Tudi moški imamo kriterije
Ufff, 01.03.2023 ob 13:33
Ženskam povem, da imam svoje kriterije po katerih delam selekcijo. Nobena ni navdušena nad tem.
Kaj imaš za razlagat? Izpolnjevanje kriterijev ugotoviš posredno skozi pogovor in če jim ne ustreza ji ni treba razlagat nič. Samo ohladiš se, če se ti smili, pa postani dolgočasen in te bo ona odpikala in ne bo nihče prizadet.
tak je babe, 26.02.2023 ob 18:25
Tako je babe. Ve pričakujete od moških, da bodo imeli nepremičnine, fajn plače.
Tale napiše, da je ok, če ima nižjo plačo kot on, ampak minimalc pa mu ni ok. Ste pomislile, da ima mogoče on dva, tri jurje in da ima nek standard, da pa ne želi finacirat ene ženske, ki ima minimaca?
vsak pac nekaj isce in nekaj nudi. prosti trg pa to.
? kok ste plitki vsi po vrsti, res ?
pri moskih nisem nikoli gledala na tezo – noro sem bila zaljubljena v nekoga s povprecno postavo, v enega res suhcanega nerdy tipa, enega bolj misicastega in enega res lustno zaobljenega:) dost zalostno se mi zdi, da greste res po tezi sortirat ljudi..ce ima nekdo 10kg prevec je ze out? ? pa kako ves da ne spustis iz rok res eno posebno osebo? Zaradi ene tako brezvezne stvari, kot so ekstra kile?
Jaz gledam na to, da je moski res ambiciozen, da ni len & da ma lustno faco, to je to:) ni mi vseeno koliko zasluzi seveda, ker ne mislim nikogar zivet – mora mi biti priblizno financni enakovreden oz. imeti potencial, da pride do tja.
Tako je, jaz sem moški s 17-let mlajšo ženo in že 10 let srečno poročen z njo. Pa je tudi premožnejša od mene in priznam, sem zadel na lotu – kuha, pere, najpomembeje pa da je zvesta in anti feministka.
Pa za avtorja Iskrenega – leta so samo številka, jaz sem pri mojih 45+ siv in me osvajajo 25-letnice (pa niti blizu, da je denar posredi). Če imaš to v sebi in ja, priznam – dobro zgledaš, leta (sploh pri moškem) niso pomembna in TUDI v Sloveniji najdeš žensk samskih in brez otrok veliko.
Samo roke stran od tujk – sploh od Ukrajink in Rusinj. Tajka ti bo pa itak celo familijo pripeljala sem in jo boš moral preživljati…
Moji kriteriji:
– Tam nekje 30-35 let.
– Ni odvisnica od fbja,twitera, ipd…. (sam imam pameten telefon in še tega imam samo klicanje in sms). Sam nimam ne fbja, ne ostalih stvari, kot dating apps.
– Rada je sexi, samozavestna.
– Osebna higiena, kot se spodobi.
– Ve kaj si želi, ve kaj hoče. Status, materialnost ji ne pomeni nič. Če tudi je super premožna, me ne moti.
– Ne boli jo glava, kdaj se gre za sex. Ne pije, ne kadi.
– Ne vara in ni imela 45345345345 moških.
Kot vidite dikline, moji kriteriji niso ne vem kaj. Niti niso posebni. Zadnje čase so se začeli stiki bolj z premožnimi in lepimi ženskami (očitno je korona virus mimo). A nimam sreče z vrstnicami. Vse zasedene ali pa imajo 20-25~ letnike za svoje (sex) potrebe.
Očitno sem zadetek v polno, ker presegam te skromne kriterije. Pri 30 imam svojo novogradnjo (hišo) s pogledom na morje na slovenski obali, sem uni.dip. in sem redno zaposlena z dosti višjo bruto plačo od navedene, veljam za postavno, od malih nog plešem in se nosim s posebno lepim obrazom, pa še poliglot sem. Pravijo, da dobro kuham in moj dom je urejen in čist. In zelooo rada seksam. Zato pa sem izbiri partnerja v ospredje postavila druge vrednote: ljubezen in spoštovanje, spolno kompatibilnost in inteligenco. Lepo je imeti kriterije ampak najpomembnejše je, da se dva razumeta in se spoštujeta. Službe se menjajo, denar pride in gre, hiše se zgradijo, če pa so temelji odnosa gnili je vse zaman.
Terna, 28.03.2023 ob 12:13
Očitno sem zadetek v polno, ker presegam te skromne kriterije. Pri 30 imam svojo novogradnjo (hišo) s pogledom na morje na slovenski obali, sem uni.dip. in sem redno zaposlena z dosti višjo bruto plačo od navedene, veljam za postavno, od malih nog plešem in se nosim s posebno lepim obrazom, pa še poliglot sem. Pravijo, da dobro kuham in moj dom je urejen in čist. In zelooo rada seksam. Zato pa sem izbiri partnerja v ospredje postavila druge vrednote: ljubezen in spoštovanje, spolno kompatibilnost in inteligenco. Lepo je imeti kriterije ampak najpomembnejše je, da se dva razumeta in se spoštujeta. Službe se menjajo, denar pride in gre, hiše se zgradijo, če pa so temelji odnosa gnili je vse zaman.
Razumem in še kako. Zato tudi tak moj opis.
Alpa656, 28.03.2023 ob 12:22
Jaz imam vecjo placo. In govorim dva tuja jezika tekoce, dva srednje, enega pa razumem in ne govorim in se neko srbohrvascino ali kako bi se temu reklo.
Me bi zavrnil?
Pri tujih jezikih enako ;). Čisto odvisno kak zgledaš, pristop, pogovor, bonton.
Moj skromen kriterij pri 40:
-da je fit, torej da lahko odlaufa cooperja v vsakem trenutku (nekadilka!!)
-da ni imela več kot 3 spolne partnerje (Golobova Tina je že out)
-da ima svoj dohodek
-predvsem da je skulirana in da me pritegne tako njen glas kot stas (ženske ki potrebujejo 24h animacijo so mi odveč, medtem ko morebitni otrok mi sploh ni ovira)
GOODLIFE, 28.03.2023 ob 08:51
Tako je, jaz sem moški s 17-let mlajšo ženo in že 10 let srečno poročen z njo. Pa je tudi premožnejša od mene in priznam, sem zadel na lotu – kuha, pere, najpomembeje pa da je zvesta in anti feministka.
Pa za avtorja Iskrenega – leta so samo številka, jaz sem pri mojih 45+ siv in me osvajajo 25-letnice (pa niti blizu, da je denar posredi). Če imaš to v sebi in ja, priznam – dobro zgledaš, leta (sploh pri moškem) niso pomembna in TUDI v Sloveniji najdeš žensk samskih in brez otrok veliko.
Samo roke stran od tujk – sploh od Ukrajink in Rusinj. Tajka ti bo pa itak celo familijo pripeljala sem in jo boš moral preživljati…
Ni feministka, a zasluži več kot ti? Kako to sedaj izgleda? Vse kar rečeš je sveto, brez tebe ne more nikamor, voli tisto kar ti rečeš, ven gre če ti tako dovoliš itd? Daj ne zaje*avaj se. 🙂
In avtor. Vse po tvojem spisku sem, a sem vse to dosegla pri 30ih, ko sem bila že nekaj let poročena in v vezi če 10+ let. Človek skozi leta raste in dozoreva. In starejši kot si, manj si se pripravljen prilagajati. Če sem se pri 18ih brezglavo zaljubila in videla nič drugega, danes ostanem samska. Sploh pri ponudbi kakršna je.
S Terno se popolnoma strinjam.
Imam svojo hišo, svoje podjetje, snubcev mi nikoli ne zmanjka, govorim 6 jezikov.
Po napisanem ne bi šla nikoli na zmenek s tabo. Kriteriji so me še najmanj zmotili, tvoje pisanje in komunikacija sta pa pod nivojem. Iz načina komunikacije razberem, da si zatezen zakompleksan moški. In to odbija. Kaj ponujaš si napisal samo materialno, kar meni in podobnim ženskam ne pomeni nič. Ker se nas ne da kupit.
Okrasek za na kavo? In za družinske zadeve? Bog pomagaj.
Ko mi za paše, grem sama na kavo ali na kosilo. Ker znam bit tudi sama s sabo. Da bi me katera natakarica ali natakar čudno gledal? Nikoli. Pa tudi, če bi me – mi je vseeno.
Se pa dogaja na teh kavah, ko grem sama, popolnoma druga zgodba.
Pogosto kdo prisede in se pogovarja z mano. Zelo različnih starosti (10 let manj pa do 20 več od mene), moški, ženske, pa tudi pari. Vse debate ostanejo na kulturnem nivoju, zvem marsikaj zanimivega in potem gremo vsak svojo pot. Z nekaterimi sem sicer ostala še naprej v stiku, npr. če smo se srečali večkrat.
Kar želim povedat, da so kriteriji, ki si jih napisal, plehki. Kje je spoštovanje, razumevanje, suport? Zame so to osnove, vse ostalo je drugotnega pomena.
Forum je zaprt za komentiranje.