Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”

Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”

Vsi. Eni smo cinični in nezaupljivi in posledično samski. Eni v teoriji vse obvladajo, v prakso se niti ne spuščajo. Potem jih je ene par, ki trdijo, da so popolnoma zadovoljni, kar je nonsens, popolnoma zadovoljen človek ne bo bral foruma, kot je ta, ker ne rabi takšne hrane. Eni stvari, ki bi jih morali povedati partnerju, raje sem pišejo.

Ta čvek je bolnišnica za ljudi, ki smo nekako obupali glede resnih zvez. To velja tako za sodelujoče, kot za redne bralce.

Zato mi je včasih smešno, ko nas tu eni srdito prepričujejo o srečnem družinskem življenju, nevaranju, zaupanju med partnerjema…Ko je bolj ali manj jasno, da smo si tu kar podobni med sabo..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Delno imaš čisto prav.
Ne strinjam se samo s tistim o “obupu glede resnih zvez”…ni vedno obup, včasih so drugi vzroki.
In če se nečesa ne grem, še ne pomeni, da to ne obstaja oziroma, da tega ne cenim in spoštujem….

Spider, ne bi si mislila, da se bom kdaj tako strinjala s tabo.

Saj nihče ne pove javno tiste prave resnice. Še najbolj pa lažejo tisti, ki trdijo, da so popolnoma zadovoljni. Pa ne glede na status.

Zakaj ne pišeš le zase, samo v svojem imenu? Kdo si, da si drzneš kazati s prstom na druge. In v končni fazi…kaj te sploh briga. Tukaj smo vsi virtualni mimoidoči, sprijazni se že s tem.

Večino tvojega zapisanega drži. Bravo Spider.

Jst o resni zvezi že dolgo več ne razmišljam. Pa ne zato, ker sem obupal, ampak ker se mi zdi, da sem kot samski bolj produktiven v lajfu.

Bolj produktiven v lajfu:))). Študent, živeč pri starših…ful produktivno, ni kaj.

Bolje bi bilo, če bi si nekateri priznali, da niso material za resno zvezo, iz takšnih in drugačnih hib, ostalih razlogov.

Glej, če te že tok firbec matra. Izpite imam opravljene, trenutno pa diplomsko pišem, pa strokovno prakso delam zraven 🙂

Noro produktivno. Veš, kaj vse boš še dosegel v lajfu, ker si se odpovedal ženskam (ali one tebi, to je zdaj vprašanje).

Zjokaj se cmera 🙂

To se boš ti, ko boš pahnjen na trg dela.

Ja, koliko si pa star? Praviš, da že DOLGO ne razmišljaš o vezi (to bi človek pripisal nekomu nad 35). Potem pa pišeš, da si študent?

Drugače pa SPider, se strinjam. Pametno napisano.

lol

In kaj tebi nucajo ti podatki ?

Jst ga razumem. Nekateri vedo, da so rojeni za samsko življenje in to lahko začutijo že v zgodnjem otroštvu. Pošteno, ker tako vsaj eno dušco manj prizadanejo.

V zgodnjem otroštvu sem začutil, da sem rojen za samsko življenje, LMAO

A si zdaj, v poznem otroštvu?:)))

Dej še kej pametnega napiš.

Evo, pazi moj rafal pametnih iskric:).

Čutim se dolžno, da repliciram uvodni post.

O čemerkoli se piše, ne more apriori veljati za celotno populacijo. Seveda so eni bolj teoretiki, drugi praktiki, tretji kombinacija obojega. Verjamem v to, da so ljudje popolnoma zadovoljni. To pomeni, da je njihovo življenje obogateno, da ni nič takega, kar bi jih motilo in zaradi česar bi travmirali vsak dan po 16 ur. Če drugi vidijo rešitev v tem, da tukaj pišejo svoje probleme, se potem zaradi tega bolje in lažje počutijo…pa naj, kdo jim brani. Ta forum je tak kot mnogi drugi forumi. Namenjen je izmenjavanju mnenj, izražanju svojih strahov, pomislekov ali pa zgolj nepomembni debati, ki nima nobenega namena. Ni vsak lačen, ki pride. Ljudje so lahko presiti.

Izjava, da je ta čvek bolnišnica, samo nakazuje, da je to napisal človek, ki je bolan. Zakaj mora zdaj okuževati še zdrave? Ta forum ni iskalnica partnerja. Verjamem, da kdor misli da je, je razočaran.

Svetlobna leta daleč od tega, da bi si bili podobni. Tnx god, da je tako.

Ponedeljek je, prvi delovni dan, pa dež in sivina ga spremljata in ni mu videti konca….

Jutri bo bolje:))

Kaj to je vse ? Sm mislu, da boš najmanj 5 strani napisala.

Kaj to je vse ? Sm mislu, da boš najmanj 5 strani napisala.[/quote]

Kdo me bo pa bral in kje imam cajt za paciente.

Že že, samo tvoje sporočilo je še daljše od uvodnega. Trdiš pa, da nimaš časa za paciente.

https://www.youtube.com/watch?v=Jne9t8sHpUc

Za 5 strani nimam. 12 vrstic pa že izpljunem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close