videz vara (nezvestoba)
Nisem imel namena ničesar tebi povedati.:)
Kakšna pa so tvoja stališča ?[/quote]
Moje stališče je, da so ljudje, ki so zmožni videti dlje in globlje, da za ugotovitev ne rabijo iti v zvezo :)[/quote]
To pa ni čisto res. Veza je spet ena takšna specifična značilnost naših odnosov, v kateri imaš možnost spoznati tisti del sebe, ki ga v samskem življenju ali avanturah nimaš omogočenega.
Moje stališče je, da so ljudje, ki so zmožni videti dlje in globlje, da za ugotovitev ne rabijo iti v zvezo :)[/quote]
To pa ni čisto res. Veza je spet ena takšna specifična značilnost naših odnosov, v kateri imaš možnost spoznati tisti del sebe, ki ga v samskem življenju ali avanturah nimaš omogočenega.[/quote]
Če maš sostanovalca se soočaš z veliko zelo podobnimi problemi kot v zvezi izvzemši intime in morda še kakšne malenkosti kot je skupen izlet (otroke pač tu nisem štel ker tak daleč še nisi po par mescih)
Ja, on je tip za ženske “friend liste”, predober je, da bi imele z njim še kaj drugega. 😀
A drugi. forumaš te zabava? Na katerem mestu sem pa jaz sedaj pristal? 🙁 Ni po moji krivdi, saj veš, kakšne so ženske, še hujše kot tvoje sodelavke, GF me je čisto potegnila na svojo stran, ker smo moški šibki in z lahkoto manipulirajo z nami. Morda me pa še lahko rešiš iz njenih krempljev? ;)[/quote]
Ne, Matjažko, zamudil si vlak in avtobus, kar ostani z Goldfish. :))[/quote]
Imam jaz ferrari doma. 😀
To pa ni čisto res. Veza je spet ena takšna specifična značilnost naših odnosov, v kateri imaš možnost spoznati tisti del sebe, ki ga v samskem življenju ali avanturah nimaš omogočenega.[/quote]
Tudi to je res 🙂 vseeno navijam za to, da ni nikdar odveč previdnost spuščanja v zvezo 🙂
Saj, razen intime, ki je po mnenju večine tako “nepomemben” dejavnik v samem odnosu ? 🙂
In prav tako otroci so za vse največji izziv, ko se je treba soočiti s sabo in pogledati vase. In ravno zato jih marsikdo noče, ker ve, da ga čaka ogromno dela na sebi.[/quote]
Ja saj če bi gledali na večino tukaj komentirajočih je sostanovalec itak enako kto zveza ker seks ni pomemben skorajda nič oz… je minimalen zanemarljiv segment….
Otroci pa niso relevanten faktor, ker vsak pameten moški ne bo delal otroka dokler ne bo vsaj poznal žensko zelo dobro….
Se strinjam. Samo kaj, ko v odločilnih trenutkih prevladajo čustva, razum pa odpove. 🙂
Zato pa je razum toliko bolj pomemben kasneje. 🙂
Nepomemben je, dokler zadeva laufa. In nepomemben je, če ga tako ali tako ni. Če si samski :)[/quote]
To ti dopovej Onetu in matjazkotu, onadva se ne strinjata s tem, ker to je neandertalsko razmišljanje po njunem oz primitivno najmanj…. ker mislim kaj se pa mi gremo da bi za užitek seksali 🙂
Se strinjam. Samo kaj, ko v odločilnih trenutkih prevladajo čustva, razum pa odpove. 🙂
Zato pa je razum toliko bolj pomemben kasneje. 🙂
Nepomemben je, dokler zadeva laufa. In nepomemben je, če ga tako ali tako ni. Če si samski :)[/quote]
To ti dopovej Onetu in matjazkotu, onadva se ne strinjata s tem, ker to je neandertalsko razmišljanje po njunem oz primitivno najmanj…. ker mislim kaj se pa mi gremo da bi za užitek seksali :)[/quote]
Meni so ljudje, ki mislijo, da je seks le za “delanje otrok” pošteno mimo 🙂
Saj zato pa je On_ verjetno 10x seksal max…. mogoče manj ali več odvisno kolko je rabo da zaplodi tistega 1 ali 2 otroka… zdaj pa nič več… samo še na roke lol
To ti dopovej Onetu in matjazkotu, onadva se ne strinjata s tem, ker to je neandertalsko razmišljanje po njunem oz primitivno najmanj…. ker mislim kaj se pa mi gremo da bi za užitek seksali :)[/quote]
Meni so ljudje, ki mislijo, da je seks le za “delanje otrok” pošteno mimo :)[/quote]
Ampak dejansko tudi je, če posmiliš na to z vidika narave. Ampak ljudje smo si tako rekoč vse na tem planetu prisvojili za svoj lastni užitek in smo zdaj prepričani, da je tako tudi prav. Posledice nas ne ganejo. Pa ne govorim več smo o seksu. Sicer pa tudi seks ko ga ljudje jemljejo zgolj za užitek, ima veliko posledic (nezažljeni otroci), ki na dolgi rok družbi škodujejo. Ne bom zdaj nobenega preganjal, vendar tako je.
Meni so ljudje, ki mislijo, da je seks le za “delanje otrok” pošteno mimo :)[/quote]
Ampak dejansko tudi je, če posmiliš na to z vidika narave. Ampak ljudje smo si tako rekoč vse na tem planetu prisvojili za svoj lastni užitek in smo zdaj prepričani, da je tako tudi prav. Posledice nas ne ganejo. Pa ne govorim več smo o seksu. Sicer pa tudi seks ko ga ljudje jemljejo zgolj za užitek, ima veliko posledic (nezažljeni otroci), ki na dolgi rok družbi škodujejo. Ne bom zdaj nobenega preganjal, vendar tako je.[/quote]
Ja ampak torej to pomeni, da ti ki si ozaveščen, da smo si ljudje to prisvojili za užitek tega ne počneš?
Enako kot On_ kot kaže?
Če to ni res potem nisi nič boljši od nas in je tvoje moraliziranje brezvezno, ker ga ne upoštevaš…. to je tako kot da bi jaz moril, hkrati pa ”pridigal” drugim da morit ni lepo….
Brezveze ker si neverodostojen pa še smešiš se!
Ampak dejansko tudi je, če posmiliš na to z vidika narave. Ampak ljudje smo si tako rekoč vse na tem planetu prisvojili za svoj lastni užitek in smo zdaj prepričani, da je tako tudi prav. Posledice nas ne ganejo. Pa ne govorim več smo o seksu. Sicer pa tudi seks ko ga ljudje jemljejo zgolj za užitek, ima veliko posledic (nezažljeni otroci), ki na dolgi rok družbi škodujejo. Ne bom zdaj nobenega preganjal, vendar tako je.[/quote]
Ja ampak torej to pomeni, da ti ki si ozaveščen, da smo si ljudje to prisvojili za užitek tega ne počneš?
Enako kot On_ kot kaže?
Če to ni res potem nisi nič boljši od nas in je tvoje moraliziranje brezvezno, ker ga ne upoštevaš…. to je tako kot da bi jaz moril, hkrati pa ”pridigal” drugim da morit ni lepo….
Brezveze ker si neverodostojen pa še smešiš se![/quote]
Uživam, ko to počnem, da bi spočel živo bitje. Je to narobe? 🙂
Enako kot On_ kot kaže?
Brezveze ker si neverodostojen pa še smešiš se![/quote]
Uživam, ko to počnem, da bi spočel živo bitje. Je to narobe? :)[/quote]
Ti kar obračaj pa se vleči ven…. a to probaš spočet živo bitje s kondomom oziroma špricneš veni????
LOL
laži komu drugemu…. dobro je pa res, da prek skypa je to zelo težko 😛
Uživam, ko to počnem, da bi spočel živo bitje. Je to narobe? :)[/quote]
Ti kar obračaj pa se vleči ven…. a to probaš spočet živo bitje s kondomom oziroma špricneš veni????
LOL
laži komu drugemu…. dobro je pa res, da prek skypa je to zelo težko :P[/quote]
Matkič, ti pa zgleda še nisi brez a ne? Težko je takim kaj pripovedovat, ko se jim vse ta novo zdi neka laž. 😉
Dušica si… :P[/quote]
Huh, sploh ne veš kakšna :D[/quote]
Super, pol bo nekdo zlo srečen ki te bo dobo… upam da te bo ceno 😉 😉 😉
Če je res da dosegaš 90% Daterjevih točk in da si res taka ”dušica” 🙂
Jaz ti verjamem!
Ja, fasada je lahko marsikaj in marsikaj popolnoma drugega je lahko za njo. Lahko pa še dodam, da je tudi ljubeča ter požrtvovalna, včasih bolna in čaja potrebna, prevarana ali tudi ne žena in mati zgolj in samo fasada, za katero se tudi lahko skriva marsikaj.[/quote]
Res je, fasade so hudič. Kaj ti pomaga, če hiša na zunaj zgleda topla, noter pa je vse prazno in hladno. :)) Da kupiš tako hišo in v njej celo živiš, moraš bist dost slep oziroma nezahteven kupec. Potem se pa čez 5 let zbudiš v isti hiši in te nankrat začne zebst. Mogoče je pa bil samo “dober” marketing pri prodaji. 🙂
Super, pol bo nekdo zlo srečen ki te bo dobo… upam da te bo ceno 😉 😉 😉
Če je res da dosegaš 90% Daterjevih točk in da si res taka ”dušica” 🙂
Jaz ti verjamem![/quote]
Hvala, kako si prijazen :D[/quote]
Prijaznost je pri meni bolj produkt dejanskega stanja 🙂 (razen pri otrocih in živalih)
Ti boš najbolše vedla kak je oz. kaj je res, če se lažeš potem si itak dobila neutemeljeno ”pohvalo” 😉
Glavno je itak to, da veš kaj ”ponujaš” oz lahko ponudiš 😉
Če pa dobiš vseeno kmeta, pol pa maš res nesrečo… te pa pridi nazaj čez par let, če boš še vedno kmete od moških dobivala ti dam za six packa da se boš dostojno napila 😛 😉 😉
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://static.skynetblogs.be/media/46101/dyn001_original_750_500_pjpeg_2572306_3086a9fac3036891023a9efb21707e08.jpg[/img]