Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V krizi..

V krizi..

Iz Zasavja

In, kaj iščeš? Hvala.

Odprt sem za vse…piši mi na mail,ti pošljem sliko in poklepetava.

Iz kje pa si ti,starost?

Za Hmmmm: mislim, da ne bi bila prava kombinacija, tako po tvojem pisanju sodeč. Kako nekdo izgleda, mi je zadnja stvar na svetu. Tako, da vso sreči in vseeno hvala.

Kakor češ…raje bi pisalo mailu kot tule…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10305, 02.10.2022 ob 16:38

Za Hmmmm: mislim, da ne bi bila prava kombinacija, tako po tvojem pisanju sodeč. Kako nekdo izgleda, mi je zadnja stvar na svetu. Tako, da vso sreči in vseeno hvala.

Lahko Bi se pa midva kaj pogovarjala, sem tudi mal čez 50L

Povej. Kaj želiš, kaj pričakuješ?

Anonimno 10305, 02.10.2022 ob 21:46

Povej. Kaj želiš, kaj pričakuješ?

Čim več

Nisem te vprašala KOLIKO, temveč KAJ.

Anonimno 10305, 02.10.2022 ob 22:19

Nisem te vprašala KOLIKO, temveč KAJ.

Dopisovanje , srečanje, sex

Hvala za odkritost. Ne, hvala. Vse dobro.

Anonimno 10305, 02.10.2022 ob 23:00

Hvala za odkritost. Ne, hvala. Vse dobro.

Samo prašam kateri del mojega odgovora ti ne paše?

Tisti, ki si ga izpustil.

Anonimno 10305, 02.10.2022 ob 23:13

Tisti, ki si ga izpustil.

Ne Razumem

Boš nekoč razumel. In, če mi ga boš omenil, se lahko kaj pogovarjava dalje.  Sam moraš priti do njega- tistega dela namreč, kot sprašuješ.

Vdi nekaj bi, pa nihce ne ve, kaj?

Anonimno 10305, 02.10.2022 ob 23:20

Boš nekoč razumel. In, če mi ga boš omenil, se lahko kaj pogovarjava dalje.  Sam moraš priti do njega- tistega dela namreč, kot sprašuješ.

Mogoče bi mi namignila, pogovr, ljubezen, družba ali kaj čisto tretjega.

Ja, ja, bravo. Ampak tega si želim jaz. Brezpredmetno se je pogovarjati dalje, če si tega ne želiš tudi ti.

Anonimno 10305, 03.10.2022 ob 08:23

Ja, ja, bravo. Ampak tega si želim jaz. Brezpredmetno se je pogovarjati dalje, če si tega ne želiš tudi ti.

Zakaj si mogoče jaz tega nebi želel, samo ne morem kar takoj upiti kako sem zaljubljen če te šele spoznavam.Za začetek se vsaj pogovarjava.

Seveda imaš prav. Napiši kaj o sebi, prosim in tudi kaj o osebi, ki jo iščeš.

Mogoče bi se lažje pogovarjala prek emajla, da glih vsi ne berejo in se naslajajo kaj si dopisujeva. Sem gorenec.

Seveda resno zvezo, če se ujameva

Za Zoss:

razumem. Ampak glede na tvoj prvotni pristop, da iščeš: dopisovanje, srečanje, seks, mislim, da samo izgubljava čas eden z drugim. Ti v osnovi iščeš seks, ne odnosa.  V kolikor bi prvotno navedel vrednote, ki jih opisuješ v nadaljevanju, seveda ne bi odklonila. Vse dobro ti želim.

Anonimno 10305, 03.10.2022 ob 13:51

Za Zoss:

razumem. Ampak glede na tvoj prvotni pristop, da iščeš: dopisovanje, srečanje, seks, mislim, da samo izgubljava čas eden z drugim. Ti v osnovi iščeš seks, ne odnosa.  V kolikor bi prvotno navedel vrednote, ki jih opisuješ v nadaljevanju, seveda ne bi odklonila. Vse dobro ti želim.

Vseeno škoda,

Hvala za iskrenost

Za Hmmmm:

Povedala sem ti, da ne bo šlo; moški, ki ženski najprej ponudi svojo fotografijo, v mojih očeh ni zanimiv. Zunanjost mine, duša ostane. Vso srečo ti želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close