VAŠE SEXUALNE ……
No jest se vedno cakam da se mi kaksna javi….in tud mene moj zlo dober spedena in tocno ve kje so moje erogene cone….sva se ze veliko pogovarjala in povedala sem mu tudi za mojo sexualno zeljo…moram priznati da za marsikaterega moskega ali zensko je se vedno to tak bav bav in kva pa vem kaksen tabu….ampak se sprasujem zakaj….kje zivimo?Mojo zeljo pozna veliko mojih prijateljic….mene ni sram priznati da me tud zenske privlacijo…nisem se do sedaj probala…mogoce zato ker sem zelo izbircna glede izbire bejbe ampak vem da enkrat nekoc se bo prikazala ena ki mi bo odgovarjala tako in drugace…ce pa nam nasla pa grem v kaksen kurbn haus pa si jo ogledam in si jo placam:))))))
LP Blueeeee
No moja sexualna fantazija je da bi nas šlo več svobodomiselnih ljudi jadrat in da bi se na jadranju zgodila ena “dobra žurka” kjer bi probala da bi me trije obdelalli in da bi šla z dvema ženskama v kabino in da bi opazovala in se samozadovoljevala ob opazovanju kako se moj mož sexa z dvema puncama. Upam da ni preveč perverzno. Ampak takšne so moje sexualne fantazije, vsi pa tako vemo da domišljija je eno realnost pa drugo.
Meni se zdi beda kako nekateri/e gledajo na to! Praviloma pa je tistega, ki pljuva po drugačnih strah drugačnih, ker se globoko v sebi zaveda, da je ima sam neke meje, ki jih bo slej, ko prej prestopil. Ve, da je omejen na heteroseksulanost, rad bi prestopil meje, pa nemore. Nič čudnega, da zaradi monotonije razpade 1/3 zakonov! Človek se ne čudi več.
kren
beda je , da toliko deklet razmišlja o podiranju z žensko !
Sama sprejemam vsake vrste drugačnost in nič ne pluvam ,
da pa toliko zakonov razpade je pa mnogo vzrokov in dvomim, da bi jih pri življenju obdržalo tretje dekle.
Mislim, da odnos postane odličen, ko si zaupata vse skrite fantazije in jih poskušata uresničevati, pri tem pa neskončno uživata.
Za dober zakon ali dober odnos se je pa pač treba potruditi, pa ne le enkrat – vsak dan !
Zgoraj omenjena razmišljanja pa kažejo na degeneracijo družbe,
ženska naj bi ostala ženska , predana svojemu partnerju, nežna , v postelji pa …………
pa seveda samostojna !
lp
Ti si en kupido…kren :)))
Jaz osebno ne vidim razloga, zakaj ne bi uresničili sexualnih želja, če jih kdo ima. Vsi več ali manj govorite o nekih željah, naredite pa nič, da bi se vam uresničile, ali pa ne naredite tistega odločilnega koraka.
In kaj si ti naredil za svojo željo glede jadranja??? Nič, čeprav veš da sploh ni problem dobiti še enega kandidata. Kjerkoli boš objavil kaj iščeš, se ti jih bo javilo malo morje resnih in neresnih kandidatov :)))
Drugim, ki so drugačnega mnenja moraliziraš o nedeljskih mašah, v praksi se pa sam tako obnašaš. Pri tebi bo fantazija za vedno v glavi ostala 🙂
p.s. Če si že tolk proti, da se tukaj ne smejo dva ali trije s foruma dobit, da uresničijo svoje sexualne želje, ker pač to ni kupido, potem ne vem kaj ti tukaj delaš na ženskem čveku namenjenim ženskim glavam :)))
Skratka najprej pometi pred svojim pragom preden drugim pamet soliš!
Pa lep nedeljsko popoldne vsem skupaj
draga iza moj čisto dobro ve da je moja želja in fantazija,če temu lahko tako rečem poskusiti z žensko…pa naj bi se zato moj zakon razpadel lepo te prosim!!!!!!!!sploh pa ta post ni zato da pljuvaš po komu temveč da razkrijemo svoje fantazije in ko smo že pri tem:JE TI MAR NIMAŠ?
in če je nimaš si usmiljenja vredna,pa brez zamere
🙂
Forum je zaprt za komentiranje.