V krizi..
Anonimno 10305, 03.10.2022 ob 14:32
Za Zoss:
Sem vesela, da si pravilno vzel moje pisanje; nisem te imela namena žaliti. Res vso srečo pri nadaljnjem iskanju. Nikoli pa ne veš, morda se nama nekoč, nekje prekrižajo poti.
ti si po vsej verjetnosti seksualno frustrirana, kar seveda n nič narobe, saj to izveni, ko se tega rešiš brez težav. Ampk trenutno – glede na tvoje pisanje- je tako. V tebi brbota koktail določenih hormonov, ni nujno samo ženskih, sumim testosteron, ki bi morda malce prevladoval…odvisno. Če bi te še malo zaslišal in bi mi po pravici odgovorila, bi vedel pri čem si.
Saj je vseeno, 08.10.2022 ob 21:07
Veliko pomeni pogovor, poslušanje itd. Samo da je nemogoče samo s pisanjem sporočilc se odločit kakšna je oseba! Potreben je pogled v oči in če se tam zaiskri potem je vse mogoče! Ja seveda je potrebno tudi vedet kaj kdo pričakuje.
… ali pri hipnem pogledu v oči lahko pride do povezave na višjem nivoju na način, da se zgodi orgazem brez izliva pri moškem, pri ženski pa rahlo drhtenje skoraj na nivoju božanskosti?
Stane750, 30.09.2022 ob 23:44
Če bi kakšna gospa(starejša ali mlajša) v krizi rabila popestritev, pogovor, dotik,…
pogovor lahko začneva po mailu, kasneje pa po občutku, pameti in želji.
Sem urejen in nepretenciozen
moški ki tudi sam išče poživitev in nove nasmehe;)
Mail:
… navaden fukfehtar in to prozoren. Živiš pri ostareli mamici, kajne?
Forum je zaprt za komentiranje.