Tudi moški imamo kriterije
Tako je…vse to kar imamo in smo si ustvarile prave zenskice, ki nam je narava podarila pamet, lepo telo in samozavest z vonjem po svobodi, je neprecenljivo…leta nam ne morejo do zivega, lahko si privosimo lustne mlade tipe, ki se potrudijo bit nasa druzba. Ni nam treba poslusat zagrenjenih in skrtih, preracunljivih, zdolgocasenih celavih tipov, ki na koncu, ko najdejo priblizno tako, po svojih kriterijih, padejo v depro in se ne znajo spopasti z novimi izzivi…raje nas oznacijo za nimfomanke in narcise…samo da lahko pobegnejo nazaj v svoj skriti koticek pred tv in si pucajo svoje frustracije v stilu twiterasenja in obrekovanja, obtozevanja…ahhh slovencki moji, svet je velik…lep…in predvsem zelo spostljiv do pravih zenskic…tiste, ki znamo to unovcit hodimo z nasmeskom okoli in se na misel nam ne pride, da bi za ceno kave okusale zakisano zolco?
@zaHej883:
Ne zasluži več kot jaz. Na začetku pa je. Imava skupne finance, tako da mi sploh ni pomembno kdo več zasluži. Meni je važno, da skrbi za družino, hišo, dom…in da imam jaz vsak dan čas za moje hobije, ki trajajo od 9h do 16h, ko poberem otroke iz vrtca. In da ne piz** da bi mogel več delat in služit.
Ima svojo glavo in vse kar si napisala, ne drži. Niti si ne bi želel take. Imava kdaj tudi fight, itak. In tudi zaradi nje sem postal precej boljši človek. In ja – z njo sem zadel na lotu…koliko časa bo trajalo pa ne vem:)
GOODLIFE, 28.03.2023 ob 16:35
@zaHej883:
Ne zasluži več kot jaz. Na začetku pa je. Imava skupne finance, tako da mi sploh ni pomembno kdo več zasluži. Meni je važno, da skrbi za družino, hišo, dom…in da imam jaz vsak dan čas za moje hobije, ki trajajo od 9h do 16h, ko poberem otroke iz vrtca. In da ne piz** da bi mogel več delat in služit.
Ima svojo glavo in vse kar si napisala, ne drži. Niti si ne bi želel take. Imava kdaj tudi fight, itak. In tudi zaradi nje sem postal precej boljši človek. In ja – z njo sem zadel na lotu…koliko časa bo trajalo pa ne vem:)
No vidiš potem ne govori, da je anti feministka. Je pa ženska, ki te ima rada, si ji pomemben in ji je družina prvo. Pohvalno.
Tudi pri nama je tako, s to razliko, da sta otroka že tako velika, da imam tudi jaz lahko čas zase in kak hobi. Dokler so bili v vrtcu pač ni bilo časa za to.
Se strinjam, tudi moški imamo kriterije in tako je prav. Pravilno je, da najprej vsak začne s kriteriji zase. Imam razčiščeno pri sebi? Lepo skrbimo zase, fizično in duševno zdravje? Se trudim biti dobra oseba, se imam rad? Sem odkrit in resnicoljuben? Kaj si želim v življenju? Itd.
V kolikor imaš pri sebi razčiščeno je večja verjetnost, da privlačimo tudi mi bolj funkcionalne osebe. V nasprotnem primeru znamo z napačno osebo tudi pravočasno prekiniti.
Nekatera dekleta se zgražajo nad tem, če moškega ne privlači “10kg pretežka ženska”. Zgražajo se celo če ima kakršnakoli merila? Zakaj? Prav je tako. Moški bi morali imeti višje standarde ne pa da (mnogi) lezejo po vsem kar jim da.
Svetovljanka, 28.03.2023 ob 16:32
Tako je…vse to kar imamo in smo si ustvarile prave zenskice, ki nam je narava podarila pamet, lepo telo in samozavest z vonjem po svobodi, je neprecenljivo…leta nam ne morejo do zivega, lahko si privosimo lustne mlade tipe, ki se potrudijo bit nasa druzba. Ni nam treba poslusat zagrenjenih in skrtih, preracunljivih, zdolgocasenih celavih tipov, ki na koncu, ko najdejo priblizno tako, po svojih kriterijih, padejo v depro in se ne znajo spopasti z novimi izzivi…raje nas oznacijo za nimfomanke in narcise…samo da lahko pobegnejo nazaj v svoj skriti koticek pred tv in si pucajo svoje frustracije v stilu twiterasenja in obrekovanja, obtozevanja…ahhh slovencki moji, svet je velik…lep…in predvsem zelo spostljiv do pravih zenskic…tiste, ki znamo to unovcit hodimo z nasmeskom okoli in se na misel nam ne pride, da bi za ceno kave okusale zakisano zolco?
Točno tako. Imam odraslega sina, pri 50 uživam brez moškega bolje kot kdaj koli prej z njim. Statusa samske ne želim spremeniti.
Iskren, 26.02.2023 ob 22:22
oja so, 26.02.2023 ob 21:22
Moraš biti pa hudo debilen, če iščeš žensko, ki nima otrok, ampak hodiš na zmenke z ženskami z otroci?
Če so ti premajhne, zakaj na zmenek? Če so ti predebele, zakaj na zmenke z njimi? Če je motena, zakaj na zmenke?
A zato, da se na monu hvališ, da si bil na zmenkih?
Brez zamere, ampak meni ti Iskren deluješ psihično moten. Kdo pri zdravi pameti bi hodil na take zmenke?
Glej… ni moj problem, če ljudje niso v štartu iskreni.
Se dobim na zmenek z Belorusinjo (Jana, 34, iz Ščečin-a) in najprej rekla, da je ekonomistka brez otrok. Na zmenku (takrat na Dunaj-u) ugotovim, da je striptizeta z otrokom (14-letni sin). Kaj naj rečem… slabe novice je skrbno dozirala, ko sem si opomogel od prve, je sledila druga. Prosila je prevoz do Bratislave in sem ugodil, celo plačala je (po lastni želji). Drugače uglajena ženska presenetljivo prijetnega karakterja. V “posel” je padla po ločitvi z bivšim, ker ni shajala s financami.
Podoben primer z Ukrajinko (Nastja / Anastasia, 28, Zaporožje). Aprila lani je prosila, če sem jo pripravljen sprejet za čas vojne. Imel sem prazno sobo in sem ugodil. Prišla je oseba z 20+ kg več kot na slikah, ki jih je poslala. Imela sva predhodne video klice a je pokazala le obraz, kaj takega nisem pričakoval. V glavnem, po dobrega pol leta sem jo odpeljal do Budimpešte na vlak, sedaj je v Bolgariji (Burgas). Drugače ni slaba ženska, rabila bi več let da se privadi na zahodne standarde in ima potencial. Žal mi zaradi kilogramov ni všeč (sem plitek a iskren).
Kar se tiče zmenkov, pa so zame ena velika muka in jih mrzim. Vidim jih le kot sredstvo za doseganje cilja. Na žalost delam iz domače pisarne zadnjih 8 let in drugače ljudi ne moram spoznati. Znotraj večjega kolektiva je partnerja bistveno težje najti.
Ukrajinka je zastonj živela pri tebi?
Iskren, 28.02.2023 ob 00:13
jebi.veter, 27.02.2023 ob 00:00
Kako pa to, 26.02.2023 ob 23:31
jebi.veter, 26.02.2023 ob 23:20
Oni si dejansko Ukrajinke naroča v Slovenijo na zmenek, ono, ideja, da je baba produkt iz kataloga? OMG, še bolje, da ste taki čudaki samski.
Iz tega, kar je napisal, je razbrati, da jih spoznava in fura po Evropi, se pravi človek je mobilen in očitno ima tam opravke, mogoče biznis, to njega vprašaj, ampak za enkrat smo še pismeni. Nihče me ne bo prepričal, da za samskost ni krivo golo dejstvo, da ste vsi skupaj že malo naveličani in siti življenja, ker imate prepolno rit vsega. V vezo ne greš za uživancijo. Nikoli ni bilo tako. Naj vaš krščanski poglavar na MON-u (Vesel Oče) ponovi kaj piše v sv. pismu glede tega, zakaj je bog dal moškemu žensko.
Po moje tip malo naklada. On ima čas hodit na Dunaj spoznavat Ukrajinke, nima pa časa Slovenke v Sloveniji spoznat?
Žal ne nakladam, trenutno živim v Graz-u in zadeva tukaj ni bistveno boljša, čista poplava moških.
Grem marca spet na Tajsko in nekaj pripeljem domov, da bom imel mir. Tam te brez sramu prosijo za dokaz mesečnih prihodkov in finančno stanje za 6 mesecev nazaj, da ne bo kateri presenečen če bo šel.
Žal… ampak jaz počasi tako ne morem več živet. Pritiski družbe in sorodnikov postajajo neznosni. Ne morem več na kavo v kafič ob nedeljah, ker me natakarice gledajo kot neko čudo, enako ko grem v terme… češ… kaj tale tip počne tu brez žene. Ista finta s sorodniki in sodelavci, kjer vsi sprašujejo zakaj tak tip ni poročen. Dejansko rabim nekoga za posaditi zraven sebe, da bo mir. Če bi bil debel, grd ali bankrotiran, bi me verjetno pustili pri miru, sedaj pa se ne morem rešit opazk. Hkrati se je težko družiti z vrstniki, ker so vsi poročeni in samskih nočejo zraven, o razlogih sedaj ne bi komentiral.
Vem, da to ni rešitev, ampak nekaj je potrebno postoriti. Bodite veseli, da vam v Sloveniji ne delam konkurence.
193cm pa si iščeš tajko?
-
Ko berem te neumnosti lahko samo zakljucim, da tip rabi umetno lutko za napihnit…lahko jo bo zlozil v kovcek, vozil s seboj, napumpal ko si bo to zazelel oz. Po potrebi…in se se naprej brezskrbno prepustil domisljiji, ker ocitno mu je ne zmanjka.
V zadovoljstvo vseh prisotnih pa se veliko smeha zraven…good luck?
en samec, 26.02.2023 ob 17:47
Da ne boste samo ženske pisale kriterijev. Tudi moški imamo kriterije za ženske.
Starost: tam podobno kot jaz, raje par let manj.
VItka, postavna.
Zaposlena, plača pa vsaj tam 1400 neto, da mi je ne bo trebe preživljat. Jaz imam več.
Nasmejana, prijazna.
Mora znati kuhat, počistiti.
Ljubiteljica glasbe, koncertov.
Urejena: se pravi, da ne preveč naličena, ampak tako okusno.
GOvoriti mora vsaj en tuj jezik, mednaroden, ne kaka hrvaščina.
Imeti mora svoje stanovanje ali hišo. Da ne bo meni na grbi. Jaz imam svoje stanovanje.
No, če gledam Golobčka, ki nimate
Imam vse od naštetega plus stanovanje na morju plus dva preskrbljena otroka plus nekaj gozda in parcel pa malo več mednarodnih jezikov govorim (4 brez južnih). Edino z izobrazbo bi bil razočaran ker imam uradno samo poklicno končano
Se mi pa zdi da imam veliko preveč za take cepce ki gledajo vse drugo samo tisto ne kar je važno. Zaradi teh cepcov bi ostala kmalu brez vsega ker se priskledniki hitro najdejo in izkoriščajo dobroto drugih.
Ne boš verjel avtor,jaz k sem tak luzer po vaših kriterijih seveda,Mon to obvlada,mam tud svoje standarde. Mam dost kaniddatov vsako leto,pa sami taki ločeni z otroci,al pa luftarji al pa neki extra vegani in športniki.. Ne morš verjet,da celo na tazga luzerja k sem jaz me osvajajo in vabijo na zmenek. Tudi jaz imam svoje kriterije,med katerimi ni merilo denar ali uspešnost ampak karakter.
Absolutno razočaranje, 28.03.2023 ob 19:28
Rajši brez otrok ko z otroki in razvezana pri 40. Idealne moške mere? 80let 100miljonov covid v zadnji fazi…
V JV Aziji najdeš normalne ženske brez otrok pri 30, 40 ali 50. Pač… število žensk je večje od moških. Lahko je imela smolo in ostala sama, prihaja iz revne družine in bila prisiljena izbirati med ostanki. Pa 10% Tajcev je kroničnih alkoholikov (Slovenci 3,5%), da o pomanjkanju uspešnosti ne govorim. Mimogrede najdeš normalno brez otrok.
Lep pozdrav iz Vientiane (Laos).
Forum je zaprt za komentiranje.