Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Učitelji bi stavkali

Učitelji bi stavkali

Odgovor na objavo uporabnika
Vademekum, 05.02.2022 ob 20:41

To je pa najbolj lena skupina v družbi. Jamranje, jamranje in jamranje. Groza. In kdaj je do DVEH v službi. Mi je ravno zadnjič pojamrala razredničarka od hčere kako je boga. Sem ji predlagala naj zamenja. Pa je utihnila. Delala pa ne bi ane

Se strinjam. Učitelji so tako zelo v svojem privilegiranem svetu, da se sploh ne zmorejo zavedati realnosti. Da mi v gospodarstvu v resnici delamo okrog 50 ur, plačani pa smo za 40. Pri njih je to ravno obratno. Plačani so za 40, realno pa oddelajo okrog 25 ur na teden.

Zato imajo tudi nerealna pričakovanja, kdaj zmoremo starši priti po otroke.

Zanimivo, 04.02.2022 ob 16:55

Violica220, 04.02.2022 ob 14:07

Učitelji so pri meni izgubili vse spoštovanje. Največji lenuhi, pa bi se radi primerjali z zdravniki. Sramota

Zakaj pa so največji lenuhi? Ker od 6.00 do 16.30 pazijo, poučujejo in vgajajo vaše otroke? Vi pa namesto, da bi takoj po službi prišli po njih, greste raje na pijačko s frendi???

Po več kot 10 ur ste v šoli? Dejte no?@ 😉

Za take place, ki jih hočejo učitelji, bi se morali malo bolj pritegniti. V OS bi morali vsi otroci z lahkoto NPZ pisati vsaj 80% če bi res delali, kot se šopirite. Zaradi vas so otroci v stiski… da ne rečem se kaj hujšega, kar se jim dogaja ZARADI VAS pedagogov

vsi na ceste, ne samo učitelji, pred 24 aprilom. Vsem naj se povišajo plače za 10%, kolikor je inflacija zadnjih 5 let. Uspeh je garantiran. Naj se stranke v kampanji jasno izrazijo, katera je proti 10% dvigu plač. gospodarstvo, negospodarsstvo – vsem 10% gor.

naj stavkajo, 06.02.2022 ob 00:16

vsi na ceste, ne samo učitelji, pred 24 aprilom. Vsem naj se povišajo plače za 10%, kolikor je inflacija zadnjih 5 let. Uspeh je garantiran. Naj se stranke v kampanji jasno izrazijo, katera je proti 10% dvigu plač. gospodarstvo, negospodarsstvo – vsem 10% gor.

😉 dobra.

Ti si sigurno iz javnega sektorja 🙂 🙂 🙂

Kaj pa če bi tako kot v gospodarstvu plačevali po učinku učitelje 🙂

Nekateri še za gate nebi zasluzili.

Nekateri, ki delajo že zdaj s srcem in se posvetijo svojemu poslanstvu pedagoga..ja, te bi čakala dobra placa. Žal le peščici

Ta me nekoliko spominja na tisto zgodbico, ko gre otrok iz vrtca s staršem in mu otrok pove željo po neki stvari, ki jo ima prijateljev v vrtcu… pa mu eden od staršev reče, da je to drago in da to stane veliko dinarckov…

Pa mu nadobudni malček rece: pejd na bankomat, pa ti bo dal dinarčke 😉

Kdor je mislil da bo javni sektor mirno prenesel 1.200€ dviga plač v zdravstvu, lahko sedaj vidi, da ne bo. Še medicinske sestre, ki so dobile višje plače 3-6razredov novembra, napovedujejo stavko… Če bi politiki vodili multinacionalke, ki smotrno plače višajo po petdeset eurov, in da bi tako dvignili plače naenkrat, bi jih kot direktorje odpustili.

Pakajše, 04.02.2022 ob 12:46

Pazi to! Oni NE BI stavkali zaradi katastrofalnega šolskega sistema ali zato, ker se otroke maltretira z maskami in drugimi nedopustnimi debilnimi koronskimi ukrepi. Ne, oni so dvignili svoje zasedene prde izključno in samo iz lastnih interesov! SI NE ZASLUŽITE, JASNO?!

Petnajst evrov na teden za hrano ne zadošča več, vse se draži še najbolj hrana.

če bi gledali po učinku, potem bi morali plače zdravnikom znižati za 30%. Vsak, ki gre na intenzivno, pride ven z nogami naprej. Čekalne vrste pa v nebo. Jaz pri zdravnikih ne vidim nobenega učinka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close