videz vara (nezvestoba)
Treba je nekaj upoštevat. Kar je nekomu nepomembno, je drugemu lahko kot kisik, če malo pretiravam. Se pravi, Matjažkotu je seks 10 skrb, tebi Matkič pa recimo prva.
Ker pričakuje od tebe, da boš imel le njo rad in da bo tudi tebi seks nepomembna stvar. 🙂
Seveda pa to na splošno ni res, da je ženskam seks nepomemben.
Večini je pomemben. Razen tistim, ki ne čutijo želje, pa jim je dovolj le enkrat na mesec.[/quote]
Gre se za to, da nekdo ima dovolj enkrat na mesec, drugi pa enkrat na dan. Ampak obema je seks v nekem odnosu lahko še vedno zelo pomemben, če ga enkrat ni več. Pri prvem se problem le malo bolj pozno pojavi oziroma postane opazen.
Treba je nekaj upoštevat. Kar je nekomu nepomembno, je drugemu lahko kot kisik, če malo pretiravam. Se pravi, Matjažkotu je seks 10 skrb, tebi Matkič pa recimo prva.[/quote]
gre se za to da POSTANE prva stvar če nič ne delaš na tem… če pa je pa je lahko 5… recimo
Ker pričakuje od tebe, da boš imel le njo rad in da bo tudi tebi seks nepomembna stvar. 🙂
Seveda pa to na splošno ni res, da je ženskam seks nepomemben.
Večini je pomemben. Razen tistim, ki ne čutijo želje, pa jim je dovolj le enkrat na mesec.[/quote]
Gre se za to, da nekdo ima dovolj enkrat na mesec, drugi pa enkrat na dan. Ampak obema je seks v nekem odnosu lahko še vedno zelo pomemben, če ga enkrat ni več. Pri prvem se problem le malo bolj pozno pojavi oziroma postane opazen.[/quote]
To že. Je pa vseeno lažje zadovoljiti tisto žensko, ki ji je dovolj le 1 krat/mesec, kot pa tisto, ki bi vsak dan. 🙂
Zato je pri zahtevnejši ženski več možnosti, da bo seks problem za oba.
Evo, Lucky, Daterja imaš tu, si ga lahko podajate med sabo, rekoč: “Jaz ga nočem, ti ga imej!” :)))[/quote]
Se čutiš ogroženega?[/quote]
Lucky, kaj so to neka vprašanja v stilu Goldfiševe? 🙂
Od Daterja ne, od tebe se počutim ogroženega… Si malo nevarna, a ne? :)))
Če je seks precenjen, zakaj pol tradicionalisti zganjate tako gonjo proti varanju? Sej pa to je samo seks, tička v drugo luknjo, drugega tička v luknjo vaše drage. To meni ne gre skupaj, po eni strani floskule o precenjenosti seksa, po drugi strani maloposestniški odnos do spolnih organov partnerja. Če je seks samo seks in precenjen, potem ers ne razumem kompliciranja okoli tega.
In ko boš enkrat imel kakršnokoli zvezo, boš mogoče razumel pomen izjave, da slab seks predstavlja 99% odnosa.
No, saj, samo tebe če ima moški, ne rabi nič drugega, še jesti in piti ne. :)))
Mucek te s tako otožnimi zelenimi okicami gor gleda, če boš mu dala malo mlekeca, zasladkanega z domačim pomladanskim cvetnim nektarjem, ti pa Šsccc? 🙂 Menda Štajerke slovite po odprtosti in darežljivosti… Nisi prava Štajerka? 😀
Če je seks precenjen, zakaj pol tradicionalisti zganjate tako gonjo proti varanju? Sej pa to je samo seks, tička v drugo luknjo, drugega tička v luknjo vaše drage. To meni ne gre skupaj, po eni strani floskule o precenjenosti seksa, po drugi strani maloposestniški odnos do spolnih organov partnerja. Če je seks samo seks in precenjen, potem ers ne razumem kompliciranja okoli tega.
In ko boš enkrat imel kakršnokoli zvezo, boš mogoče razumel pomen izjave, da slab seks predstavlja 99% odnosa.[/quote]
Jaz sem na netradicionalistični način vedno ženskam na razpolago. :))))
Monovke, še zadnjo krpo bom strgal s svojih prsi, evo, samo za vas… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.