Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VAŠE SEXUALNE ……

VAŠE SEXUALNE ……

FANTAZIJE SO? PA NIKARE SE NE DELAJTE FINE….JAZ JIH NIMAM,MENE NE MIKA….LA LA LA,NO PA DA VIDIMO KATERA JE PRAVA ŽENSKA?

🙂

Poljub je kralj dotikov

Moja je seks pred bankomatom :)))) Tega še sigurn nihče ni, ker se verjetno nebi izognil temu, da bi bili posnetki na 24 ur… pa kazni :))

🙂 ma kaj te brigajo posnetki in kazni važn da bi tebi bilo lepo in bi potem rekla:”Yes to je to!”

🙂

Poljub je kralj dotikov

Jaz bi pa z dvema

s starejsim… precej starejsim… no to je bistvo, okoli tega pa se cela zgodba mmmm…:)

JAZ BI S TABO!!!!

Jaz bi pa z žensko. Mislim, da se mi bo to celo uresničilo!?!

No, tarantela, zamenjaj la, la , la z konkretnimi…

jaz bi s starejšim in izkušenim…da bi me “orng”

ma za zmenit se je….jaz vedno za akcijo

Poljub je kralj dotikov

tudi jaz bi z žensko,ma to la la la sem mislila kot prazno nakladanje(bla bla bla)

Poljub je kralj dotikov

mene pa mika z nekom, ki ima zares dolgega in debelega ter je nadvse vešč in dober poznavalec ženskega telesa.

….hm jaz bi pa z mlajšim…čist mal mlajšim ……še enkrat…tisočkrat…nonstop…pa še pa še………..tut pr men je to bistvo…pa okol in je seveda zgodba……in to mislim resno

:))))

JAZ BI S TABO TARANTELA.SEM IZ LJ.

…. da se dam dol z e enim iz foruma….

Jaz bi pa resnično želela s Mikico in Tarantelo.A se dobimo innoro se bomo imele.Sem vitka črnolasa in kar OK.Uli

… da bi že končno enkrat izgubila nedolžnost… kakšen dober nasvet?

OP

neutrgana: spolna fantazija, da bi ze koncno enkrat izgubila nedolznost? (ali da bi jo izgubila ponovno?, hm… to bi mel vec smisla) pa jao bejba, ti pa res ne rabis veliko… ce na nedolznost ne bos gledala kot na neko nadlogo se bo zadeva zgodila mnogo hitreje. moj nasvet? morje pa samski tip, ki ga poznas ze nekaj casa in mu vsaj malo zaupas + precej alkohola… seveda je se druga pot… da cakas se nekaj casa, se noro zaljubis, dobis tipcka in se das dol. z njim seveda:) po svojih izkusnjah in po izkusnjah kolegic bi ti svetovala slednjo pot. pa good luck!

Jaz in trije mladi, mišičasti , nabrekli fantje ,

za konec pa mnogo starejši ……..

TARANTELA IN ULI, DOBIMO SE!SEM VISOKA IN VITKA.SEM IZ LJ.IN RADA BI…
MOGOČE VAM BOM VŠEC AALI PA NE????!!!!
SEBI SEM!RADA BI POSKUSILA ENKRAT Z Ž….

Meni se pa zdi, da bi ženska z žensko samo takole anonimno.

No, vsaj moje izkušnje so take. Če sem se že kdaj s katero pogovarjanla (ne nagovarjala) o tem, me je vsaka čudno gledala, kot da je to najhujša in pregrešna stvar na svetu. Po tem sodeč jih spoh ni, tam kjer je anonimnost pa jih kar mrgoli. A smo res tako zavrti ali samo svtohlinski!?!

Nočko vsem skupaj!

ne vem če gre za zavrtost sli svetohlinstvo………mene enostavno niti v najmanjši meri ne vzburi še tako lepa in bujna ženska……..jaz pač raaaaaaaaaaaaaaaabim njega……..ostale pa kr, če vam to kaj da!

Zarja, očitno si nisi dobro prebrala kaj sem napisala. Velja za tiste, ki bi rade poizkusile z žensko.
Povedat sem hotela, da se take ojunačijo samo anonimno, drugače pa se delajo, kot da… – sem že itak napisala.

Lep dan vsem skupaj!

hm?tudi jaz iz ljubljane…kaj pa zdaj bemu?ja nič čakati…

🙂

Poljub je kralj dotikov

zarja, jaz imam njega vsak dan…ampak zanima me kako je z žensko baje ženska žensko najbolje zadovolji…hudiča ali je to res?

Poljub je kralj dotikov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close