Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija z družino

Turčija z družino

Tudi mi gremo v Aska washington resort side—-in sicer 23.6.,,,,naj se kdo javi ki gre ta datum….gremo pa prek sunholidays—-lp

Sanja 78

Otrokom povej da se bodo turškega sladoleda napokali do onemoglosti ,če jim bo seveda všeč,
ker je malce drugačen,občutek imaš, da bolj ko ga ližeš ,več ga je.Je bolj gost in pa sladek in
ne stopi se tako hitro.

Drugače pa imaš tudi ALGIDA sladoled,vendar ga je potrebno plačati.

Povem ti pa, da ko bodo otroci videli turškega sladoledarja kako poka frise, jim bo čisto vseeno
kateri sladoled ližejo.

Sanja svetujem ti da se malce sprostiš,škoda da se ne vidimo ,ker mi 07.07.2010 odhajamo.

Pa še to da boš pomirjena ,letalo je srečno in brez zamude opravilo današnji let.

Lep pozdrav fish

Pozdravljena,
no me veseli za takšne novice:)
No sedaj bom pa res dala možgane na off in čakala na dopust:)
Ja res škoda, da se ne bomo videli, čeprav smo hoteli iti mi tudi malo prej vendar smo potrebovali dve sobi in nismo dobili dveh na enak termin – zgleda je bilo že vse zasedeno:)

No vseeno pa lep dopust želim……

Lp

Kdor je v tem hotelu že bil, se vrnil, prosim za sveže informacije, mi namreč potujemo 23.6.-komaj čakamo…Upam, da bo tudi naša 3-letnica uživala
lep dopust vsem

Ali lahko tisti ki ste že bili v hotelu Aska Washington Resort poveste kaksne izkusnje imate s tem hotelom Vnaprej se zahvaljujem za odgovore Hvala :)*

Pozdravljeni,
zanima me, če mi alhko kdo pove, če v Pegasos worldu dobiš zraven brisače za na plažo sem gledala na njihovi strani pa nič ne piše.

Hvala

Sanja

Ali je kdo že dopustnikoval v hotelu Diamond beach v Sideju in potoval s Kompasom? Ali ste si ogledali tudi Pamukkale – baje je večerja pri Komapovem izletu v neki beznici porazna ? Če imate kakršne koli informacije vas prosim, če mi jih posredujete. Letimo namreč 18.8.2010. Hvala že vnaprej in lep pozdrav

dober dan! veste ta gospod je našteval kako je bilo kaj pravijo koliko denarja toliko muzike! jaz sem bil 2x v lari in 1x v side in je bilo vse v redu posebej v lari imajo vse luksuzne hotele in ultraallinklusiv ti hoteli so vsi od 2003leta naprej lep pozdrav!

Aska washington resort – hotel odličen, hrana okusna, čistoča super…sem bila nekaj let nazaj tam in tako zadovoljna, da grem letos ponovno v isti hotel…

gremo pa letos 1.9.

Pa mi gremo 1.9. v Asko w. resort

Bili julija v Joy Pegasos world -Side in ne morem prehvalit. Res super hotel z ogromnim bazenom, hrana ni da ni. Hrana, pijača, palačinke, kava,….skoz na voljo. Res priporočam!!

sanja78, mi smo bili v tem hotelu v Side avgusta in je bilo the best.
še bomo šli v Turčijo in še v Side, verjetno pa bomo preizkusili še kak drug hotel. Je pa Pegasos res zakon.

SANJA 78 veseli me da si bila zadovoljna in je bilo tako kot smo ti svetovali vsi ki smo v PEGASOSU že bili.Kaj pa ONUR AIR si bila zadovoljna. MERHABA FISH

Zdravo!
Ker se že počasi odločamo za dopust in mi omenjeni hotel hotel Pegasos Resolt zelo pade v oči, bi vas prosil preko katere agencije ste šli in koliko je bila cena (imamo tudi dva otroka 4 in 10 let). Plan je konec Junija.
Hvala LP

Konec junija je PEgasus poln maturantov. Zelo težko boste dobili prostor. Ima ga pa zagotovo Soncek preko Guleta.

Lep pozdrav!
Mene pa zanima če ma kdo kakšne informacije za hotel Antik Boutique ali pa za hotel Bariscan gledam preko tujih agencij..hvala in lep pozdrav!

Haj 🙂 Naša družina ima namen sredi oktobra na počitnice v Turčijo. Ali pozna kdo hotel Arycanda Deluxe…In kako je? Pa glede letala, zasledili smo, da je čartarski polet z družbo Sun Express iz Brnika. Ali je še kdo, ki ima v tem času namen tja na odih? :=)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close