Tudi jaz ne dobim punce
@Spider: Ziva resnica. In to je cena, ki jo vecina moskih placa, da dobi “brezplacen” seks. Ena alternativa je tvoj pristop, zadovoljevanje nezadovoljno vezanih. Druga pa veze z nadobudnicami brez napredovanja v status osebnega copatarja..
sam da je zastonj ane?:D kok bi vas take fante u rit brcnla, kjerkol se da na izi nacin pridt, pjmo izkoristit, pa se folk zravn k ti ponud prst, zgrabis pa roko. Vrjetn si tak tut tle v slo, ne samo v afriki. O kok take sovrazm!
enga poznam, starge mal cez 30..punce bi sicer imel le tiste 18letne max, pol pa pripelje punce domov in ji pogreje caj na radiatorju. Upam da vsaj tak nisi 🙂
gre se pa za to, da ok ti ne bi hotel, one ne bi sotorja.. zakaj ne mores najdit ene vmesne skupne poti oz.prilaganjanje se temu rece 🙂 za uhane pa… jaz vem da jih ne rabim in ce mi bodoci moz ne kupi enih ne bo krize. 😉 edino ce je ona zelela nek kic iz stanta pa je ze to bil visek pa si zacel godrnjat o materialistkah.. vrjamem da potem tudi njih zamoris s tem svojim misljenjem kako vsi gledjo samo na denar pa to… mene bi tut zamoril poslusat to npr.en tedn 🙂
Šotorka, zakon si.
Sicer pa če vas mogoče zanima, nimam statusa brezposelnega, imam pa status kmeta. In ta je veliko bolj stabilen kot večina služb.
Če vas moti delo na črno, naj povem, da pri nas je to kar običajno. Greš sosedu pomagat v gozd, ti da denar, še bolj običajno pa je recimo, da mi da klobase, meso.
In ne boste verjeli, da se tudi kaj lepo zaslužti preko pogodb. Napišeš članek, predavaš, vodiš turiste. Tako, da sile mi ni.
Spider – tvoja teorija v mojem primeru ne bo ravno držala. Sem nabasala takega, ki je hotel biti gospodar mojega življenja, mene bi komandiral, sebe še v red ni znal spravit. V končni fazi sem ugotovila, da svoje felerje izživlja na ramenih drugih. Da ne govorim o njegovem načinu razmišljanja: jaz imam vse prav, vedno in povsod, tudi poslušal drugih ne bom. Za vse polomije so krivi drugi, jaz ne. To je trdil iz dneva v dan. Na vsak način me je hotel podjarmiti, ampak vsakemu se enkrat odtrga. Da ne govorim o drugih stvareh….
Če imaš nekoga rad, ni važno koliko ima pod palcem. Pomembno pa je, da ima službo oz. dela, da je priden, skrbi za družino. Ženska rabi varnost, dom, toplino, objem, razumevanje, odnos daj-dam (ni važno v kolikšnem obsegu in kako), zaradi vsega tega lahko poterm podpira 3 vogale v hiši. Moški so v zadnjem času pri vsem tem, kar precej zatajili in niso opravili svojega poslanstva, to bi moralo priti iz njihove globine. Posledično je toliko samostojnih žensk, ki so se morale zanesti same nase, ker so moški zatajili.
Dober odnos med partnerjema terja vsakdanji vložek in sklepanje kompromisov.
Dolgoletni samec- ti sploh ne razumeš kaj pomeni pojem “prilagajanje”, vprašujoče je tudi “spoštovanje”.
No to je pa fajn, da imaš urejen status, da nisi kar tako.:) Pripomnila bi samo to, da ta status ni nič bolj stabilen od večine služb.. če nimaš denarja, da bi mesečno plačeval prispevke, potem je ta stabilnost adijo; sploh takrat, ko nič ne delaš in si po več mesecev v tujini…. enako se zgodi, s tistimi, ki smo zaposleni, če pride podjetje na kant.
Seveda da ti, no vsaj jaz, verjamem, da se da kaj zaslužiti s takšnimi priložnostnimi deli, zato pa tako, kot ti je nekdo zgoraj predlagal (mislim da Marko) široko odpri oči in ni vrag da se med vsem plevelom, ki ga ti vidiš in seveda občutiš, ne najde ena prava, ki bo ustrezala tvojim kriterijem.
Jaz ti jo privoščim.:)))))
Če si ti kmet, sem jaz nadangel Gabriel! Nisi še napisal, kaj veš o pridelavi pire, predelavi žita in nisi napisal recepta, po katerem ti pečeš pirin kruh…
Drugače pa, toliko hvalisanja skupaj ne srečaš prav pogosto, zagotovo pa ne pri nobenem pravem kmetu s statusom!
Povej mi svoj KGMID, pa ti povem kaj si ti, dolgoletni virtualni samec!
No ja, glede na to, da ste me trgali v sosednji temi, moram reči, da sem daleč manj zahtevna kot se tule gor piše.
Moji pogoji so bili prav mili proti tem kar pišete v tej temi.
Jaz recimo ne pričakujem, da bo partner mene finaciral. Da bo skrbel za mojo finančno varnost.
Pričakujem, da bo imel službo, ampak to zato, ker pričakujem, da bova dala vsak pol za najem oz. nakup stanovanja.
Da bi pa od njega pričakovala socialno varnost to pa ne.
Za mene je potovanje že, če grem od doma do trgovine peš. In to aktivno. Nobenih zvezdic, razen tistih na nebu, če grem zvečer. 🙂
Sem zagrenjena ce pomislim da sem imela nekega tipa ki mu doma tudi ni nic manjkalo, v nasprotno se ni dal prepricat, zakaj bi dajal 300 € najemnine ce bo hisa nekoc moja. ne recem da kuhat je znal,doma so imeli bio kmetijo, ampak da bo pa kdo od mene pricakoval da ustajam zjutri, da ne smem imet svojega casa za studirat, da mi je bilo tezko it v sluzbo ker sem se pocutila dolzno doma delat (doma pri njih), vsak dan drgnt bajto, kidat gnoj, zlagat drva, okupavat krompir itd in potem se skuhal brezjibno obilno kosilo in se pomit brez besed… in potem se pametovanje tasce ki me je nonstop preizkusala iz kaksnega testa sem. Jaz sem se pa vseskozi sekirala kaj je tok narobe z mano, kaj morm se narest da bo se sincek pogovoru z mamo da mamo tud mi mladi svoje zivljenje neglede na to da je zunaj delo, ker vem da zivali ne morjo bit kar lacne.
Poanta je, da sem kr hitro sla od tam in od njega. ker ni nicesar hotu razumet, stari generaciji pa kej razlozit je pa tud kot da bi brcal v temo ker vztrajajo pri svojem.
tako da ja, sem zagrenjena ko se spomnim na take podobne njemu ..in sem srecna da to ne bo bil moj zivljenjski sopotnik.
Glede razumevanja si imel tudi ti problem pri 12-13 let resne zveze. Jaz sem pa brala po vrsti in komentirala, tako da ko sem to objavila, se nisem prisla do tistega dela s tujino 3leta in o delu tam.
sicer znam pa tudi jaz naredit pirin kruh in kej dobrga spect, kuham vsak dan pa mi ni problem, ampak vseeno tak tip moskega vem da ni zame. Sam pac vem da za na kmetijo nisem, sto ljudi sto cudi 🙂 s tem da ti bi rad bio jedel in zivel in se cutis dolznega pomagat doma (ker bo nekoc to tvoje). Kar je lepo, po drugi strani se pa oklepas mamine kikle ker ne rabis skrbet da ne bos imel za poloznice, saj pravis da nic ne placujes. ampak casi so drugacni in so zenske bolj karieristke kot kmetovalke, ne pa vse 🙂
Pa dobro. A je smisel življenja seks?[/quote]
Ne bom trdil, da vem kaj je smisel zivljenja, povem pa da, ko imas enkrat na voljo vec kot dovolj seksa, tudi vedno z novimi partnerkami, ce ti ze je, vprasanje seksa postane precej nepomembno. :)[/quote]
Govoriš kot knjiga in razmišljaš kot – Spider :))
Torej (ti) je pomembno, da so vedno nove? 🙂 Mogoče pa, ko ti več ni pomembno, da so vedno nove, da šele takrat vzameš eno in pri njej ostaneš. Hmmmm. 🙂
V čem pa je izziv tega, da si vedno z novo? Kaj se spremeni?
Za to pa mora biti sposoben odnosa z žensko.
Če je vedno z drugo, pa ni potreben noben odnos. Ni časa zanj. In ženske lahko mirne volje še naprej prezira in se jih boji.[/quote]
Res je.
Nenehno menjavanje partnerk kaže na globoko razočaranje, ki ga oseba nosi v sebi. In to razočaranje se zrcali v pogostem menjavanju žensk.
Sem ja. Recimo odnos z eno žensko, ki se ga ne naveličaš, je za večino nekaj nedosegljivega, pa se vseeno nekako ne lotevajo tega. Rabijo večji KICK morda? 🙂
Nimam pa nič proti “game on”, če obema tako paše. S tem ne mislim Spiderja in daterja skupaj. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.