Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”

Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”

Raje sebe vprašaj, kako to, da si obupal nad resnimi zvezami. Lahko ti odgovorim, da ne boš preveč mimo sekal.

Kaj ima to veze, kje si koga spoznal ? Pomembno je, kako z nekom živiš..
Kaj ti pomaga spoznavanje v reali, če potem jamraš, da tista oseba ni prava zate.[/quote]
Očitno je. Praktično vsi, ki nas oklicujete za otročje, nezrele, ste si svojo poiskali na internetu. Naključje ? I don’t think so :)[/quote]
To je posploševanje, saj te za otročjega označujejo praktično vsi, ne glede na status. 🙂
Nismo mi zdaj odgovorni za tvoj način obnašanja.

Dobro jutro starunkla 🙂

Očitno je. Praktično vsi, ki nas oklicujete za otročje, nezrele, ste si svojo poiskali na internetu. Naključje ? I don’t think so :)[/quote]
To je posploševanje, saj te za otročjega označujejo praktično vsi, ne glede na status. 🙂
Nismo mi zdaj odgovorni za tvoj način obnašanja.[/quote]
Vsi so pa : Ti, Marko, ON_, Matjažko, Flashgordon.

Vsem je skupno, da ste si nezmožni poiskat babo v reali.

Pa saj ko tebe vprašamo okrog ženske, ti isto rečeš, da ni nobene pametne. V bistvu te sploh vprašat ni treba, kar sam se pohvališ. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi to ni res, saj jaz nisem njen prvi, ostale pa je spoznala v reali.
Na vsak način želiš dokazati kar ni res, samo, da boš imel prav. 🙂

Tudi to ni res, saj jaz nisem njen prvi, ostale pa je spoznala v reali.
Na vsak način želiš dokazati kar ni res, samo, da boš imel prav. :)[/quote]
In ti ji verjel na besedo lol

Nismo mi zdaj odgovorni za tvoj način obnašanja.[/quote]
Vsi so pa : Ti, Marko, ON_, Matjažko, Flashgordon.

Vsem je skupno, da ste si nezmožni poiskat babo v reali.[/quote]
Spet si nekaj zmišljuješ.
Vsi smo si že poiskali žensko v reali in bili z njo.
Pišeš, kot da imamo vsi eno in edino žensko že od 15-ega leta, ki smo jo našli v virtuali in živimo še vedno s to edino žensko. 🙂

Meni je samo ena stvar jasna – pravi moški, prave ženske, ne hodijo na spoznavne portale, ker imajo že v reali dovolj oboževalcev

Zato pa se reče, da to ni vsakega. Je treba met jajca, ni to za jokice. 😉 Si pripravljen tvegat?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dej ne seri, o portalih veš več kot večina, pa včeraj si se kao za foro prijavil na Badoo… Hahahaha!!!

Dopuščam možnost, da ti je o portalih Spider kaj več povedal, on jih tudi obvlada. Pa tako kot Robi se je tudi Spider v forumašico zaljubil, samo je popušil… Toliko o (hahaha) pravih moških.

Bye.

Sej pa nas ženske redno obveščate kaj se dogaja tam gor. Od vas izvem vse.

Bye.

Jaz pa mojga našla na ona-on. Super moški. Uglajen, prijazen, razgledan, izobražen, športnik, priden za delo.

In ti jim vse verjameš, naivnež. 😉

Vsak si ureja življenje tako, kakor misli, da je zanj prav. Verjetno nimamo vsi istih “poslanstev ” v življenju, kakor tudi ne iste filozofije? Ne vem, zakaj sploh debatiraš o drugih ljudeh in njihovih zvezah, če bi bil zadovoljen s tem, kar sam imaš. Zadovoljen človek se ne bo spotikal ob druge, se posmehoval ali hotel vsiliti svoje poglede še drugim, ker v svoji enoplastnosti pogledov misli, da smo si podobni kot jajce jajcu.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Internet je ena od možnosti spoznavanja. Kje drugje je težko najti samske moške.

Vsak si ureja življenje tako, kakor misli, da je zanj prav. Verjetno nimamo vsi istih “poslanstev ” v življenju, kakor tudi ne iste filozofije? Ne vem, zakaj sploh debatiraš o drugih ljudeh in njihovih zvezah, če bi bil zadovoljen s tem, kar sam imaš. Zadovoljen človek se ne bo spotikal ob druge, se posmehoval ali hotel vsiliti svoje poglede še drugim, ker v svoji enoplastnosti pogledov misli, da smo si podobni kot jajce jajcu.[/quote]
To me ti sprasujes? Ki vsaj na forumu ne pocnes drugega kot se spotikas ob druge in jim vsiljujes svoje poglede? Mislim… 🙂
Se ko bi lahko napisal SVOJ pogled na resno zvezo, kaj je le ta po tvoje, na direktno vprasanje, se rajo spotaknes name in mi ocitas tocno to kar si prav v tem postu naredil, spotaknil se ob druge, mene. 🙂

Seveda smo si vsi razlicni. Tudi neresna zveza enega je lahko bolj resno, globlja in se kaj od resne zveze drugega. Le kot primer. Ampak ker ze toliko casa tece debata o resni/neresni zvezi, bi bilo smiselno, ce bi sploh zagovorniki resnosti obelodanili svoje poglede na vprasanja kot so, katerim pogojem mora biti zadosceno, da smatrajo, da so v resni zvezi.

Resna veza je odnos, kjer vlagaš svoj čas in trud v to, da se ohranja in na njej gradiš neko skupno prihodnost.
Običajno še to potem vključuje intimnost in zvestobo.

Vsak si ureja življenje tako, kakor misli, da je zanj prav. Verjetno nimamo vsi istih “poslanstev ” v življenju, kakor tudi ne iste filozofije? Ne vem, zakaj sploh debatiraš o drugih ljudeh in njihovih zvezah, če bi bil zadovoljen s tem, kar sam imaš. Zadovoljen človek se ne bo spotikal ob druge, se posmehoval ali hotel vsiliti svoje poglede še drugim, ker v svoji enoplastnosti pogledov misli, da smo si podobni kot jajce jajcu.[/quote]
To me ti sprasujes? Ki vsaj na forumu ne pocnes drugega kot se spotikas ob druge in jim vsiljujes svoje poglede? Mislim… 🙂
Se ko bi lahko napisal SVOJ pogled na resno zvezo, kaj je le ta po tvoje, na direktno vprasanje, se rajo spotaknes name in mi ocitas tocno to kar si prav v tem postu naredil, spotaknil se ob druge, mene. 🙂

Seveda smo si vsi razlicni. Tudi neresna zveza enega je lahko bolj resno, globlja in se kaj od resne zveze drugega. Le kot primer. Ampak ker ze toliko casa tece debata o resni/neresni zvezi, bi bilo smiselno, ce bi sploh zagovorniki resnosti obelodanili svoje poglede na vprasanja kot so, katerim pogojem mora biti zadosceno, da smatrajo, da so v resni zvezi.[/quote]

A sem se jaz spotaknil ob Marka ali si ti tisti, ki ga omenjaš v vsakem drugem postu? Kakor tudi ne vem, kaj ima s tabo veze, s kom on je, ker vsakokrat omeniš poimensko njegovo punco in se spuščaš celo v takšno špekuliranje in zasebnost drugih, kjer celo “veš”, s kakšnimi razlogi ga je vzela, kakšna je njuna zveza, kaj čuti do njega itd., itd…. To še ti Elvira iz steklene kugle ne prečita. Torej bi se mogoče moral preizkusiti v vedeževanju? 😉

Kaj je zate resna zveza, vemo. Ne obstaja, kaj je za nekoga drugega, pa si tudi lahko prečitaš in vsaj delno poskušaš razumeti iz tega tvojega točkovnega miselnega simplicizma, ki nima niti dveh dimenzij, kaj šele prostorskih treh, ko se sploh ne zavedaš, da je duševnost drugega človeka svoj kozmos zase, da nekdo čisto drugače čuti in razmišlja, so mu pombne druge stvari, ima svoje vrednote, poglede….

Daj to kopiraj in prilepi Onetu, Markotu in še komu vsak dan a boš dober kužek? Dobiš briket!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Daj to kopiraj in prilepi Onetu, Markotu in še komu vsak dan a boš dober kužek? Dobiš briket![/quote]

Če imamo argumente in jasna stališča, kar pišemo, nas ne morejo ogrožati mnenja drugih, tako kot Marka in Oneta ne, kajne? Ti si si poskušal te piškotke pohlevno izprositi pri Spider-ju, skupaj z EB, ko sta se naslanjala in sklicevala na njega, kolikor se spomnim. One In Marko sta suverena in samostojna v stališčih, z integriteto. 😉

Daj to kopiraj in prilepi Onetu, Markotu in še komu vsak dan a boš dober kužek? Dobiš briket![/quote]

Če imamo argumente in jasna stališča, kar pišemo, nas ne morejo ogrožati mnenja drugih, tako kot Marka in Oneta ne, kajne? Ti si si poskušal te piškotke pohlevno izprositi pri Spider-ju, skupaj z EB, ko sta se naslanjala in sklicevala na njega, kolikor se spomnim. One In Marko sta suverena in samostojna v stališčih, z integriteto. ;)[/quote]

Piškotki so domena Markota in Petre, tisti internetni seveda, kje si ti imaginiral da sem jaz karkoli probal IZPROSIT od Spiderja pa je res višek halucinacij…. Razen če meniš da je sklicevanje Oneta na Vesno Vuk Godina enako ”pohlevno izprosevanja piškotov”, in še koga ki se sklicuje na karkoli, potem ti dam prav…..

integriteta na internetu je le farsa, vsak je LAHKO pogumen preko kabla, v živo pa, ah ja, čist druga zgodba…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če imamo argumente in jasna stališča, kar pišemo, nas ne morejo ogrožati mnenja drugih, tako kot Marka in Oneta ne, kajne? Ti si si poskušal te piškotke pohlevno izprositi pri Spider-ju, skupaj z EB, ko sta se naslanjala in sklicevala na njega, kolikor se spomnim. One In Marko sta suverena in samostojna v stališčih, z integriteto. ;)[/quote]

Piškotki so domena Markota in Petre, tisti internetni seveda, kje si ti imaginiral da sem jaz karkoli probal IZPROSIT od Spiderja pa je res višek halucinacij…. Razen če meniš da je sklicevanje Oneta na Vesno Vuk Godina enako ”pohlevno izprosevanja piškotov”, in še koga ki se sklicuje na karkoli, potem ti dam prav…..

integriteta na internetu je le farsa, vsak je LAHKO pogumen preko kabla, v živo pa, ah ja, čist druga zgodba…..[/quote]

V živo se ne družimo z ljudmi, ki nimamo veliko skupnega, še posebej če se ustavi že pri osnovnih pogledih in stališčih. In res je druga zgodba, ker menim, da ni veliko ljudi foruma, ne moških in ne žensk, ki bi se bilo pripravljeno sestati s tabo. Jaz sem spoznal že kar nekaj ljudi v živo, enako velja za Marka in Oneta. Zakaj je pri tebi drugače, boš pa moral pogruntati sam… 😉

Seveda smo si vsi razlicni. Tudi neresna zveza enega je lahko bolj resno, globlja in se kaj od resne zveze drugega. Le kot primer. Ampak ker ze toliko casa tece debata o resni/neresni zvezi, bi bilo smiselno, ce bi sploh zagovorniki resnosti obelodanili svoje poglede na vprasanja kot so, katerim pogojem mora biti zadosceno, da smatrajo, da so v resni zvezi.[/quote]

A sem se jaz spotaknil ob Marka ali si ti tisti, ki ga omenjaš v vsakem drugem postu? Kakor tudi ne vem, kaj ima s tabo veze, s kom on je, ker vsakokrat omeniš poimensko njegovo punco in se spuščaš celo v takšno špekuliranje in zasebnost drugih, kjer celo “veš”, s kakšnimi razlogi ga je vzela, kakšna je njuna zveza, kaj čuti do njega itd., itd…. To še ti Elvira iz steklene kugle ne prečita. Torej bi se mogoče moral preizkusiti v vedeževanju? 😉

Kaj je zate resna zveza, vemo. Ne obstaja, kaj je za nekoga drugega, pa si tudi lahko prečitaš in vsaj delno poskušaš razumeti iz tega tvojega točkovnega miselnega simplicizma, ki nima niti dveh dimenzij, kaj šele prostorskih treh, ko se sploh ne zavedaš, da je duševnost drugega človeka svoj kozmos zase, da nekdo čisto drugače čuti in razmišlja, so mu pombne druge stvari, ima svoje vrednote, poglede….[/quote]
Beri se, prepotentnez kmecki. Na Markovi zgodbi sem le orisal, kako niti za partnerko ne moremo vedeti kaj se dogaja v njeni glavi, zakaj je z nami in kaksne vse agende fura. In kot je sam napisal, in za razliko od prepotentnega in zlonamernega tebe lepo “priznal”, da mora biti clovek res korajzen, da se “prepusti”. Sedaj pa s mi s svojo prepotentno zlonamernostjo samo spizdi. V tvoji enodimenzionalnosti se ti niti sanja ne s kaksno kapaciteto imas opravka.

integriteta na internetu je le farsa, vsak je LAHKO pogumen preko kabla, v živo pa, ah ja, čist druga zgodba…..[/quote]

V živo se ne družimo z ljudmi, ki nimamo veliko skupnega, še posebej če se ustavi že pri osnovnih pogledih in stališčih. In res je druga zgodba, ker menim, da ni veliko ljudi foruma, ne moških in ne žensk, ki bi se bilo pripravljeno sestati s tabo. Jaz sem spoznal že kar nekaj ljudi v živo, enako velja za Marka in Oneta. Zakaj je pri tebi drugače, boš pa moral pogruntati sam… ;)[/quote]
S čim se ti hvališ lol. Potem, če si jih že toliko spoznal iz neta, predvidevam, da tudi z ženskami nisi najboljši, in tudi te srečuješ samo iz forumov, socialnih omrežij,… 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close