‘Varna’ avantura
Jaz sem že nekaj let samska. In kot vsaka mlada ženska tudi jaz pogrešam seks. Ker nikakor ne najdem resne veze sem začela razmišljat, da pa mogoče kaka avanturca vseeno ne bi bila tako slaba. Samo potem je veliko dvomov.
Sem na spletni strani kupid.com in večinoma so gor avanturisti in jaz sem vse po vrsti zavrnila. Zdaj pa razmišljam, če je pa vseeno to mogoče začasna rešitev? A je katere že probala kako avanturo prek neta? Kako to zgleda?
Meni se poraja kup vprašanj: kaj če mi vizuelno ne bo všeč, kaj če bo nasilen, kaj če ne bo hotel uporabit kondoma, s tujcem si težko predstavljam nežnosti (za nek grob seks pa seveda nisem). Kako spoznati nekoga za avanturo obenem pa ne tveget in ne priti nekemu psihotu v roke? In tudi to sem ugotovila, da kar prvi dan nikakor ne bi mogla z nekom v posteljo. Četudi bi šlo za avanturo, bi želela moškega prej vsaj malo spoznat (kaj mi bo lepotec, če je pa pri seksu grob in nasilen?).
Kako torej do avanture, če k temu nisi ravno nagnjen? Pa ne mi reči, da naj se ga napijem, ker sploh ne pijem.
Oh, gre, gre…
Samo da večina temu ne pravi “avantura” ampak si poišče prijatelja s katerim tudi seksa.
Saj se da – pri odraslih ljudeh – vse zmenit. Sploh če je interes obojestranski. Tudi preko teh portalov, čeprav je verjetno še malo bolj čudno/neprijetno od začetka, vendar iskrenost dela čuda.
Pa drži se svojih kriterijev in to odkrito povej. Če ti vizuelno ni všeč, se zahvališ za srečanje, poveš da vidiš, da nista kompatibilna in greš. Podobno pri vseh ostalih stvareh, ki mogoče ne bi šle, le za nasilnost je malo bolj problematično. Sklepaš lahko samo iz pogovora – in imaš za vsakk slučaj pri roki telefon s pred-pripravljeno številko dobrega prijatelja na hitrem izbiranju…
Med znanci ni kakega takega. Tega spoznavanja prek neta pa pojma nimam kako se lotit. Pa moram priznat, da po enem klepetu, četudi bi bil kdo lepotec, ne bi skočila v posteljo z njim. Sem še vedno takoj pobegnila, če me je kdo ogovarjal z očitnim povabilom na seks. Bi rada seks četudi ne najdem resnega fanta, obenem pa si ne upam začet avanture oz. ob neznacih ne začutim spolnega poželjenja. Zapleteno.
kAKO PA tisti, ki ste že imeli avanture, kako ste jih začeli?
Hm, kje si pa prebral, da ne spoštujem moških?
Jaz bi bila zelo vesela, če bi mi uspelo najti resno vezo, ampak žal nikakor ne najdem pravega: takega, da bi bil on meni všeč in seveda jaz njemu. Vedno se dogaja tako, da je meni kdo všeč pa mu jaz nisem, ali pa sem jaz komu pa on meni ni.
Ampak po toliko letih suše pa si tudi ženske zaželimo seksa, je to tako čudno?
Pa ne mi o tem, da je to grdo, kar sem napisala. Na stotine mailov sem dobila v stilu: iščem avanturco, plačam toliko in toliko. Toliko o spoštovanju do žensk.
A za o čem drugem se pa zmeniš? Nisem pisal da se ti zmeniš za ceno, tako da ne brat tolk v samoobrambi.
Samskapupa, jaz vidim nespoštovanje v tem kar pišeš. Imeti resno zvezo je holywoodski izraz, pomeni pa imeti afero z nekom. Kar se torej tiče moških zate so to snubci in drugi spoštovanja vredni moški.
Zdaj pa, lahko da takih ni in nimaš s tem nič, lahko pa da taki so in jih ne vidiš. Samo to.
Evo še ena par let samska, ki komaj čaka, da spozna kakega primernega samca ;))
Njah tudi sama sem že nekajkrat pomislila na kako avanturo… sam tudi nisem tak tip, pa tudi res ne bi rada staknila kake bolezni.
Priložnosti je kar dosti… samo mene ne zanimajo poročeni, preveč mladi… e trenutno se sami taki lepijo na mene. Jaz moram za dober seks biti zaljubljena in ljubljena.
Ko bom ga našla ga verjetno ne bom izpustila iz spalnice ;))) Trenutno so pa kaki xxxx amaterski filmčki aktualni in pač solo igračkanje ;)))
Tadej: resna veza zame nikakor ni isto kot afera. Že sama beseda resna pove, da to nima veze z afero. Razen, če si ti vedno v takih ‘resnih’ vezah, da zraven varaš? Potem te razumem, da mešaš resne veze in afere. Zame je resna veza takrat, ko se dva ljubita, zaupata, spoštujeta. Kaj ima to veze z afero?
Tadej, a si z levo nogo vstal. NImaš nič drugega za delat kot pisarit na MONu? Veš, da tvoji odgovori sploh ne odgovarjajo na moje poste?
Še nikoli nisi slišal, da kakšna resna veza propade pa čeprav ni bilo nobenega varanja, nobenega žaljenja in podobnega?
Daj raje odgovarjaj na vprašanja kot pa da se obešaš na teme o katerih ne veš nič napisat.
Očitno si samski, ker tu gor preveč visiš. A se preveč zapletaš v afere?
Meni se tudi dozdeva, da to ni zate – preveč tuhtaš.
Želiš sicer si, samo nisi “iz tega lesa urezana”, pač.. tako je.
No, saj to je pri nas dokaj značilno. Kolikokrat sem že šel ven, srečal kako žensko… ampak kaj ko kar vidiš, da si želi predvsem, da jo prosiš deneve in tedne – hoče, ampak si ne upa. Hvala lepa!
Pa punce, če vam kdo reče “poslušaj, všeč si mi, bi seksala z mano?” saj noče od vas ene ledvice in pol riti! Večina žensk pade v tak šok ob takem vprašanju, da ne naslednjič res pomisliš dvakrat, ali bi ji sploh namignil, ker očitno je za naše punce to neka travma ali kaj???
čisto drugačne izkušnje sem imel kje v tujini, mislim, da smo Slovenci tako komplicirani… potem pa tarnamo.
Spider, se strinjam glede omenjenih portalov. So pa seveda svetle izjeme tudi, imam par novih kolegov.
Deizi, saj imaš prav, samo nekako že dolgo mi ne uspe najti fanta. Potem pa so vseeno kake želje :). Bi pa si ne upam.
j-man, kaj vem. Kar se mene tiče (teoretično) nimam nič proti seksu, če nisi v resni vezi (seveda, če ne gre za varanje in če oba uživata). Ampak, da bi pa kar s popolnim neznancem skočila v posteljo mi pa ni. Bi ga vseeno hotela malce bolje spoznati. Mogoče je pri nas ženskah to malce drugače, je vseeno seks precej povezan s čustvi. Čeprav tudi ženske poznam, ki brez pomislekov seksajo vse naokrog, sploh, če malo popijejo. No tega jaz ne bi.
Tadej, s tabo pa se ni vredno preprirat, si preveč vzvišen zame.
Forum je zaprt za komentiranje.