‘Varna’ avantura
To je znan problem. Določeni poklici so totalno spolno segregirani in je tes bedno. Vem, da bodo vsi skočili v zrak, da to ni važno, samo statistika je taka da si enostavno ogromno ljudi najde partnerja iz kroga sošolcev, sodelavcev in njihovih prijateljev.
Tako da na ta način takoj gre en lep kos priložnosti stran… ja nič, najbolje da iščeš fanta naprej.. če boš razvila bolj “probajmo pa kar bo pa bo” odnos ti upam ne bo treba biti stalno brez seksa.
samskapupa, če sem čisto iskrena, še sedaj ne vem, kaj natančno iščeš. Napišeš, da bi rada avanturo, a ne sme bit poročen, pa premlad, pa ne bi šla preko neta, pa te, ki jih poznaš in bi imeli afero ti niso.
Poglej, jaz imam prijatelja iz ona-on, spoznala sem jih nekaj, nisem imela nič z njimi, s tem sem si pa dopisovala cca 6 mesev, potem sva šla skupaj na ona-on žur in čez nekaj dni pač pristala v postelji. Nekaj mesecev sva bila kot par, potem sva šla sporazumno narazen,ker je on imel še neke težave z bivšo ženo, pred kratkim sva se dobila slučajno na kavi in sedaj se vidiva približno 1x na 2 tedna. On je samski, jaz tudi, ampak sva preprosto dogovorjena, da bova tako funkcionirala, ker imava fantasitčen sex, pa tudi drugače nama komunikacija laufa. ampak sva enostavno oba zadovoljna s takšnim odnosom. ko se bo pojavil v mojem življenju nekdo, s katerim bo to-to, pač prekinem ljubimkanje.Če želiš avanturo jo imej, izbiraš ti!, to imej v glavi in pogoje postavljaš ti!Če moraš biti zaljubljena v moškega s katerim boš imela intimno razmerje, ne išči avanture!!, ker te bo samo prizadelo, raje potem še naprej počakaj na pravega. res.
samskapupa, tvoj problem je v celoti in hitro rešljiv
bodi dekle na poziv, seveda v lastni režiji brez zvodnikov, in za svojo zabavo
v oglasnik daš enkrat oglas, se dobita s potencialnim miškotom na kavi, če ti je všeč gresta v prvi motel, če ti ni všeč pa ne
odpade mukotrpno večmesečno iskanje primernega sexa
greš samo ko tebi ustreza, drugače se sploh ne javljaš na telefon
pozitiven stranski učinek je tudi nekaj denarja ki ga zraven zaslužiš, če te pa ta mimogredezaslužek moti, ker seveda nisi kurba, ga pa lahko v nedeljo pri maši vržeš v nabirko
Forum je zaprt za komentiranje.