‘Varna’ avantura
samskapupa, kaj ima veze to da je človek poročen z AVANTURO…očitno ti iščeš samca za kao avanturo, potem ga boš pa zgrabila…ti si napisala, da siželiš sexa-avantura, ne pa samca-samca nisi mogla do sedaj dobiti, ker če bi ga, ne bi napisala tega posta…kaj pravzaprav želiš, malo razmisli, potem pa se odloči, no name ne računaj več v nobenem primeru, saj si zakomplicirala do amena, mislim-se sploh ne čudim da si samska,sory- ni mišljeno kot žalitev, ampak kot dejstvo
ejejjej marcelll, tebe je pa prizadelo kaj? Očitno ne preneseš zavrnitve. Če ženska hoče, samca ni problem dobit, jih je kot listja in trave. Ampak s čisto vsakim pa tudi ne moremo biti zadovoljne. Ti bi bil lahko zaradi mene 100 x samski, pa te ne bi hotela. Da se tako razkikirikaš, ker se ti ni takoj vrgla v objem, ha ha.
Glede na to kakšen si (kakor si se pokazal v tem postu), si lahko srečen, da imaš ženo. In ne razmišljaj o avanturah, ker se čisto lahko zgodi, da jo boš izgubil. In težko, da boš še kdaj lahko dobil drugo. Sory-ni mišljeno kot žalitev ampak kot dejstvo.
Marcell, veš kaj? Želim si seksa, ampak ne želim razdirat družin in tipi, ki varajo žene me tudi pod razno ne zanimajo. Moje mnenje je, da so dobri ljubimci moški z dobrim značajem, tvoj značaj je pa vse prej kot dober. Poročen moški, ki leta za mladimi puncami, ki jim bi bil lahko oče. Menda nisem trapasta, da bi ti rekla ja.
Sicer ti je pa re marcelll povsem prav napisala.
Marcelllo je pa užaljen, ker se mu ‘očku’ mladenka ni vrgla v objem in zdaj je začel žalit.
Ja, ja samskapupa, pazi se takih, ki letajo za sošolkami svojih hčera. Ko jih pa katere zavrne pa začnejo s takimi, da bo tako ali tako večno samska (ker se imajo očitno za rešitelje samskih žensk in če jih zavrneš ostaneš nuna).
sploh ni tako in ni res da sem užaljen, saj tudi sam dosti žensk zavrnem.
Res pa je, da nisem vedel, da je tako zelo mlada, ker take me sploh ne zanimajo.NAPISALA JE:
Jaz sem že nekaj let samska. In kot vsaka mlada ženska tudi jaz pogrešam seks. Ker nikakor ne najdem resne veze sem začela razmišljat, da pa mogoče kaka avanturca vseeno ne bi bila tako slaba. Samo potem je veliko dvomov….
ČE JE NEKDO ŽE NEKAJ LET samski za mene lahko na prvi pogled pomeni, da je nekaj let imela razmerje, morda pred tem še nekaj razmerij, zdaj je pa že nekaj let samska-torej nikakor ne more biti zelo mlada.Če se je pa narobe izrazila-morda celo pavšalno izrazila-napisala kar tako, pa jaz ne morem pomagat.
Pa še nekaj, to da sem jaz poročen (samo na papirju) in da s svojo ženo nimam sexa že NEKAJ LET in zakaj ga nimam pri vsem skupaj sploh ni pomembno, tukaj v tem postu govorimo o potrebi-želji po sexu in ne o em kdo koga vara (če sploh kdo koga-saj ne vemo ozadja).
pa lepo se imejte !!
Marcelll, sem mlada, premlada za razna zapletanja z možmi, ki varajo svoje žene. Najbolj na jetra pa mi gredo ljudje, ki so poročeni in trdijo, da so poročeni le na papirju. To kaže na pokvarjenost. Če žene ne spoštuje (če bi jo spoštoval, bi se ločil preden bi iskal ljubico), kje bo takšen človek spoštoval žensko s katero samo seksa? Sploh pa nisem omenjala enkratne avanture, ampak dolgotrajnejšo avanturo z več ponovitvami in nikakor ne zapletanja z oddanimi moškimi. Ja, to bi pa bile afere kot jih omenja Tadej.
Vidiš.
Nisi tovrstno dekle, ženska. Ne počni ničesar kar je kontra tvojemu notranjemu glasu in ta je, roko na srce-precej glasen.
Žeiš si. Seveda, saj si samo človek-ženska. Vendar, žal ima ta želja, ta skok v neznano lahko preveč negativnih posledic.
In avantura je nevarna. Nevarna lahko za nekoga tudi zelo.Tako za moškega kot za žensko.
Zato pa:
Ne daj se nekomu kar tako, ne daj se nekomu mimogrede, ne daj se nekomu, ker misli, da lahko, ne daj se nekomu milo za drago, ne daj se nekomu, za šalo, ne daj se nekomu, ki samo čaka na to.
Ko nori srce, poslušaj glavo.
Tadej in Marinko: v primerjavi z vama je pa res vibrator 100x boljša izbira. Le zakaj sta vidva samska? Ker dobi vibrator vedno prednost pred vama?
K sreči je veliko ok moških na svetu. Ne se spravljat zdaj name, če vaju nobena ne mara.
Maja1978, saj v bistvu se strinjam s tabo, ampak problem je, da sem v takih letih, da si res želim seksa.
Ne me basat, se močno strinjam.
Mogoče se ti bo izšlo. Meni se je izšlo. Spoznala sem moškega, prijetnega, sva si bila simpatična, zaljubila pa se nisva. V bistvu sva postala prijatelja, ki seksata. Čez čaz je spolna privlačnost ugasnila tako, da sva ostala le prijatelja. Zdaj sva pa oba v resni vezi in je sploh vse ok. Tista veza pa je drugače trajala dve leti pa verjetno sva bila tvojih let (25).
Tadej, a ti si tako navajen, da ti mora biti ženska vedno tiho in podložna, če pa kaj reče pa že sika? Nismo več v srednjem veku.
Ne, sploh ne! Jaz imam rad da se ženska ne strinja z mano. Pa ne tako da me zaničuje. To ni nestrinjanje. To počnejo take ki si umislijo da vedo. Ki ne poznajo meja lastne pameti. In če jim kaj rečeš se počutijo napadene.
Kaj pa ti praviš recimo, če ti rečem da nimaš pojma, kako je bilo v srednjem veku. (tudi jaz ne. :))
Forum je zaprt za komentiranje.