Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek videz vara (nezvestoba)

videz vara (nezvestoba)

Ha ha, tip od svoje bodoče ženske pričakuje zvestobo, hkrati pa zagovarja, da je seks precenjen. Se morebiti matjažko boji, da ne bo ravno dober ljubimec svoji dragi, z zagovarjanjem, da je seks precenjen, pa se želi zavarovati pred njenimi bodočimi kritikami?:))))

Za nesigurne moške je vedno bilo značilno, da so:

1. hoteli čimmanj izkušeno žensko
2. pričakovali zvestobo
3. zagovarjali, da je seks “precenjen”:)))))

K čemu pripomorejo “bogate seksualne izkušnje” ženske? Aja, menda pri njeni materinski vlogi? 😉
Če si ti takšno želiš, dobro, nisi zahteven, okusi so različni, da je raznolikost parčkanj zelo pestra.

Ne boš verjel, ampak zvestoba ženske je nekaterim moškim nekaj povsem samoumevnega, tu ne gre za pričakovanja ali trepetanja v strahu, da bo skočila s prvim čez plot. Ne , takšni moški z dvomi niso samozavestni ali pa premalo poznajo svojo žensko. Ja, tu si ti dosti bolj krhek kot moški, če objokuješ leta forumsko romanco z žensko, pri čemer menda ženske niti nisi prav poznal? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšna vprašanja! Kakšna je verjetnost, da ne vem kaj ne vem koga… Ne vem. Vem pa, da je verjetnost, da bo antilopa prevarala moža ali on njo nična, ker ga nima. 🙂

Naslednjič upam, da bo kakšna bolj intelktualna tema na sporedu, ne samo ženska foušija in kompleksi.

K čemu pripomorejo “bogate seksualne izkušnje” ženske? Aja, menda pri njeni materinski vlogi? 😉
Če si ti takšno želiš, dobro, nisi zahteven, okusi so različni, da je raznolikost parčkanj zelo pestra.

Ne boš verjel, ampak zvestoba ženske je nekaterim moškim nekaj povsem samoumevnega, tu ne gre za pričakovanja ali trepetanja v strahu, da bo skočila s prvim čez plot. Ne , takšni moški z dvomi niso samozavestni ali pa premalo poznajo svojo žensko. Ja, tu si ti dosti bolj krhek kot moški, če objokuješ leta forumsko romanco z žensko, pri čemer menda ženske niti nisi prav poznal? :)[/quote]
Morda k boljsemu spolnemu zivljenju?? Aja, to je tebi nepomembno. A si se v to (samo)preprical, ker spolnega zivljenja pac nimas? Pises kot zupnik…

Po eni teoriji je pozitivna plat neizkusenosti ta, da se dva devicnika skozi seks dosti bolj navezeta eden na drugega, kot seksualno izkuseni ljudje. Ampak vse kar matjazko zna je prazno neargumentirano moraliziranje iz katerega se vidi kako neizkusen pravzaprav je.

Če je seks precenjen, zakaj pol tradicionalisti zganjate tako gonjo proti varanju? Sej pa to je samo seks, tička v drugo luknjo, drugega tička v luknjo vaše drage. To meni ne gre skupaj, po eni strani floskule o precenjenosti seksa, po drugi strani maloposestniški odnos do spolnih organov partnerja. Če je seks samo seks in precenjen, potem ers ne razumem kompliciranja okoli tega.

In ko boš enkrat imel kakršnokoli zvezo, boš mogoče razumel pomen izjave, da slab seks predstavlja 99% odnosa.[/quote]

Jaz sem na netradicionalistični način vedno ženskam na razpolago. :))))
Monovke, še zadnjo krpo bom strgal s svojih prsi, evo, samo za vas… :D[/quote]
A so ti polna jajca zameglila razum? Da si pozabil na katero karto igrati?

Kakšna vprašanja! Kakšna je verjetnost, da ne vem kaj ne vem koga… Ne vem. Vem pa, da je verjetnost, da bo antilopa prevarala moža ali on njo nična, ker ga nima. 🙂

Naslednjič upam, da bo kakšna bolj intelktualna tema na sporedu, ne samo ženska foušija in kompleksi.[/quote]
Zakaj še bolj intelektualna, če pa že na ta vprašanja ne poznaš odgovorov ? 🙂

Naslednjič upam, da bo kakšna bolj intelktualna tema na sporedu, ne samo ženska foušija in kompleksi.[/quote]
Zakaj še bolj intelektualna, če pa že na ta vprašanja ne poznaš odgovorov ? :)[/quote]

Robi, pusti, GF ni mogla spati…..pa je mal sem gor pisala. :))))

Zakaj še bolj intelektualna, če pa že na ta vprašanja ne poznaš odgovorov ? :)[/quote]

Robi, pusti, GF ni mogla spati…..pa je mal sem gor pisala. :))))[/quote]

??? Antilopa, kaj res misliš, da nisem sposobna direktno povedati z registriranim nickom? Imaš pa res velike probleme z mano. Kar naprej se ti vlačim v mislih:). Saj to je lepo, ampak ne hvala.

Ponovno sprašujem, od kod potem pričakovanje zvestobe, istočasno pa pisanje, da je seks precenjen. Od nekoga, ki seks ceni približno tolk, kot pitje kofeta, ne bi pričakoval kompliciranja glede tega.:)))))

Verjamem ja, da si ti “ne želiš” spolno izkušene ženske…:))))…Molje, da je čimmanj izkušena ne, po možnosti devica?…Izkušena te še lahko razkrinka kot popolnega šarlatana glede tega, neizkušeni pa lahko blefiraš, da si dober…))))))

Tudi jaz si ne želim zabijat kot Jordan, ali driblat kot Maradona…Sej to ni povezano s tem, da nimam blage veze o igranju fuzbala in da bi narod, če probam driblat ko maradona..krepal od smeha…:)))))

Sej razumem jaz tebe, ti si dečko, ki bere Milivojevića in upa, da bo spoznal žensko, ki ga bo “razumela” in ji seks ne bo dosti pomenil…Mogoče jo celo najdeš…Večina žensk pa v seksu uživa glih tolk, kot moški, čimprej se kar sprijazni s tem…

Do nadaljnjega. Potem jih tudi zelo rado začne zanimat kaj vse je še “na drugi strani”.

Odivno, kaj nekdo s tem misli, da je seks precenjen. Po moje to še ne pomeni, da je nepomemben, ampak prej to, da nisi cel potrt/prizadet/užaljen/negotov, če partnerki kdaj ni do tega, ko tebi je, ali pa obratno. Da se odnos zaradi tega ne poruši, da se ne delajo zamere in podobno. Kar pa še ne pomeni, da to partnerjevo razumevanje potem izkoriščamo.
Kar pa nekdo, ki ni bil v daljšem, resnem, zadovoljujočem odnosu, težko razume.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Upam, da si boste/ ste si, tipi, ki trdite, da je seks precenjen , poiskali tudi partnerke, ki bodo dolgoročno istega mnenja.

Seks je precenjen predvsem za take kot si ti ko z njim pogojujete neko vezo v smislu če se (vobro) seksa je to to in ni več kaj iskat dalje. Seks je osnova zaradi česar sta dva skupaj (tist čas).

No jaz mislim, da temu ni ravno tako in večina ž na tem forumu se tudi ne strinja s tabo in podobno mislečimi, ker se jim upira, da bi jih nekdo izkoriščal na tak način, vsaj ne dalj časa.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če se dobijo enako kompatibilni ljudje ni panike, v kolikor pa je eden bolj, drugi manj zainteresiran za sex, pa smo pol pri temi varanje in obtoževanje. Tega večina ne razume.
Pač so ljudje, ki uživajo v sexu, spet drugim to predstavlja kot neko obveznost in tle prihaja do razhajanj. Taki ljudje tudi niso odprti za novosti in za poizkusit kaj drugačnega, ampak so zadovoljni s tistimi tremi položaji in skoz v postelji. Tudi nad ljudmi, ki si drznejo in upajo se bodo zgražali in v njihovih očeh bodo milo rečeni spolni iztirjenci.

Ti narobe bereš, matjažko je modroval, da je seks precenjen, ne jaz.:))))

Glej, ženske v seksu uživajo, če ti nisi naletel na take, ki jim je seks v užitek, ti jaz ne morem pomagati. Margot ste fajmoštri skoraj raztrgali, ko je napisala svoje poglede na spolnost.

Ženske seveda na forumu, kot je ta, ne bodo podorbneje opisovale sovjih pričakovanj do seksa, ker bi taki kot si ti imeli prvo vojersko izbuljene oči, nato pa bi se začeli zgražati..

Ženske bodo še naprej v javnosti govorile in tudi na forumih pisale o seksu zgolj mimogrede, da takih ko si ti, ne užalijo preveč…Ko bodo v reali naletele na dovolj privlačnega tipa, si bodo pač same vzele, kar se ponuja.

V ligo takšnih tipov ti seveda ne spadaš, to te ne sme motiti, saj ti seks zelo malo pomeni. :))))

Glej, ženske v seksu uživajo, če ti nisi naletel na take, ki jim je seks v užitek, ti jaz ne morem pomagati. Margot ste fajmoštri skoraj raztrgali, ko je napisala svoje poglede na spolnost.

Ženske seveda na forumu, kot je ta, ne bodo podorbneje opisovale sovjih pričakovanj do seksa, ker bi taki kot si ti imeli prvo vojersko izbuljene oči, nato pa bi se začeli zgražati..

Ženske bodo še naprej v javnosti govorile in tudi na forumih pisale o seksu zgolj mimogrede, da takih ko si ti, ne užalijo preveč…Ko bodo v reali naletele na dovolj privlačnega tipa, si bodo pač same vzele, kar se ponuja.

V ligo takšnih tipov ti seveda ne spadaš, to te ne sme motiti, saj ti seks zelo malo pomeni. :))))[/quote]Saj se strinjam s tabo le tisti stavek, da ženske v seksu uživajo bi dopolnil in pripisal, da pod posebnimi pogoji…. ki pa se od ženske do ženske razlikujejo.
In res za nek “quky” je nemara dovolj že fizična privlačnost…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nenazadnje imam prvoosebne izkušnje, da so “zveste žene” “pridnih tradicionalistov” rade šle z mano, zato vem, kaj pišem. To sem že razlagal, tudi pri avanturah se pretakajo določeni občutki, adrenalin, strast, čustva. Ženska ni stroj, v katero vržeš žeton.Ista ženska se bo do dveh različnih moških obnašala popolnoma drugače, pač v skladu s tem, kar od njiju pričakuje…Ženske so čudovita bitja…

One so čudovita bitja, a ti si kot stroj, ki se do vseh enako obnašaš, če prav razumem? Zgolj seks?

Ne vem, kdo je sploh podvomil v to. Pa moški smo tudi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seks je precenjen predvsem za take kot si ti ko z njim pogojujete neko vezo v smislu če se (vobro) seksa je to to in ni več kaj iskat dalje. Seks je osnova zaradi česar sta dva skupaj (tist čas).

No jaz mislim, da temu ni ravno tako in večina ž na tem forumu se tudi ne strinja s tabo in podobno mislečimi, ker se jim upira, da bi jih nekdo izkoriščal na tak način, vsaj ne dalj časa.[/quote]

Zdaj mi je pa jasno zakaj nekatere izkoristijo čas ko se seksa še s skrbjo za beljnnje stropa.

V ligo takšnih tipov ti seveda ne spadaš, to te ne sme motiti, saj ti seks zelo malo pomeni. :))))[/quote]
Mogoče je Matjažko želel povedati to, da so ženske preveč osredotočene le na seks in premalo na ostale moške lastnosti. Kot, da je moški za njih le nek predmet, ki jih mora zadovoljiti, ko si one zaželijo, drugo jih pa ne zanima. In če tega ne dobijo, pa grejo iskat drugam. 🙂
Avantura res temelji zgolj na seksu, v resni vezi pa bi naj bili prisotni še drugi dejavniki in skupni temelji.

Tako si jaz to razlagam, da je seks precenjen.

Special edition

Oh, zelo sem nesiguren, tako kot ti in Dater, glede svoje “moškosti”, zato pa moram dati seksu izjemen poudarek, preigravati besedo sex gor in dol po forumih in jo pisati z veliko začetnico, da prikrijem lastne dvome in negotovost. Lahko si brez skrbi ,da ženske “zavohajo” dobre moške. TI, ki se ponašajo, to niso nikoli bili. :))

A misliš, da je ženska ko avto, ki ga “vlaufaš”, da bolje teče, da mora imeti določeno kilometrino? 😀
Torej ženska, če seksa z večimi, seksa bolje? Spet meriš seks s kvantitetno mersko enoto: “več je bolje”.
Najbolje potem seksajo prostitutke? Verjamem, da imata z Daterjem “bogate izkušnje” tudi iz tega področja, ampak zame bi bil to fiasko.. 😉
Ne boš verjel, ampak najboljša spolnost je z žensko , ki te ima rada in se te resnično želi v večih pogledi. 😀
Mi je žal, če vaju z Daterjem ni nikoli imela ženska resnično rada, da bi potem izkusila “polnost ženske ljubezni”. 😉
Enako mislim, da imaš zelo omejene (“tunelski pogled”) poglede glede spolnosti, čeprav se imaš za zelo svobodomiselnega. Stay “in the box”. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nikjer nisem pisal, da več tipov, kot je žensko čez dalo, boljša je. To si si ti s svojimi lačnimi očmi izmislil.

Ne vem jaz, kaj je zate fijasko, meni deluješ pač kot en, ki teoretizira, kaj bi bilo, če bi bilo, lepo bi bilo v idealnem svetu…Težki ti verjamem, da si kadarkoli doživel, kar opisuješ kot najboljšo spolnost; najboljše stvari so rezervirane za pogumne in drzne, ne pa ljudi, nagnjene k obtoževanju, teoretiziranju, zgražanju glede drugačnosti itd itd..

Poglej Hitlerja, on je vse to počel in bil najboljši na določenih področjih. Ni tu nekih pravil, to so samo predsodki, kar pišeš. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close