Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VAŠE SEXUALNE ……

VAŠE SEXUALNE ……

jaz bi tudi v cerkvi……..uh kaj bo pa zdaj!!!!!!!!

🙂

Poljub je kralj dotikov

poznam en supr prostor…v spovednici :)))

ma če mi še poveš v kateri cerkvi……

:)))))

Poljub je kralj dotikov

Najbolje bi bilo v kakšni stari majhni kje bolj temačno in romantično…
taprav filling… kamor boš želela…drgač pa jest eno zberem

p.s. zaenkrat naj bo skrivnost, da ne bo tam preveč gužve :)))

Pravi moški, najprej si poglej topik! Gre se za fantazije ne pa uresničevanje fantazij, in še manj za iskanje žensk! Pa si breberi 2x, če ti enkrat ne gre!

V topicu ni besede “fantazije” :))))
Ne vem kateri topic ti gledaš??? In še preden si sploh prišel na ta topic, tudi nisi dobro prebral, če bi prebral in se dtudi držal tega, tukaj sploh pisal ne bi….

Več kot očitno je, da ti ne znaš brati!

Topic je “VAŠE SEXUALNE ……”

ker se ti očitno ne da brat in tukaj misliš, da boš tu zgolj pecal ženske oz. jim pristavljal svoj lonček ti bom kar skopiral vsebino:

FANTAZIJE SO? PA NIKARE SE NE DELAJTE FINE….JAZ JIH NIMAM,MENE NE MIKA….LA LA LA,NO PA DA VIDIMO KATERA JE PRAVA ŽENSKA?

PS
Moram priznati, da mi grejo tvoji posti dobesedno na bruhanje. Zvenijo v stilu: “bejbe, vi kar veliko seksajte kar je edino pametno, zrealizirajte svoje želje in ne pozabte name”.

Če ti pa slučajno bo katera nasedla, pa kljub temu sporoči 🙂

Ej kren, daj zberi se malo!!! Če si sedaj tolk živčen, kakšen pa boš na stara leta?
Če že nekaj začenjaš se ob druge spotikati, potem vsaj razumi tisto o čem pišeš!!! Drgač pa ne mešaj jabolk in hrušk oziroma Topica z Vsebino sporočil.

Najprej me nadereš da ne znam brati; češ “glej topic”. Prvič: tukaj sploh ni topica, ker je to forum v slovenskem jeziku, sicer pa je “topic” ang. izraz in pomeni tema, snov… in tema oz. topic je “VAŠE SEXUALNE …… ” in drugič: kar naenkrat preideš, da ne znam brati vsebine sporočila??? Vsaj vsebino sporočila si pravilno skopiral :)))

Sicer pa iz tvojga posta kar bruha nekakšna nevoščljivost ali nekakšna nepotešenost…namesto, da bi povedal svoje mnenje, se samo spotikaš ob druga mnenja in jih žališ brez vsakršnih argumentov, pa še stojiš več ne za svojimi besedami in pozabljaš kar pišeš v prejšnjih postih…

Ne vem, zakaj bi mi katera nasedla, če bi imele željo katere dve ženski še kakšnega moškega ali dva vmes???? Eno tako izkušnjo že imam, pa se še danes lepo razumemo in to prijetno dogodivščino in spomine nanjo še danes diskretno hranimo vsak zase. Kar je tudi namen tovrstnih avantur, vsaj zame. Če se malo pohecam, je kvečjemu dobesedno “nasedla” na mojega korenjaka :)))

P.S. upam, da te sedaj spet ne črviči v trebuhu in da bo šlo brez tvojih prebavnih motenj :))) Pa miren spanec ti želim!

…moje…….sanjam ženske…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ker pa tole ni ni namenjeno avanturi boš (verjetno) razumel, da si napačnem koncu ob napačnem času!

Pa sori, če sem te prehitro “razdel”. Take kot si ti poznam.

Kaj pa je uresničitev “sexualnih fantazij” še z enim partnerjem, kot ena prijetna avanturca???
jaz sem že na pravem mestu in ob pravem času tudi in vedno vem kje se nahajam:)

Če si pa ti za luno in čisto brez domišljije, je pa tvoj problem…

p.s. tebe pa res ne razumem, zakaj si tolk proti, če se bi se tukaj najdli trije za uresničitev svojih fantazij oziroma te tolk moti, če bi se s katero tukaj dobil; npr. s tarantelo v spovednici :)))
Saj nobeden nobenga v to ne sili. Menda me ne jemlješ za svojga konkurenta? :)))

Ali si nepismen ali pa tako butast, da misliš, da so butasti tudi vsi okrog tebe! TOLE NI KUPIDO, TOLE JE TEMA O SEKSUALNIH FANTAZIJAH! Pa si preberi še ene par 10x tole!

To si ti rekel, da so vsi butasti okrog mene, ne jaz!

Jaz sem mnenja, da so tukaj okrog mene same fejst punce in zrele dame, ne glede kakšne fantazije imajo in le en butec – kre(te)n je med nami :)))

p.s. glede nato, da se imaš za pismenega, še zdaj nisi odgovoril, kaj sploh delaš oz. pišeš na ženskem čveku??? 😉
Mimogrede tema je še vedno “VAŠE SEXUALNE …… “- toliko o tvoji pismenosti in razumevanju besedila…

slika:
http://zabavnik.slohosting.com/z2.html

A nisi ravno ti začel, Pravi moški, govorit o fantazijah? Kdo pa je prvi napisal naslov: Naj fantazije postanejo resničnost?!!

uh uh …..zdaj je pa zadeva že mal hecna….kot prvo vidim da je še nekdo z nikom Tarantela….ma nerodna zadeva je tole in kot drugo….post ni namenjen natuc……pač pa ….saj lepo piše,če pa kdo lahko realizira svoje fantazije preko tega posta….ja kaj lepšega

Poljub je kralj dotikov

uuuuuuuuuu moje opravičilo *tarEnteli*in poljubček zraven

:))

Poljub je kralj dotikov

koliko si stara tarantela?

🙂 v najboljših leti…in ti?

Poljub je kralj dotikov

tudi

hm?kaj pa zdaj?

🙂

Poljub je kralj dotikov

kaj naj bi blo? samo vprašam, ker si mi zdiš ful sexy!!!!!!!

ja hvala,če ti pa to ženska reče,ki te ni nikoli videla………..mwaaaa….no ja nisem švoh sploh ne….če pa te res zanima…….si lahko izmenjava mail….tale ne funkcionira več(šment ti šment..)

🙂

Poljub je kralj dotikov

Mikica, Tarantela in Uli, dekleta a ste že imele akcijo,namreč me ful zanima, kako je blo

v knjičnici sem is enkrat sposodil knjigo : Ženske-spolne fantazije, mislim da je več kot sto resničnih zgodb zbranih, v glavnem bilo je ful zanimivo branje, obstoja tudi knjiga o moških fantaziranjih, vendar ta me ni zanimala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close