Tudi moški imamo kriterije
Da še zase napišem:
kmalu bom abraham
športna postava, rekereativni kolesar, smučar, …
Služba ok, plača več kot 1500 neto.
Pravijo, da se rad smejim, da sem prijazen, uvideven. Upam, da res.
Kuhati in čistiti seveda znam, živim sam. NImam gospodinje.
Rad hodim na koncerte, v opero, kino, gledališče pa ne.
Imam svoje stanovanje, kreditov nimam več.
Govorim angleško, nemško, nekaj besed tudi italijansko. Rad potujem in znanje vsaj enega jezika na nivoju vsaj b1 se mi zdi splošna razgledanost. Za potovanja pa itak nuja, da kaj znaš.
en samec, 26.02.2023 ob 19:06
Da še zase napišem:
kmalu bom abraham
športna postava, rekereativni kolesar, smučar, …
Služba ok, plača več kot 1500 neto.
Pravijo, da se rad smejim, da sem prijazen, uvideven. Upam, da res.
Kuhati in čistiti seveda znam, živim sam. NImam gospodinje.
Rad hodim na koncerte, v opero, kino, gledališče pa ne.
Imam svoje stanovanje, kreditov nimam več.
Govorim angleško, nemško, nekaj besed tudi italijansko. Rad potujem in znanje vsaj enega jezika na nivoju vsaj b1 se mi zdi splošna razgledanost. Za potovanja pa itak nuja, da kaj znaš.
Koliko pa je kaj otrok iz prejšnjega zakona? Tri?
en samec, 26.02.2023 ob 17:47
Da ne boste samo ženske pisale kriterijev. Tudi moški imamo kriterije za ženske.
Starost: tam podobno kot jaz, raje par let manj.
VItka, postavna.
Zaposlena, plača pa vsaj tam 1400 neto, da mi je ne bo trebe preživljat. Jaz imam več.
Nasmejana, prijazna.
Mora znati kuhat, počistiti.
Ljubiteljica glasbe, koncertov.
Urejena: se pravi, da ne preveč naličena, ampak tako okusno.
GOvoriti mora vsaj en tuj jezik, mednaroden, ne kaka hrvaščina.
Imeti mora svoje stanovanje ali hišo. Da ne bo meni na grbi. Jaz imam svoje stanovanje.
Incel ima kriterije, ne se zajebavat…
Drkaj ti samo naprej na only fans “punco”
Čuj stric… nočem biti tečen… ampak pričakuješ preveč.
Sem od tebe 12 let mlajši, te prekoračim pri plači in si takega seznama zahtev ne bi upal napisati.
Ko sem bil mlajši, so bile moje želje: visoka, vitka, ženstvena… in ti kriteriji so bili prestrogi, moral sem črtati precej, da sem kaj našel. Moji kriteriji sedaj: brez otrok, brez psihičnih motenj, ni obupno debela.
Da najdeš vitko pri 40-55 boš moral hudo iskati. Želim ti veliko sreče.
Iskren, 26.02.2023 ob 20:34
Čuj stric… nočem biti tečen… ampak pričakuješ preveč.
Sem od tebe 12 let mlajši, te prekoračim pri plači in si takega seznama zahtev ne bi upal napisati.
Ko sem bil mlajši, so bile moje želje: visoka, vitka, ženstvena… in ti kriteriji so bili prestrogi, moral sem črtati precej, da sem kaj našel. Moji kriteriji sedaj: brez otrok, brez psihičnih motenj, ni obupno debela.
Da najdeš vitko pri 40-55 boš moral hudo iskati. Želim ti veliko sreče.
Iskren, iskreno ti povem, da ženske od tebe bežijo, ker si funkcionalno nepismen.
Kako veš, da imaš višjo plačo kot jaz? Svoje plače nisem navedel. Torej?
Kako veš koliko si majši od mene? Svoje starosti nisem točno navedel. Ti pa kar točno veš?
Lej, če si bolj revček, potem moraš kriterije seveda spustiti, da te katera povoha. Če si pa sposoben sam živeti, če ti ni nuja žensko najti, potem si lahko privoščiš imet kriterije. Samskost mi ni nek probem. Za seks pa je žensk na pretek.
wd40a, 26.02.2023 ob 18:28
Zartrose izven profila, 26.02.2023 ob 18:14
Ga ni junaka brez kriterijev, pa ceprav je kriterij samo ta, da mora bit lepa al pa da ni izbran na podlagi kriterijev ?♀️
da je ženska, pa fajn bi blo, če še diha.
Pomemben kriterij, ker lahko bi bil biseksualec..
Fantje, ki ne dobite, kar želite: babe zavohajo avašo nesigurnost in vaše malikovanje feminizma. ta Iskren se prav vidi, da preveč spoštuje ženske in nima samozavesti. Verjetno itak samo preko portalov ženskam piše, odpiše mu pa ne nobena, ker se jim zdi brezvezen in suhoparen. Ženske privlači stil, njih ne privlači vaša suhoparna predstava o svetu in naštevanje dejstev. To vsaka zehat časne, če z babami tako komunicirate.
en samec, 26.02.2023 ob 20:38
Iskren, iskreno ti povem, da ženske od tebe bežijo, ker si funkcionalno nepismen.
Kako veš, da imaš višjo plačo kot jaz? Svoje plače nisem navedel. Torej?
Kako veš koliko si majši od mene? Svoje starosti nisem točno navedel. Ti pa kar točno veš?
Lej, če si bolj revček, potem moraš kriterije seveda spustiti, da te katera povoha. Če si pa sposoben sam živeti, če ti ni nuja žensko najti, potem si lahko privoščiš imet kriterije. Samskost mi ni nek probem. Za seks pa je žensk na pretek.
Halo… napisal si dovolj. Leto in 100€ sem ali tja ne spremeni situacije.
Govorim ti iz izkušenj in želim ti dobro. Či ti uspe, toliko boljše, ne bom ti fauš, ampak imej realna pričakovanja.
jebi.veter, 26.02.2023 ob 21:07
Fantje, ki ne dobite, kar želite: babe zavohajo avašo nesigurnost in vaše malikovanje feminizma. ta Iskren se prav vidi, da preveč spoštuje ženske in nima samozavesti. Verjetno itak samo preko portalov ženskam piše, odpiše mu pa ne nobena, ker se jim zdi brezvezen in suhoparen. Ženske privlači stil, njih ne privlači vaša suhoparna predstava o svetu in naštevanje dejstev. To vsaka zehat časne, če z babami tako komunicirate.
Halo… v zadnjih dveh letih sem kljub pandemiji šel na 20+ zmenkov in mi večina žensk enostavno ni všeč…
Ali imajo otroke, psihične težave, preveč kg ali premalo cm v višino.
Ko si starejši je treba kriterije prilagoditi / znižati. Tako pač je…
Iskren, 26.02.2023 ob 21:12
Halo… napisal si dovolj. Leto in 100€ sem ali tja ne spremeni situacije.
Govorim ti iz izkušenj in želim ti dobro. Či ti uspe, toliko boljše, ne bom ti fauš, ampak imej realna pričakovanja.
Hm, zakaj si potem napisal ravno 12 let’ Zakaj pa ne 10 ali 15, če ti je pač vseeno?
Pa od kje ti to o 100€?Če nekdo napiše več kot 1500, je to lahko 1501 ali pa 15000 ali več in vse vmes. Sploh, če nekdo ne napiše ali govori o brutu ali netu, izpadeš precej smešno, ko spletaš svoje teorije o moji plači.
Veš, da izpadeš kot tepček? So ti že namignili, da deluješ kot obupanec. Nekoč si imel za kriterij samo videz, zdaj si še tam popusti. Saj veš, da deluješ skrajno obupano?
Moraš biti pa hudo debilen, če iščeš žensko, ki nima otrok, ampak hodiš na zmenke z ženskami z otroci?
Če so ti premajhne, zakaj na zmenek? Če so ti predebele, zakaj na zmenke z njimi? Če je motena, zakaj na zmenke?
A zato, da se na monu hvališ, da si bil na zmenkih?
Brez zamere, ampak meni ti Iskren deluješ psihično moten. Kdo pri zdravi pameti bi hodil na take zmenke?
en samec, 26.02.2023 ob 18:18
Če gre samo za seks, potem je važno le, da je lepa. Če gre pa za kaj več, mora imeti pa tudi kaj v glavi. In v današnjem času ženska, ki ima kaj v glavi, ima narejeno neko SŠ. Če pa narediš SŠ pa menda ja znaš nek mednarodni tuj jezik? KOlikor vem, da imajo vse OŠ in SŠ angleščino oz. mogoče nemščino.
Hrvaščina je bila le kot primer, enako kot če bi bila vitka ampak ne postavna, bolj deskasta ? Zanima me le, če ena kljukica manjka zavržeš celoten projekt, vse ali nič kot nekdo sprašuje?
Blednica, 26.02.2023 ob 21:51
Hrvaščina je bila le kot primer, enako kot če bi bila vitka ampak ne postavna, bolj deskasta ? Zanima me le, če ena kljukica manjka zavržeš celoten projekt, vse ali nič kot nekdo sprašuje?
Zakaj pa deskasta ni postavna? Domenvam, da misliš, da je postavna samo ženska z velikimi joški? Daleč od tega.
Ženske, ki se dosti ukvarjajo s športom, so vitke in imajo male joške. Veliki joški, pomenijo veliko špeha.
Jebiveter, o pa se se najdejo ljudje brez SŠ. Ampak ja, samo končana SŠ res ni dovolj. Zato pričakujem, da zna kak tuj jezik. Pač, da se znajde na potovanju. Aja, ker potovanja so moj hobiji in je fajn it v dvoje :).
en samec, 26.02.2023 ob 21:19
Hm, zakaj si potem napisal ravno 12 let’ Zakaj pa ne 10 ali 15, če ti je pač vseeno?
Pa od kje ti to o 100€?Če nekdo napiše več kot 1500, je to lahko 1501 ali pa 15000 ali več in vse vmes. Sploh, če nekdo ne napiše ali govori o brutu ali netu, izpadeš precej smešno, ko spletaš svoje teorije o moji plači.
Veš, da izpadeš kot tepček? So ti že namignili, da deluješ kot obupanec. Nekoč si imel za kriterij samo videz, zdaj si še tam popusti. Saj veš, da deluješ skrajno obupano?
Ne sodim te jaz, sodila te bo ženska. Če nočeš navesti svoje starosti ali prihodkov je to tvoja stvar. Toliko o samozavesti…
Forum je zaprt za komentiranje.