Tukaj smo vsi izgubljeni za “resno zvezo”
Ti bom odgovoril drugače.
Prav ers en poznam nobene, ki bi živela v ersni zvezi z nekom, ki razmišlja tako kot ti.[/quote]
No, poznaš pa zdaj vsaj mene oziroma moj način razmišljanja. Vedno se enkrat začne s številko 1. :))
Kaj ima to veze, kje si koga spoznal ? Pomembno je, kako z nekom živiš..
Kaj ti pomaga spoznavanje v reali, če potem jamraš, da tista oseba ni prava zate.[/quote]
Očitno je. Praktično vsi, ki nas oklicujete za otročje, nezrele, ste si svojo poiskali na internetu. Naključje ? I don’t think so :)[/quote]
Zreli ljudje se znajdejo, ostali pa jamrajo. 😉
Smešen si mi, ampak glej, ti ne zamerim, živi v svojem milnem mehurčku…
Še vedno pa rabiš mene in moje poste, še evdno sem ti bergla skoz življenje…[/quote]
Vsi smo med sabo povezani, na nek način.
Ja lej. Shujšati je tudi čist preprosto, pa vendar jih je ogromno debelih in raje jamrajo. 😉
Ja lej. Shujšati je tudi čist preprosto, pa vendar jih je ogromno debelih in raje jamrajo. ;)[/quote]
Ti si uspel shujšat, jaz pa on top of that dodal še 10 kil mišic.[/quote]
Jaz sem jih 15. Kaj boš pa zdaj? 🙂
Kaj pa, če se meni te vaše kmetice, ki jih pobirate iz spoznavnih portalov, ne zdijo dovolj zanimive ? Mogoče, ravno zaradi tega, ker je pot do njih tako enostavna, ker so na razpolago vsakemu bedniku, ki preleti čez tistih par profilov. Potem pa, da se še tako malo cenim, da se bom tekmoval z drugimi za njeno pozornost lol.
Saj ne, da bi v reali bil edini, ki bi zbral pogum pristopit k njej, ostali bi pa samo opazovali od daleč in se spraševali od kje mi tok poguma.
Tekmovat moraš, če ji nisi dovolj zanimiv, sicer sama izbere ta pravega. :)[/quote]
Ona nič ne izbere pravega. Pogleda sliko, če si ji dovolj zanimiv, ti odpiše nazaj, če ji nisi, pa se lahko samo pod nosom obrišeš. Organiziran zmenek še ne pomeni nič, ker definitivno nisi edini, s katerim si tisti čas dopisuje. Tako da, če ne bi stabo pristala v zvezi, bi pa s kom drugim. Te ženske si načrtno iščejo partnerja, ko ga rabijo, si ga gredo iskat. Tako kot štruco kruha v trgovino, ko postanejo lačne. Copatarji pa v vrsti, tekmujejo za eno povprečno ženico, ki jo v reali noben noče 🙂
Tekmovat moraš, če ji nisi dovolj zanimiv, sicer sama izbere ta pravega. :)[/quote]
Ona nič ne izbere pravega. Pogleda sliko, če si ji dovolj zanimiv, ti odpiše nazaj, če ji nisi, pa se lahko samo pod nosom obrišeš. Organiziran zmenek še ne pomeni nič, ker definitivno nisi edini, s katerim si tisti čas dopisuje. Tako da, če ne bi stabo pristala v zvezi, bi pa s kom drugim. Te ženske si načrtno iščejo partnerja, ko ga rabijo, si ga gredo iskat. Tako kot štruco kruha v trgovino, ko postanejo lačne. Copatarji pa v vrsti, tekmujejo za eno povprečno ženico, ki jo v reali noben noče :)[/quote]
Nimaš pojma, koliko jih je zavrnila na realnih zmenkih. Sami domišljavci. :))
Forum je zaprt za komentiranje.