Turčija z družino
veste kaj G franc ne tako govorit ,ker vam povem da sem ugotovila,da sem najverjetneje letela z istim letalom,pa je bilo vse še huje kot ste opisali.
sam moški pa so tam prave zverine tako da slabe sobe in nesnaga ki jo doživiš pri postrežbi z hrano ne omenjam. voda v morju jetopla in prijetna sam ko je toliko meduz pa še neke čudne ribe sem opazila tako da sem raje ostajala ob bazenih in se gnetla v množici ljudi ki so kar naprej stali v vrsti za hrano, ki je spominjala na nekakšne ocvrte ocvirke sicer pa sem doživela lep dopust tako da punce ne pozabite kondomov doli je razvrat in čaga v noč, tako da vam potem nebo potrebno gledati nesnage v sobi.
franc letalo je bilo pa tako rjasto na krilih še dobro da so zamenjali tist del pa motor sicer pa je vse OK
naj vam povem svojo izkušnjo veste kaj G franc ne tako govorit ,ker vam povem da sem ugotovila,da sem najverjetneje letela z istim letalom,pa je bilo vse še huje kot ste opisali.
sam moški pa so tam prave zverine tako da slabe sobe in nesnaga ki jo doživiš pri postrežbi z hrano ne omenjam. voda v morju jetopla in prijetna sam ko je toliko meduz pa še neke čudne ribe sem opazila tako da sem raje ostajala ob bazenih in se gnetla v množici ljudi ki so kar naprej stali v vrsti za hrano, ki je spominjala na nekakšne ocvrte ocvirke sicer pa sem doživela lep dopust tako da punce ne pozabite kondomov doli je razvrat in čaga v noč, tako da vam potem nebo potrebno gledati nesnage v sobi.
franc letalo je bilo pa tako rjasto na krilih še dobro da so zamenjali tist del pa motor sicer pa je vse OK
sam da vam nekaj povem o svoji izkušnbji veste kaj G franc ne tako govorit ,ker vam povem da sem ugotovila,da sem najverjetneje letela z istim letalom,pa je bilo vse še huje kot ste opisali.
Tudi mi smo leteli s Sunexpressom, imeli pa smo 8-mesečnico. Nobenih težav, razen da ne govorijo slovensko. Smo pa izbrali hotel, kli je bil oddaljen od letališča samo 45 min, kar je bilo kar OK. Po eni sreči smo imeli let tja dopoldan, nazaj pa popoldan in ne obratno in smo ob 14 dneih dopusta dobili še skoraj en dan bonusa.
Forum je zaprt za komentiranje.