Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”
V živo se ne družimo z ljudmi, ki nimamo veliko skupnega, še posebej če se ustavi že pri osnovnih pogledih in stališčih. In res je druga zgodba, ker menim, da ni veliko ljudi foruma, ne moških in ne žensk, ki bi se bilo pripravljeno sestati s tabo. Jaz sem spoznal že kar nekaj ljudi v živo, enako velja za Marka in Oneta. Zakaj je pri tebi drugače, boš pa moral pogruntati sam… ;)[/quote]
S čim se ti hvališ lol. Potem, če si jih že toliko spoznal iz neta, predvidevam, da tudi z ženskami nisi najboljši, in tudi te srečuješ samo iz forumov, socialnih omrežij,… ;)[/quote]
Saj vem, da po Daterjevi kristalni kugli predvidevaš, ker ni potrebno zraven misliti. 😀
Le kaj si ljudje mislijo, ko tebe spoznajo, ki si tudi iz socialnega omrežja. Najbrž te vsi mrzijo. :))
Vidiš Marko, v reali se bi verjetno ti družil z ljudmi, ki so ti ok,drži?
Tu gor pa se družiš tudi s takimi, ki bi se jih verjetno v reali na daleč ognil, poskušaš jim kaj pametnega dopovedat, samo tvoj trud ne obrodi sadov. Tako, da si v bistvu neproduktiven.
Ja pa mogoče to ok zate, da malce bolj pogledaš tudi v ljudi, ki se jih v reali ogibaš. Namreč si predstavljam, da se v reali družiš s prijetnimi, zrelimi, razmišljajočimi ljudi? Drži?
Jaz niti ne želim, da bi se velika večina, razen na prste ene roke, bili pripravljeni sestati z mano, ker četudi bi si želeli ne bi doživeli, tako daj im samo z uničevanjem želje olajšam naknadno zavrnitev.
Si spet odvetnik še dvema al kak? Aja pa pod veliko ljudi se ne štejejo družina in ožji krog sorodnikov in en prijatelj ki se jih usmili tedensko…. če mata slučajno po cigansko 10 bratrancev pa sestričen to ni veliko ljudi, ti so pač večinoma ”primorani” se sestajat s takimi pacienti kot sta onadva.
Ma ja. Tole tukaj v bistvu ni druženje, pač pa bolj izmenjava mnenj, pogledov. S kolegi se komot družimo, pa čeprav imamo različne poglede na določene stvari.
Se pa res ne trudim (ne švicam poleg), tako da ne pričakujem nobenih sadov. :))
Forum je zaprt za komentiranje.