Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija z družino

Turčija z družino

veste kaj G franc ne tako govorit ,ker vam povem da sem ugotovila,da sem najverjetneje letela z istim letalom,pa je bilo vse še huje kot ste opisali.
sam moški pa so tam prave zverine tako da slabe sobe in nesnaga ki jo doživiš pri postrežbi z hrano ne omenjam. voda v morju jetopla in prijetna sam ko je toliko meduz pa še neke čudne ribe sem opazila tako da sem raje ostajala ob bazenih in se gnetla v množici ljudi ki so kar naprej stali v vrsti za hrano, ki je spominjala na nekakšne ocvrte ocvirke sicer pa sem doživela lep dopust tako da punce ne pozabite kondomov doli je razvrat in čaga v noč, tako da vam potem nebo potrebno gledati nesnage v sobi.
franc letalo je bilo pa tako rjasto na krilih še dobro da so zamenjali tist del pa motor sicer pa je vse OK

naj vam povem svojo izkušnjo veste kaj G franc ne tako govorit ,ker vam povem da sem ugotovila,da sem najverjetneje letela z istim letalom,pa je bilo vse še huje kot ste opisali.
sam moški pa so tam prave zverine tako da slabe sobe in nesnaga ki jo doživiš pri postrežbi z hrano ne omenjam. voda v morju jetopla in prijetna sam ko je toliko meduz pa še neke čudne ribe sem opazila tako da sem raje ostajala ob bazenih in se gnetla v množici ljudi ki so kar naprej stali v vrsti za hrano, ki je spominjala na nekakšne ocvrte ocvirke sicer pa sem doživela lep dopust tako da punce ne pozabite kondomov doli je razvrat in čaga v noč, tako da vam potem nebo potrebno gledati nesnage v sobi.
franc letalo je bilo pa tako rjasto na krilih še dobro da so zamenjali tist del pa motor sicer pa je vse OK

sam da vam nekaj povem o svoji izkušnbji veste kaj G franc ne tako govorit ,ker vam povem da sem ugotovila,da sem najverjetneje letela z istim letalom,pa je bilo vse še huje kot ste opisali.

simpatična kako pa ti je to ratalo da si objavila isti prispevek kar 3x če pa je dovolj sam 1x

franc to nisem storila zaradi tega ker sem blond, pač pa zato da si bodo ljudje zapolnili kar sem napisala

franc zanimivo 🙂 septembra gremo v turčijo, vendar še nismo izbrali hotela. Ima kdo izkušnje z Delphin palace v Lari?

septembra smo namenjeni v turčijo. ima kdo izkušnje z delphin palace v lari?

Pozdravljeni.

Imam vprašanje za Franca – s katero agencijo ste bili v hotelu Pegasos Club in kateri tip sobe ste imeli rezerviran?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Alenka

katerega letalskega prevoznika ima organiziran RELAX ?
prosim če kdo odgovori če je že slučajno letoval z RELAXOM

Hvala.

RELAX = prevoznik ADRIA ….tako je bilo v letu 2009.
Se pa zna zgoditi, da imajo zamude…pa ni tako hudo, samo kaksno uro ali dve.

Upam da bo tudi letos prevoznik ADRIA. V Turčijo grem prvič. A ko smo šli v Bolgarijo je letel bolgarski avijon in ni bil preveč udoben in ne zaupam tujim prevoznikom.Najmanj pa SunExpressu.

Bili lani julija v Turčiji z dvema malima otrokoma- prevoznik Sun expres. Nobenih težav, zamud..
Super smo se imeli; izbrali smo čudovit hotel, edina slabost je bila, da smo se vozili več kot uro po Turčiji, saj je bil hotel še malo naprej od Side -a.

Tudi mi smo leteli s Sunexpressom, imeli pa smo 8-mesečnico. Nobenih težav, razen da ne govorijo slovensko. Smo pa izbrali hotel, kli je bil oddaljen od letališča samo 45 min, kar je bilo kar OK. Po eni sreči smo imeli let tja dopoldan, nazaj pa popoldan in ne obratno in smo ob 14 dneih dopusta dobili še skoraj en dan bonusa.

Ali ste potovali z Relaxom?.In v katerem hotelu ste bili

Zanima me če je bil kdo v hotelu Barcelo tat beach & golf resort v Beleku. Konec maja potujemo tja z 10 mesečnim otročkom, pa bi bila vesela kakšnega komentarja.

Mi gremo z družino poleti v Turčijo, v hotel World Pegasos z Relaxom.
Lahko povem, da letimo z ADRIO.
Ali gre še kdo v začetku julija?
Lp

Ali ste potovali z Relaxom?.In v katerem hotelu ste bili[/quote]

Ne, potovali smo z Guletom. Tudi letos bomo. Imajo res dobre hotele (za razliko drugih agencij) in z njimi NIKOLI ni težav.

mi gremo 29.7 v kraj side kizilagac hotel Aska Washington resort je zelo ugodna cena do 14 let imajo otroci brezplačno… letimo pa z ADRIO organizator pa je RELAX

No, za otroke do 14. leta ni ravno zastonj – 1. otrok na dodatnem ležišču plača 199 EUR, 2. otrok na dodatnem ležišču pa 299 EUR – pavšal za prevoz. Zastonj je samo hotel. Vsaj tko piše na Relaxovi spletni strani.

Mi gremo 19.8. v World Pegasos v Side z Relaxom.

pozdrav

Zanima me, če je že kdo letoval v turčiji v hotelu ASKA WASHINGTON RESORT v Sidi.
Zanina me kako je kaj s hrano in kdo vozi mislim na letalskega prevoznika.

L. P.

Mi tudi gremo z Relaxom, ampak let pa je 28.7. v Aska W.

Tudi mi gremo verjetno v aska washinton resort side….
KAj ima katera še kakšne dovrodošle informacije-izmenjajmo izkušnje, gremo pa 17.6.

tudi mi gremo isti datum aska w resort imamo znance na relaxu baje je superrrrrrrrr mi smo že lani bli v turčiji samo na drugem koncu in se nam je turčija vtisnila v srce res je bilo noro če bi rada da se dol srečamo napiši iz kje pa letite?????

Pozdravljeni,
7.7.2010 gremo v Turčjio, ali morda gre še kdo ta termin v hotel world pegasos preko Relaxa?
Ali je kdo že bil v tem hotelu in seveda moje otroke zanima ali imajo tam pod all inclusive tudi sladoled:))

Hvala
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close