VAŠE SEXUALNE ……
Tko se reče tarantela: “v akcijo je treba” 🙂
…najprej v spovednico,potem k spovedi… točno tako, dve muhi na en mah.
hmmm mogoče pa bi še kakšnga postavnega kaplana kaj zamikal in pol bi nama vse grehe odpustil brez pokore :)))
ti mi kar piši na mail: tvoj_ljubimec@hotmail.com
He-he kaj mi bo telefonska, saj ne zbiram telefonskih številk. Drugače pa kot tudi jaz ne maram, da bi me kakšne klicarile ob vse mogočih urah na mobitel ali domači telefon, tako tudi jaz nikdar drugih ne kličem. Treba je pač ločit zasebno zakonsko življenje od ostalega. Saj zato pa obstaja internet z mailom vred, ne? Kren, to bi pa že lahko vedel, ko se imaš za vsevedneža :)))
Sicer pa jaz že imam družino in ne pecam več. Mimogrede ti pa kakšna prijetna avanturca občasno prav pride in se počutiš spet kot prerojen za nekaj časa do naslednje avanturce…Nekaj skrivnosti pač moraš ohraniti tudi samo za sebe…
To si že tolikokrat ponovil, kako dobro me poznaš, da si že dolgočasen. Tudi v drugih forumih, vseskozi ponavljaš da nekaj vse poznaš, da poznaš take….tko da te tam tudi ženske sesujejo v prah :)))
Nisi pa sposoben dati konkretnega odgovora na konkretno vprašanje.
p.s. besede polinikovc pa žal ni v slovarju slov. knjižnega jezika…tko da je ne poznam in me tudi ne zanimajo tvoje skovanke…
Kren! Če že daješ replike, se drži teme in daj konkreten odgovor na spročilo na katerega odgovarjaš. Ne pa prazno slamo mlatit in neki pisat, ki nima veze z ničemer, še najmanj pa z vsebino teme!!!
Če neznaš normalno komunicirat na forumu, ne samo z menoj ampak tudi z drugimi tudi na ostalih temah, poišči kakšno stran kjer je napisan bonton obnašanja na forumih .))) Ali pa koga prašaj za nasvet.
Upam, da ti bo uspelo, saj se imaš itak za vseveda :)))
No, jaz sem s teboj zaključil na tej temi od tarantele, si nimava več kaj povedati, se itak sam ponavljaš, ko da bi CD preskakoval.
Pa lep pozdrav…psi lajajo karavana gre dalje nasproti novim fantazijam :)))
huda reč tole……odhajaš dol z mojega posta?No vsaj svojo fantazijo nam zaupaj 🙁 in žeeeeeeeeeeeeenske haloooooooooo….je to vse kar premorete?Dajmo no malo več od sebe….tiste čisto skrite,male….malo pokvarjene :)al so tu na tem forumu same resne dame,gospodinje,ženske,mame…….pričakovala sem več…hm zdaj sem pa kar malo žalostna
smrk smrk
Forum je zaprt za komentiranje.