Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V krizi..

V krizi..

Če bi kakšna gospa(starejša ali mlajša) v krizi rabila popestritev, pogovor, dotik,…

pogovor lahko začneva po mailu, kasneje pa po občutku, pameti in želji.

Sem urejen in nepretenciozen

moški ki tudi sam išče poživitev in nove nasmehe;)

Mail:

lepopozdravljeni83@outlook.com

Vezan ali samski?

Ena živjo, če ai za kak klepet ali kako popestritev lahko pises na sasobpc@gmail.com…. Vezan 30 iz okoli lj ?

Ne. Vezani me ne zanimajo.

Zivjo ena736….za kak klepet za zacetek?? Samski v 30 letih

Morda. Sem starejša od tebe. Kaj pravzaprav iščeš?

Nic hudega ce si starejsa ?..klepet oz kako neobvezujoco zabavo kasneje če se ujamva. Ti?

Kakšno zabavo konkretno imaš v mislih?

In kako neobvezno?

Poredno zabavo, kaj točno pa stvar dogovora ?… Neobvezno v smislu da se imava fajn brez kakih nagrad ipd.

Poredno, da.

Ampak veš, ljudje različno razumejo neobveznost.

Jaz sem ženska, ki se nikoli ni ljubila za kakšno nagrado. Z moškim sem iz golega užitka, nikoli koristi. Vse drugo me odbija.

Ti je razdalja ovira?

No super da sva na isti valovni ?.. Ne ni ovira.. Od kje prihajaš drugače?

Od kje? Od kod misliš.

Od kod ja pardon, če ni skrivnost seveda ?

Ti bom povedala. Prosim, pusti svoj e- naslov, če želiš. Bova tam nadaljevala. Lep pozdravček in hvala.

Velja. Funb8999@gmail.com

Slišiva tam ?

Posl mail ker hangouts ucasih ne najde ?

Odgovor na objavo uporabnika
Mladenic grosuplje, 01.10.2022 ob 16:54
    Posl mail ker hangouts ucasih ne najde ?

ma daj no, a ne kapiraš da sem te samo zajebavala…ne bi mogla biti s teboj, ker si pismeno nesposoben, torej intelektualno si nula…kaj bi s teboj potem ko bi ga namočil? O čem bi midva sploh lahko debatirala, o pivu, fuzbalu???

Vidim, da je nekdo zlorabil moj naziv. Tega sporočila ti nisem pošiljala jaz. Psihopati na delu, očitno.

Ena736, 01.10.2022 ob 17:19

Vidim, da je nekdo zlorabil moj naziv. Tega sporočila ti nisem pošiljala jaz. Psihopati na delu, očitno.

dej javi se no, sem zelo kako bi rekla me ščemi tam spodaj….to zgoraj nisem napisala jaz, mislim to zgoraj zgoraj

Ena 736, 01.10.2022 ob 19:12

dej javi se no, sem zelo kako bi rekla me ščemi tam spodaj….to zgoraj nisem napisala jaz, mislim to zgoraj zgoraj

ma jaz sem en Janšev kolega in ne maram da padem v kakšno zajebancijo, ker lahko kolegu Janši to škoduje no… pozabi ti Ena, bilo pa prošlo…

mladenic grosuplje, 01.10.2022 ob 19:14

ma jaz sem en Janšev kolega in ne maram da padem v kakšno zajebancijo, ker lahko kolegu Janši to škoduje no… pozabi ti Ena, bilo pa prošlo…

Grosuplje se piše z VELIKO— ti si res en Janšev kolega, nepismen itak.

Sam. Pišite mi na zgornji email če ste za.

Lep dan še naprej.

Samski, 53 let,prijetnega videza…bojanheart@gmail.com

Za Hmmmm: od kod si, prosim?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close