videz vara (nezvestoba)
Ja, fasada je lahko marsikaj in marsikaj popolnoma drugega je lahko za njo. Lahko pa še dodam, da je tudi ljubeča ter požrtvovalna, včasih bolna in čaja potrebna, prevarana ali tudi ne žena in mati zgolj in samo fasada, za katero se tudi lahko skriva marsikaj.[/quote]
Res je, fasade so hudič. Kaj ti pomaga, če hiša na zunaj zgleda topla, noter pa je vse prazno in hladno. :)) Da kupiš tako hišo in v njej celo živiš, moraš bist dost slep oziroma nezahteven kupec. Potem se pa čez 5 let zbudiš v isti hiši in te nankrat začne zebst. Mogoče je pa bil samo “dober” marketing pri prodaji. :)[/quote]
Pr fasadah je sploh hudič….ker eni delajo samo na tem….na krasni fasadi….not pa nič.
In bolj, ko je fasada dodelana in brez napak – večjo praznino skriva….ali večjo greznico….
Res je, fasade so hudič. Kaj ti pomaga, če hiša na zunaj zgleda topla, noter pa je vse prazno in hladno. :)) Da kupiš tako hišo in v njej celo živiš, moraš bist dost slep oziroma nezahteven kupec. Potem se pa čez 5 let zbudiš v isti hiši in te nankrat začne zebst. Mogoče je pa bil samo “dober” marketing pri prodaji. :)[/quote]
Pr fasadah je sploh hudič….ker eni delajo samo na tem….na krasni fasadi….not pa nič.
In bolj, ko je fasada dodelana in brez napak – večjo praznino skriva….ali večjo greznico….[/quote]
To mi sliči na punce s ”fasadami” dosti punc dela na ”fasadah” 😉
na mestu kjer pa je potrebna inteligenca pa zevajo Črne luknje ki jih ne odkrijejo niti vsi sateliti ki jih je naredo človek!
In bolj, ko je fasada dodelana in brez napak – večjo praznino skriva….ali večjo greznico….[/quote]
To mi sliči na punce s ”fasadami” dosti punc dela na ”fasadah” 😉
na mestu kjer pa je potrebna inteligenca pa zevajo Črne luknje ki jih ne odkrijejo niti vsi sateliti ki jih je naredo človek![/quote]
S tipi ni nič drugače. Fenci avto, lepa obleka, izklesano telo itn itn. :))
Oh, come on!!! Če pa ženska nima urejene “fasade” pa tudi ni prav, je zanemarjena, da ne rečem celo “grda”. Moško prepričanje, da ženska s privlačno “fasado” nima nič v glavi, sploh nima smisla komentirat.[/quote]
Calypso kako smo se učili… VEČINA ustvari splošno mnenje, večina je NEUMNIH….. ti govoriš o mnenju večine, jaz pa o svojem mnenju.
Govorim pa o takih primerih:
http://loveradar.files.wordpress.com/2011/03/too-much-makeup.jpg
http://inspiration.kenmore.com/wp-content/uploads/2012/08/a31.jpg
To je na žalost meni neprivlačno, čeravno 2. slikica še zgleda nekak v ”stilu” je to vseeno oseba X namesto Y ko da tole dol…
manj je več 😉
iskren nasmeh in dobra volja > ves make up tega sveta!!!!!!
Oh, come on!!! Če pa ženska nima urejene “fasade” pa tudi ni prav, je zanemarjena, da ne rečem celo “grda”. Moško prepričanje, da ženska s privlačno “fasado” nima nič v glavi, sploh nima smisla komentirat.[/quote]
Calypso kako smo se učili… VEČINA ustvari splošno mnenje, večina je NEUMNIH….. ti govoriš o mnenju večine, jaz pa o svojem mnenju.
To je na žalost meni neprivlačno, čeravno 2. slikica še zgleda nekak v ”stilu” je to vseeno oseba X namesto Y ko da tole dol…
manj je več 😉
iskren nasmeh in dobra volja > ves make up tega sveta!!!!!![/quote]
Komentirala sem tvoje mnenje ne večine – ali govoriš v imenu množic ? Le kdo so ljudje, ki so te za to nastavili, verjetno takšni s “fasado”? :)))
manj je več 😉
iskren nasmeh in dobra volja > ves make up tega sveta!!!!!![/quote]
Matkič, da te strokovno popravim. 3. baba je ok 🙂
V mojem kontekstu je mišljeno za make up, seveda je fasada lahko širšega pomena, vendar Matkiča nisem razumela, da govori o čem širšem :)[/quote]
Saj je s slikami pokazal, da si imela prav. 🙂
Hvala, kako si prijazen :D[/quote]
Prijaznost je pri meni bolj produkt dejanskega stanja 🙂 (razen pri otrocih in živalih)
Ti boš najbolše vedla kak je oz. kaj je res, če se lažeš potem si itak dobila neutemeljeno ”pohvalo” 😉
Glavno je itak to, da veš kaj ”ponujaš” oz lahko ponudiš 😉
Če pa dobiš vseeno kmeta, pol pa maš res nesrečo… te pa pridi nazaj čez par let, če boš še vedno kmete od moških dobivala ti dam za six packa da se boš dostojno napila 😛 😉 ;)[/quote]
Hehe, tudi, če se ne bi našel Mr. Right Guy se ne bi napila, ker ne vidim smisla v tem, že res da takrat pozabiš na stvari, a kaj ko je drug da vse enako pa še glava lahko boli :-).
Drugače pa verjamem, da se bo našel kakšen fajn fant, samo ne vem še kdaj 😛
Jaz v marsičem kar veliko ljudi okrog mene počne ne vidim smisla, pa večina to vseeno počne, tak da če se enkrat ”nesmiselno” napiješ ne bi blo nič narobe 😛 😛 😛 😀
Jaz v marsičem kar veliko ljudi okrog mene počne ne vidim smisla, pa večina to vseeno počne, tak da če se enkrat ”nesmiselno” napiješ ne bi blo nič narobe 😛 😛 😛 :D[/quote]
Se strinjam, da ne bi bilo nič narobe, ampak še zmeraj raje kaj drugega naredim, kot pa da se od žalosti in nezadovoljstva napijem 🙂
Moraš piti tako dolgo, da spomin zbledi. Ampak pazi, eni imajo zelo dober spomin. :))
Moraš piti tako dolgo, da spomin zbledi. Ampak pazi, eni imajo zelo dober spomin. :))[/quote]
Jejhata Marko, spodbujaš alkoholizem ![/quote]
Pa ne, da že piješ? 🙂
Moraš piti tako dolgo, da spomin zbledi. Ampak pazi, eni imajo zelo dober spomin. :))[/quote]
Marko hvala, zdaj vem, da nikoli ne smem začeti piti, ker potem ne bom nikoli nehala :-P[/quote]
Si videla Calypso. To kar tebe motivira, druga odvrne. 🙂
Si videla Calypso. To kar tebe motivira, druga odvrne. :)[/quote]
Ah, to se ti samo zdi :)))[/quote]
Pomembno je, da ti veš. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.