Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi moški imamo kriterije

Tudi moški imamo kriterije

@Svetovljanka

evo, si boš izmenjala še z enim iskrenim komentar.., odgovri..

lep.. ne, nisem več..

visok… taprav, ne pod 180..

pameten… tukej mi troli pravijo da nisem ampak to je njihov problem, ne moj..

športen… šport je moja religija, veš tisto kot ko gre veren človek k maši ob nedeljah.., tako sem jst hodil vsak dan na igrišče..

bogat… glih prav, da sem vedno lahko še kakšno preživel ob men.., nikoli nisem bil grebator za keš ampak zmeram imam na lagerju..

avanturističen.. ja jih je bilo nekaj za eno noč.., seveda se bi pa želel življenje kot ga je imel Indiana Jones v filmu, tako avanturo.., sm ne vem kako tej frajerji v filmih nikoli ne keširajo take dogodivščine..

strasten.. itak, stasten do življenja, do ženske ob men pa še bolj..

prestar in zanesljiv pa sem.., motorjev nikoli nism kej obrajtal.., avto pa.. evo zdej, ko sem menjal feltne z letnimi gumami je vulkanizer rekel.., qurba dobr zgleda ta tvoj avto..

Pa še zgodbica.. v petek zvečer šla s kolegom po rekreaciji na pivo, dobr pa še žar ploščo naročiva.., je kolega kupil novejši avto, ker je starega razbil, pa rekel, da bo častil pijačo.., pojeva popijeva pa greva ob polnoči domov.. se ustaviva na rdečem semaforju vsak na svojem pasu.., pa si nakaževa za start, sva bila sama na semaforju…, prižge zelena, start.. pa zvizzzz… kolega me je z njegovo makino sesul dobesedno.., štiri pogon, skor je letel do drugega semaforja. zverina od mašine.., evo pa še hišo si bo zdej začel delat…, prava partija za tebe… Tolikokrat te bi hotel dnevno kresnt, da sploh ne bi mogla dohajat in bi njegova vroča energija topila tvoj led.., jst pa bolj tak… lagano sportski, dokler me nekdo ne sprovocira..

jebi ga pozabil.. ne bi se jst selil nikoli pod drugo streho, doam se počutim edino na svojem..

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 03.04.2023 ob 14:03

@Svetovljanka

evo, si boš izmenjala še z enim iskrenim komentar.., odgovri..

lep.. ne, nisem več..

visok… taprav, ne pod 180..

pameten… tukej mi troli pravijo da nisem ampak to je njihov problem, ne moj..

športen… šport je moja religija, veš tisto kot ko gre veren človek k maši ob nedeljah.., tako sem jst hodil vsak dan na igrišče..

bogat… glih prav, da sem vedno lahko še kakšno preživel ob men.., nikoli nisem bil grebator za keš ampak zmeram imam na lagerju..

avanturističen.. ja jih je bilo nekaj za eno noč.., seveda se bi pa želel življenje kot ga je imel Indiana Jones v filmu, tako avanturo.., sm ne vem kako tej frajerji v filmih nikoli ne keširajo take dogodivščine..

strasten.. itak, stasten do življenja, do ženske ob men pa še bolj..

prestar in zanesljiv pa sem.., motorjev nikoli nism kej obrajtal.., avto pa.. evo zdej, ko sem menjal feltne z letnimi gumami je vulkanizer rekel.., qurba dobr zgleda ta tvoj avto..

Pa še zgodbica.. v petek zvečer šla s kolegom po rekreaciji na pivo, dobr pa še žar ploščo naročiva.., je kolega kupil novejši avto, ker je starega razbil, pa rekel, da bo častil pijačo.., pojeva popijeva pa greva ob polnoči domov.. se ustaviva na rdečem semaforju vsak na svojem pasu.., pa si nakaževa za start, sva bila sama na semaforju…, prižge zelena, start.. pa zvizzzz… kolega me je z njegovo makino sesul dobesedno.., štiri pogon, skor je letel do drugega semaforja. zverina od mašine.., evo pa še hišo si bo zdej začel delat…, prava partija za tebe… Tolikokrat te bi hotel dnevno kresnt, da sploh ne bi mogla dohajat in bi njegova vroča energija topila tvoj led.., jst pa bolj tak… lagano sportski, dokler me nekdo ne sprovocira..

haha popay, meni si pa prav všeč! 🙂

@Popay
npr ti nisi @svetovljanka niti pod crko a dojel! 🙂

Se ne. Morda enkrat.

parexcelence, 03.04.2023 ob 14:37

@Popay
npr ti nisi @svetovljanka niti pod crko a dojel! 🙂

Se ne. Morda enkrat.

Adejdej :-)))

@anonimno

hvala..

@perexelence

je ne bi hotel niti pod število 1, kaj šele pod črko a.., jebeš tipe, ki si dovolijo dominacijo ženske..

lipe, daleč je to za mene, da bi občudoval ženske, ki se duvajo v živo in v virtuali..  Ta svetovljanka, če ni trol ne more po napisanem nudit tipu NIČ in verjetno niti ni bila v neki resni vezi nikoli, če je pa bila je bil pa tip qurčev dim ob njej..

ja svašta! da moraš pri 38ih v azijo na tajsko po žensko. res si obupan. najbrž imaš nekaj pod palcem,zagotovo pa ne zgledaš glih privlačen moški.

Sej je prav da so kriteriji, treba jih je imet in jih z leti ne spuščat ampak prej zaostrit, ker vedno bolj veš kaj zate je in kaj ni, pač poznaš sebe.

To, da si pa tolk obupan, da vabiš Rusinje in Ukrajinke k sebi živet, ker so ti online prodale neko zgodbo, ki se ni izkazala za resnično in greš nato na Tajsko po žensko, ja to se mi pa zdi tudi tolk mim, da bi se jaz takemu tipu ognila na daleč. Še kako bolezen fašeš, če ga je vtikal v vse možne luknje iz celega sveta.

00232045, 04.04.2023 ob 00:49

Sej je prav da so kriteriji, treba jih je imet in jih z leti ne spuščat ampak prej zaostrit, ker vedno bolj veš kaj zate je in kaj ni, pač poznaš sebe.

To, da si pa tolk obupan, da vabiš Rusinje in Ukrajinke k sebi živet, ker so ti online prodale neko zgodbo, ki se ni izkazala za resnično in greš nato na Tajsko po žensko, ja to se mi pa zdi tudi tolk mim, da bi se jaz takemu tipu ognila na daleč. Še kako bolezen fašeš, če ga je vtikal v vse možne luknje iz celega sveta.

Večina takih moških si želi družino in otroke, to pa lahko dosežejo s katerokoli žensko, ki je pripravljena sodelovati vsaj v delu “otroci”. Vse ostalo se da preveslat, le tega ne. Večina teh žensk potem preko svojega moža svoji primarni družini zagotavlja boljše preživetje. Folk se pač znajde kakor ve in zna…

kera debata jaaoo

Jaz pa pogresam Iskrenega…da ga res niso okradle Tajke. Ali pa se kaj hujsega…tam dol zna bit zelo opasno, ce se ne obnasas pravilno…cist druga kultura, lajf ne steje kaj prevec. Tajke te namamijo, potem te pa tipi prebutajo…ljubosumje, izsiljevanje, kraje…

Daj javi se nam kaj, sam tolk da vemo da si ok.???

Svetovljanka, 04.04.2023 ob 19:07

Jaz pa pogresam Iskrenega…da ga res niso okradle Tajke. Ali pa se kaj hujsega…tam dol zna bit zelo opasno, ce se ne obnasas pravilno…cist druga kultura, lajf ne steje kaj prevec. Tajke te namamijo, potem te pa tipi prebutajo…ljubosumje, izsiljevanje, kraje…

Daj javi se nam kaj, sam tolk da vemo da si ok.???

50 kg Tajci bodo nas prebutali?

Ti bom pozneje odpisal, zdaj moram pakirat… menjujem hotel.

Sam da si ok…?

Mene skrbi, da imaš višje kriterije od tistega kar ti ponujaš.

Anonimno 4393, 05.04.2023 ob 14:38

Mene skrbi, da imaš višje kriterije od tistega kar ti ponujaš.

pokazatelj tega je, ko nekdo dolgo časa ne more najti partnerja, ki bi mu ustrezal, da…

Kaj sem nekaj zasledila, da ste pisali, da je odpiralec teme farmcevt po izobrazbi?

Jah, po mojih izkušnjah taki, ki jim je toliko težko najti eno žensko, imajo smolo, da so podpovprečnega videza pa še zraven nič ne naredijo na svojem videzu… ali ne vem kako bi si drugače njegove probleme razlagala.

Je višina, telesna masa in konstitucija v mejah normale, obraz v mejah normale?

zhzh, 05.04.2023 ob 18:21

Kaj sem nekaj zasledila, da ste pisali, da je odpiralec teme farmcevt po izobrazbi?

Jah, po mojih izkušnjah taki, ki jim je toliko težko najti eno žensko, imajo smolo, da so podpovprečnega videza pa še zraven nič ne naredijo na svojem videzu… ali ne vem kako bi si drugače njegove probleme razlagala.

Je višina, telesna masa in konstitucija v mejah normale, obraz v mejah normale?

ma ne, to ni avtor teme, farmacevt je (menda) nekdo, ki hodi na sex turizem na tajsko, ker punce v svojih  poznih 30ih ne dobi. svašta ane. 🙂

In Iskren, si seksualno potešen in že urejaš papirje, da se s tajko preselita v slovenijo? Al boš raj kr ti dol ostal?

Sedaj sem s 35-letno učiteljico v Ubon Ratchatani. Kot ostale Tajke, je rahlo majhna (158 cm / 43 kg), a zelo prijazna in resna. Po karakterju še najboljša od vseh.

Kot pričakovano, želi da se preselim na Tajsko pa sedaj ne vem kaj storiti… hiše tukaj stanejo ~30.000€, hrana je odlična, v tej provinci pa ni toliko onesnaženja kot drugje. Če mi firma pusti delati iz domače pisarne bi lahko ostal tukaj, po nekaj letih pa bi imel dovolj investicij da živim od dividend. Seveda bi kljub temu delal, ker sem take sorte človek.

Jutri letim nazaj v Bangkok, pa sporočim kako gre.

Iskren, 07.04.2023 ob 12:47

Sedaj sem s 35-letno učiteljico v Ubon Ratchatani. Kot ostale Tajke, je rahlo majhna (158 cm / 43 kg), a zelo prijazna in resna. Po karakterju še najboljša od vseh.

Kot pričakovano, želi da se preselim na Tajsko pa sedaj ne vem kaj storiti… hiše tukaj stanejo ~30.000€, hrana je odlična, v tej provinci pa ni toliko onesnaženja kot drugje. Če mi firma pusti delati iz domače pisarne bi lahko ostal tukaj, po nekaj letih pa bi imel dovolj investicij da živim od dividend. Seveda bi kljub temu delal, ker sem take sorte človek.

Jutri letim nazaj v Bangkok, pa sporočim kako gre.

pri 35 je najbrž že kar iztrošena, koliko otrok pa ima od prej?

Sem iskren, zvest in pozitiven moški, ki verjame v kompatibilnost v odnosih. Iščem enakovredno partnerko, ki deli podobne vrednote in cilje v življenju ter si prizadeva za skupno srečo.

Verjamem, da se iz videza ne da oceniti človeka, vendar pa mi je zdrav način življenja in urejenost pomembna. Poleg tega cenim osebo, ki zna uživati v življenju in skupaj odkrivati nove stvari.

Če si ženska, ki se zaveda svojih talentov in si želi uresničiti svoje sanje in cilje, bi bila super. Če imaš kulinarične spretnosti, sem pripravljen se naučiti od tebe. Želim si tudi, da deliš moj interes za glasbo in koncerte.

Vzajemno spoštovanje in podpora sta ključnega pomena za dolgotrajno in zdravo zvezo. Rad bi našel nekoga, ki si želi deliti svoje življenje z mano in graditi skupno prihodnost. Vendar pa pri tem ne želim, da bi kdorkoli žrtvoval lastno življenje ali interese.

Če se med nama sproži klik, se bom zavzeto trudil za gradnjo pozitivne prihodnosti. Skupaj lahko uresničiva svoje sanje in cilje ter gradiva svetlo prihodnost.

Jaz ti predlagam, da kar tam ostanes. Odpri zenitno agencijo in se najprej fokusiraj na slovansko in nemsko govoreci trg. Ta je tisti, ki je zasicen z “mehkimi tipi” in  si zelijo prijaznih, poslusnih, pohlevnih zenskic, ki ne znajo same dalec od domacega praga in moske strezejo od spredaj in zadaj. Biznisa ti ne bo zmanjkalo. Ker pa je uciteljica pismena, ti bo z lahkoto pomagala, pa se najbrz nima v sebi prevarantskih nagibov.

Zanesi se na svoj instinkt??

Zanimivo, da pri svojih 38 preferiraš 35 letnice oz pogoj nad 30, in križ čez vse mlajše od 30, kolikor sem jaz spoznala moških te starosti, so bili vsi najbolj srečni, če so le lahko ene 10 let mlajšo dobili ali več…. sicer za resno zvezo so tudi imeli večinoma mejo nekje cca. 25, da so punce vsaj nekje faks končale, ni šlo kar v nedolgled dol…

Sicer jaz sem zasedena, ma v kolikor ne bi bila, bi mi bil čisti turn off, da tip išče po forumih in si neke oglase dela na forumu….izpade nesposobno, leti na zgornje odgovore..

Sem neresen moški, j.ebiveter., star cez 40. Za babe mi dol visi. Pa še vedno trape neumne rinejo vame in mislijo, da bodo spremenile moje življenjske navade. Mislijo, da bom oštarijo in ležerno življenje menjal za zakonski stan. jaz, stari osel. Še kr hodijo moj nihilizem in ljudomrzništvo raziskovat. Namesto da bi vas tepce, ki imate kriterije, osrečile. tako pa kasirajo samo moj slab seks in nikakav odnos. In vedno so negativno presenečene. Kje jim je pamet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close