Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tudi moški imamo kriterije

Tudi moški imamo kriterije

jaz bi pa tega Iskrenega res rada spoznala. sem podobne starosti. slovenka. luštna. samska. brez otrok.

…najprej naj gre na vse mogoce teste za spb…mislim zelo resno. Za zihr, da ti ne bo zal.

Danes je to obvezno in ne sme bit tabu tema.  Upam, da se predvsem taki, ki hodijo na razvraten in brezglav sex turizem po svetu, tega zavedajo in redno testirajo, da ne sirijo okoli kakega sranja…potem pa nic kriva lustna punca dozivljensko nastrada. Kar poglej si mal ginekologijo; te bo takoj tale Iskreni minil…kot pise, je dal ze vsemogoce cez…za take smo zmer rekli, da se jih se s palco ne dotaknemo.

…slisi se surovo, ampak resnicnost je taka.

Odgovor na objavo uporabnika
Svetovljanka, 02.04.2023 ob 19:28

…najprej naj gre na vse mogoce teste za spb…mislim zelo resno. Za zihr, da ti ne bo zal.

Danes je to obvezno in ne sme bit tabu tema.  Upam, da se predvsem taki, ki hodijo na razvraten in brezglav sex turizem po svetu, tega zavedajo in redno testirajo, da ne sirijo okoli kakega sranja…potem pa nic kriva lustna punca dozivljensko nastrada. Kar poglej si mal ginekologijo; te bo takoj tale Iskreni minil…kot pise, je dal ze vsemogoce cez…za take smo zmer rekli, da se jih se s palco ne dotaknemo.

…slisi se surovo, ampak resnicnost je taka.

Samo res, tip hodi na azijke in bogve kaj vse stika tam dol.. ker slovenke ne dobi, ker imajo po 30-em kao vse že otroke… Ta tip res ni glih čist no- dobesedno in metaforično.

Še nikoli videla  vsaj povprečnega Slovenca s Tajko. Ali bi ji bil lahko oče ali pa pravi grdavš.

Najmanj kar je, si je naredil zelo slab vtis s temi nakladanji. Ne deluje resen, zanesljiv, pa se cez nas Slovenke pljuva.  Sej si vidla njegova priporocila, kje se isce tipe…portali, agencije, kafici???..Otrocje…tak bi v prvi krizi poiskal drugo, ker odgovornost mu je cista neznanka. Gre se mu zase in za en subjekt, ki bi ga razkazoval. Skoda casa in energije, pa se zdravje te lahko kosta…

Pa si najdi mlajsega frajerja, enga lustnga in neproblematicnega…npr. v fitnesu. Tak zihr skrbi zase, je zdrav in se ne svaljka po razcapanih pojstlah?

Aaaaahhĥh, Tajska masaža pred zajtrkom, to je život. Na vaše jamranje bom odgovoril ko zaključim.

Anonimno 3838, 02.04.2023 ob 18:58

jaz bi pa tega Iskrenega res rada spoznala. sem podobne starosti. slovenka. luštna. samska. brez otrok.

Piši SMS na +66 983698540, številka bo aktivna do 09.04.2023.

P163, 02.04.2023 ob 20:18

Še nikoli videla  vsaj povprečnega Slovenca s Tajko. Ali bi ji bil lahko oče ali pa pravi grdavš.

Stanje na Tajskem pred 20 leti, danes precej drugače. Sem srečal nekaj expat-ov z ženami tukaj in nekih asimetričnih skrajnosti ni za videt.

Izjema mogoče Pattaya, kjer bar girls služijo kot hostese starim Američanom.

Malo Morgen…. a res misliš, da zdravstveno izobražen moški poriva vse počez?

Fukfehtarji so že 1x, 2x ali 3x poročeni. Taki, ki nam seks ni osnova za razmerje, težje najdemo partnerja.

Če pa naletavaš oz. privlačiš same fukfehtarje, pa se malce zamisli in spremeni tehniko.

Svetovljanka, 02.04.2023 ob 20:22

Najmanj kar je, si je naredil zelo slab vtis s temi nakladanji. Ne deluje resen, zanesljiv, pa se cez nas Slovenke pljuva.  Sej si vidla njegova priporocila, kje se isce tipe…portali, agencije, kafici???..Otrocje…tak bi v prvi krizi poiskal drugo, ker odgovornost mu je cista neznanka. Gre se mu zase in za en subjekt, ki bi ga razkazoval. Skoda casa in energije, pa se zdravje te lahko kosta…

Pa si najdi mlajsega frajerja, enga lustnga in neproblematicnega…npr. v fitnesu. Tak zihr skrbi zase, je zdrav in se ne svaljka po razcapanih pojstlah?

Kdo pljuva po Slovenkah? Trdim le, da jih v Sloveniji primanjkuje in po 30 (če ne 25) težko najdeš normalno.

Ja… nekatere imajo težave… s kilogrami in agresivnim obnašanjem… in take ne trpijo konkurence iz Azije.

Kar se pa tvojega opevanega “srečnega” samskega življenja tiče pa vas farmacevti dobro poznamo. Samske ženske papajo antidepresive kot bombone. Uporablja jih 10% žensk do 40 leta, 20% od 40 do 60 in 25% nad 60 letom. Dober posel za nas, haha. Mačke in pakirano vino na stara leta. Rečejo eno, delajo drugo.

Jaz sem videla Slovenca z Azijko in frocovji. Tip je bil že na pogled odbijajoč. Smotan, plešast, pa še po nosu je brskal. Tajka pa začuda, enakovredno grda njemu. Čokata, s kratkimi nogami kot jazbečar, s široko faco. V glavnem res v iber smotan par, ki je bil videti naveličan vsega. Da si greš na drug konec sveta iskat grdo babo…ok…

Iskren, 03.04.2023 ob 05:24

Kdo pljuva po Slovenkah? Trdim le, da jih v Sloveniji primanjkuje in po 30 (če ne 25) težko najdeš normalno.

Ja… nekatere imajo težave… s kilogrami in agresivnim obnašanjem… in take ne trpijo konkurence iz Azije.

Kar se pa tvojega opevanega “srečnega” samskega življenja tiče pa vas farmacevti dobro poznamo. Samske ženske papajo antidepresive kot bombone. Uporablja jih 10% žensk do 40 leta, 20% od 40 do 60 in 25% nad 60 letom. Dober posel za nas, haha. Mačke in pakirano vino na stara leta. Rečejo eno, delajo drugo.

Umiram od smeha.Daj mona, podkrepi ti to tvojo statistiko. Od kod tebi procenti? Iz tvojega zeljnika? Zmoreš kak komentar brez statistike?

Enaaa1, 02.04.2023 ob 11:04

Hvala vam za tole popestritev. Že dolgo se nisem tako smejala? Vsem želim srečo pri iskanju idealne ženske, ki izpolnjuje vse kriterije. Verjetno boste še dolgo iskali, ampak nič zato. Napišite še kaj, ker me, ki nismo narejene po kriterijih, se valjamo od smeha. Pa lep pozdrav od ene majhne, debeluškaste, še zmeraj poročene. Za Svetovljanko pa???Super si!!

Kaj pa se je tu valjati od smeha pri teh nebulozah? Tip ni gladek, ti še manj, če ti je to smešno.

Za enaaa1, 03.04.2023 ob 05:39

Kaj pa se je tu valjati od smeha pri teh nebulozah? Tip ni gladek, ti še manj, če ti je to smešno.

V reku “ta pa ni gladek”, gre za opisovanje možganov osebe.

Bolj, kot so možgani gladki, manjša je kognitivna sposobnost osebe.

Torej po tem reku tisti, ki ga izreka, pričakuje prav nasprotno od realnega.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Statističar, 03.04.2023 ob 05:37

Umiram od smeha.Daj mona, podkrepi ti to tvojo statistiko. Od kod tebi procenti? Iz tvojega zeljnika? Zmoreš kak komentar brez statistike?

https://www.wkbw.com/news/local-news/cdc-states-1-in-5-women-between-ages-40-59-on-antidepressants-buffalo-mental-health-expert-shares-reasons-why

Statistika je pomembna za podkrepitev argumentov.

Ta Iskreni pa res spada v kategorijo tezkih nakladacev in bahacev. Se obnasa, kot da je eni in edini, ki je sel kdaj v svet. Ne stekam tega..z dopusta se prepucavas po forumu in se delas iz nas norca. Pa saj vidis, kaka budala si izpadel.

Ja, verjamem, zenske, ki imajo ob sebi takega zatezenca, nujno rabijo antidepresive. Poznam dobro farmacijo in na cem se gradijo zdravila.

Ti, ki si tak navdusenec nad prodajo, zihr dajes v koktajle te tabletke, da pridobivas odvisnice…pa da imas pol zraven umirjeno bitje.

Ne morem mimo tega, da nasi lustni Slovenki ponujas stevilko iz tajske Sim…omg…vsaj napisal bi zraven, kok stane tak sms…a po 9. 4 . Ji bos pa dal tvojo telefonsko?

Cepec na 100 potenco…in to tip pri 38…zdaj nam je vsem jasno, zakaj tako uzivas med Tajkami…ampak tudi na dolgi rok ti tam ne bi zneslo…ker tolko kot se teh 14 dni slinis okol njih tam dol, bi ti hitro zmanjkalo slince.

Pa veselo dobro jutro vsem, uzivajmo zivljenje, bodimo spostljivi in drugacni kot je tale Iskreni provokatorcek ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Svetovljanka, 03.04.2023 ob 07:46

Ta Iskreni pa res spada v kategorijo tezkih nakladacev in bahacev. Se obnasa, kot da je eni in edini, ki je sel kdaj v svet. Ne stekam tega..z dopusta se prepucavas po forumu in se delas iz nas norca. Pa saj vidis, kaka budala si izpadel.

Ja, verjamem, zenske, ki imajo ob sebi takega zatezenca, nujno rabijo antidepresive. Poznam dobro farmacijo in na cem se gradijo zdravila.

Ti, ki si tak navdusenec nad prodajo, zihr dajes v koktajle te tabletke, da pridobivas odvisnice…pa da imas pol zraven umirjeno bitje.

Ne morem mimo tega, da nasi lustni Slovenki ponujas stevilko iz tajske Sim…omg…vsaj napisal bi zraven, kok stane tak sms…a po 9. 4 . Ji bos pa dal tvojo telefonsko?

Cepec na 100 potenco…in to tip pri 38…zdaj nam je vsem jasno, zakaj tako uzivas med Tajkami…ampak tudi na dolgi rok ti tam ne bi zneslo…ker tolko kot se teh 14 dni slinis okol njih tam dol, bi ti hitro zmanjkalo slince.

Pa veselo dobro jutro vsem, uzivajmo zivljenje, bodimo spostljivi in drugacni kot je tale Iskreni provokatorcek ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Kdo se baha? S katerim stavkom? Le naštevam dejstva.

Antidepresive omenjam, ker jih pogosto rabijo ženske nad 40. Veš, za marsikatero žensko je prejem pozornosti velikega pomena. Nekje pri 35-40 moškim postanete nezanimive / nevidne in se je treba privaditi na novo življenje, življenje enakopravnosti, odgovornosti in bednega garanja. Opazil sem, da nekatere ne morejo preboleti, da pri 35 nimajo več opcij, tipi pa imajo, nato sledijo sramovalne taktike, upam da nisi taka.

Glede kontaktne številke ne vem, kaj drugega naj pustim? Nekih lažnih e-mailov nimam, svojega na MON portal ne bom dal. Dokler sem na Tajskem, mi lahko piše na navedeno številko, kar stane 0€, 0,15€ ali 0,22€ glede na paket ki ga ima.

Na zadnji odstavek ne bom komentiral.

Ja ne vem, od kod tebi taka opazanja in zaznavanja. Lahko samo recem, da imas popolnoma deformirano sliko. Ce pa stojis za pultom v lekarni in gledas take ljudi vsak dan, potem res nujno rabis spremenit okolico. Dolocen procent ljudi se zal res ne zna spoprijet z zivljenjem; samo prosim te, ne posplosuj na vse in ne omenjaj nekih let, kaj je prej in kaj potem. Ker res izpades brezveznik.

… ne se svaljkat le po Tajskem, pejt se kam drugam. Tajska je sele na antidepresivih, drogah, alkoholu…mislis, da tiste tvoje maserke in frcafele po pojstlah so pa free add??

Zadnji cas, da si odpres oci in si razsiris zorni kot…bos videl realnost…pa glej vse, ne samo to, kar se ti je zasidralo v mozgane.

?☀️?

Iskren, 03.04.2023 ob 04:59

Piši SMS na +66 983698540, številka bo aktivna do 09.04.2023.

Iskren, imaš kaj slovenskega? Ali kak mail?

Anonimno 3838, 03.04.2023 ob 11:38

Iskren, imaš kaj slovenskega? Ali kak mail?

In s takom cudakom se gres pecat ..mors bit prfu knena do amena majkemi..

Stevilka bo aktivna do ..

Omg. Rdece.opozorilo. stand back

@Iskren

Odlčno.., bil sem na tvojem v tvojih letih po ločitvi..,  in ja, iskal sem žensko brez otrok…, eventualno, en bi šel čes…, če bi ženska bila res dobra partija v vseh pogledih.. No, na te azijke in iz bivše sssr pa nikoli nism niti pomislil.. Samo pred 20+ leti je bilo tudi v Lj. v lokalih z muziko pestro, saj so to bile neke vrste diskotek…, tako da bazen je bil za pecanje rib…

@Svetovljanka

zakaj ne greš v Hollywood.. Takoj bi bila nominirana za vse možne Oskar-je za leto 2024…, po tebi bi ziher bila narejena kakšna huda ameriška komedija, uspešne samske ženske z  fascinantno lepoto in močnim ledenim karakterjem Greta Garbo moderne internetne dobe, pa bi imeli  Ameri še eno hudo Slovenko poleg Melanie tam…

Zarad tebe bi vsi špica filmski frajerji množično navalili v Slovenijo iskati super ženske v stilu, poglejte tam v eni mejhni deželici pod Alpami v Evropi so še 30…40 letne svetovljanke, čiste kot solza v pamet in telo…., tako bi Slovenke sesule za šalo malo tajsko, ukrajinsko, rusko varianto žensk za ženitev.

Tip ti lepo piše, da si je želel pač eno primerno Slovenko brez otrok in, da je kolikor toliko “jebozovna” (vem, da j to za tako svetovljanko grd naziv), ti ga pa prcaš brez veze…

Bom ustvaril en mail in ti sporočim.

dolgolaskica, 03.04.2023 ob 11:53

In s takom cudakom se gres pecat ..mors bit prfu knena do amena majkemi..

Stevilka bo aktivna do ..

Omg. Rdece.opozorilo. stand back

Halo? Sem na Tajskem in namesto svojega imam njihov SIM, ki poteče čez teden dni.

meni pa sezdi, da ta iskren sploh ne išče seksa in ni na tajskem za to. bi dal roko v ogenj celo da ni seksal z nobeno tajko in se ne gre nekih priložnostnih zadev.  imam prav? kot farmacevt ima najbrž kaj več v betici in  se najbrž zaveda tudi vseh minusov in rizika, tudi glede SPB, o kateri tudi teče tema te dni.
nevem,ne daje mi takega vtisa kot ga imate vsi tu gor čez njega,čeprav je očitno da išče žensko.

Popay npr, 03.04.2023 ob 11:59

@Iskren

Odlčno.., bil sem na tvojem v tvojih letih po ločitvi..,  in ja, iskal sem žensko brez otrok…, eventualno, en bi šel čes…, če bi ženska bila res dobra partija v vseh pogledih.. No, na te azijke in iz bivše sssr pa nikoli nism niti pomislil.. Samo pred 20+ leti je bilo tudi v Lj. v lokalih z muziko pestro, saj so to bile neke vrste diskotek…, tako da bazen je bil za pecanje rib…

@Svetovljanka

zakaj ne greš v Hollywood.. Takoj bi bila nominirana za vse možne Oskar-je za leto 2024…, po tebi bi ziher bila narejena kakšna huda ameriška komedija, uspešne samske ženske z  fascinantno lepoto in močnim ledenim karakterjem Greta Garbo moderne internetne dobe, pa bi imeli  Ameri še eno hudo Slovenko poleg Melanie tam…

Zarad tebe bi vsi špica filmski frajerji množično navalili v Slovenijo iskati super ženske v stilu, poglejte tam v eni mejhni deželici pod Alpami v Evropi so še 30…40 letne svetovljanke, čiste kot solza v pamet in telo…., tako bi Slovenke sesule za šalo malo tajsko, ukrajinsko, rusko varianto žensk za ženitev.

Tip ti lepo piše, da si je želel pač eno primerno Slovenko brez otrok in, da je kolikor toliko “jebozovna” (vem, da j to za tako svetovljanko grd naziv), ti ga pa prcaš brez veze…

Tebe bi pa jaz kar vzela za osebnega svetovalca…???

Ampak samo, ce si lep, visok, bogat, pameten, sporten, avanturisticen, strasten,  ne prestar, zanesljiv…pa motor moras imet, poleg dobrega avta …hiso pa itak, ker pri meni se ne bos mogu naselit. Vikenda ti pa ni treba imet.

…pa res ne iscem moza, lahko bos imel se naprej svobodo, ker sem prevec ledena in nedostopna za kej takega…freedom is my style?

… imas tudi ti kak meil? Tko kot Iskreni..

…pa sej ga je fajn mal prcat…da ne bo prevec zaspan.. tako mimogrede mu bomo se mal razsvetlili obzorja, medtem ko isce punco po svetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close