Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi jaz ne dobim punce

Tudi jaz ne dobim punce

Mestne avše niso zate. Ti rabiš delovno pridno dekle. Ne pa mestni frajlic, ki ti tule perejo možgane.
Pri nas na kmetih je podobno. MOški tudi ne dobijo žensk, ker so prefine,da bi delale na kmetiji.
Ti pa si celo agronom, čestitam.

Problem je v tem, da so preproste ženske njegovih let poročene, ali pa ločene in skrbijo za svoje otroke in tud nimajo ful želje se privezat na tipa, ki nima niti dneva delovne dobre za sabo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Povej vse, kar veš o sejanju pire, obdelavi in mletju žita, ter na koncu napiši recept, po katerem spečeš ti pirin kruh.

Vprašala sem te, če imaš prijatelje, ker sem nekako nehote dobila občutek, da si ful škrt. Najprej pišeš, da bi vzel k sebi kakšno žensko ampak samo pod pogojem, da bi ONA plačevala položnice, ker bi ji ti dal streho nad glavo. Potem še tista zgodba z uhani…

Ne vem no. Jaz težko verjamem da tipi naletite samo na materialistke, ker sama nisem takšna in tudi ne poznam nobene takšne, ki bi se v zvezo spustila izključno zaradi neke koristi. Zato bi mene tip kot si ti takoj odbil. Od svojega bodočega partnerja pričakuješ, da ti bo odstopil ledvico, če bi bilo potrebno, ne pa da se zatakne že pri nekih položnicah ali uhanih, ki stanejo…kolko že…nek drobiž. Je pa res, da mi na misel ne bi prišlo, da bi koga prosila naj mi kupi kaj takšnega.

Točno tako, dober spomin, ostalo bolj tako tako, no ja, bo že za kaj dobro, preberi zadnji odstavek tele čudovite teme….

http://med.over.net/forum5/read.php?124,7827821

Zakaj pa je to pomembno kakšen sem jaz in drugi, ki delimo svoja mnenja ?
Jaz ne pišem tu gor zato, da bi te obsojal, ampak ti podajam svoje mnenje o tem, kako vidim tebe in kako te dojemamo drugi.

Pomembno pri vsem tem je, kaj boš naredil z vsemi temi informacijami. Opažam, da se sam precej ukvarjaš s tem kakšni smo drugi, namesto, da bi v napisanem videl možnost, kako na svoje življenje pogledati iz druge perspektive in kaj lahko pri sebi sprmeniš, da dosežeš svoj cilj.

Ti pa si očitno precej zaverovan v svoj prav. Saj ne rečem ,da nimaš prav in da je meni tudi pomembna zdrava hrana, pa pirin kruh….Vendar se ne gre za to, kot se ne gre za denar. Ampak se gre za odnos do žensk in način izražanja, ki zna pri tebi biti zelo zatežen in s tem odbijajoč.
Ne moreš dobiti ženske na ukaz, ampak jo dobiš, če si je vreden in če jo spoštuješ. In da pri sebi spremeniš svoj odnos, ne pa gledaš le na to, kaj je pri ženskah narobe.

Mi ne deluješ napačen fant, imaš pa nekaj zgrešenih trditev. Ženska je zate materialistka, če želi v hotel, ne v šotor? Ti si pa zanjo škrtuh in nesposoben prilagajanja. In potem se tako lahko gremo v neskončnost.

Si morda pomislil, da smo si ljudje različni in da če imaš rad udobje, še ne pomeni, da si materialist? Kako si predstavljaš dopust brez prilagajanja? Ona naj gre v hotel, ti pa v šotor, potem se pa zjutraj skupaj dobita na plaži?

Lepo, da si sami pridelate zelenjavo, verjetno veš, da le-ta terja vsakodnevni trud, ki ga ti morda ne vidiš, ker zgineš za par mesecv v tujino. Pohvalno, da si svoji ženski pripravljen tudi kaj speči, skuhati, pa saj nisi edini, ženske to počno vsakodnevno, zase ali še za koga drugega pa ne pričakujejo ovacij.

Zdi se mi, da si popolnoma nepripravljen na kompromise in da razlike med spoloma oz. med tabo in ostalimi ženskami vidiš kot nenehno merjenje moči (kdo da več, kdo naredi več) oz, s hierarhične lestvice: Ona dela to in to, zato je hinavska/materialistka/nepoštena/plehka, ker pa jaz delam to in to, sem pošten, pravičen, v stiku z naravo … Manjka ti samokritičnosti in realnega uvida v situacijo.

Vsekoskozi pišeš, da te ne razumejo, a vendar tudi ti njih ne 🙂 Nalij si čistega vina in se sprosti. Pa saj v resnici sploh ne rabiš resne ženske, ti je čist fajn, da je tako.

Tisti glupači, ki piše, da si 99% žensk želi otroka pa tole: izven knjig pokukat pa začet mislit s svojo betico. Ne, glava ni zato, da imaš lepe lase na njej.

Popravljam svoje mnenje.
V bistvu je res nekaj narobe z ženskami, da se otepajo takega, ki zasluži, ko je pač treba in toliko, kot je treba, si sam pridela skoraj vso hrano in kljub kmetiji lahko odide za par mesecev v tople kraje.

Lol, po čem sklepaš, da ne poznam kmečkega dela? Heh, pa do njive za obdelavo tud lahko pridem, če bi jo že izrecno želela obdelovat. Ampak glede na oddelano na njivah ne čutim strašne želje po tem trenutno.

Za unega glupca pa samo tole:
Večina žensk si želi imet vsaj enega otroka. Vzgajat ga s človekom brez dohodkov je pravi blagoslov. Kar odsrfaj na enostarsevske druzine in preveri malo, kako je s prezivninami..

Mi frajeri s tem ko eno ven peljemo, pridemo vsaj do seksa. Po možnosti rednega.

Torej bo on ženske vreden šele, ko bo bil sam v svojem stanovanju ali hiši ter s službo?

Normalno, da ne dobiš punce oz. ženske.
Tista, ki bi pristala na to varianto, bi verjetno bila blazna.

Katera, pa bi se preselila na kmetijo, da bi živela v tvoji sobici in si s tvojimi starši delila kopalnico in kuhinjo, po možnosti še delala na kmetiji in še hodila v službo, ti bi pa medtem zaokrožil okrog sveta?

Zbudi se iz sanj.

Ženske vemo, kaj hočemo in lahko izbiramo.

Ti pa, žal nimaš izbire.

Kaj bi šele bilo, če bi napisal, da pričakuje, da mu bo odstopila ledvico, če se (tebi) zatakne že pri položnici. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej bo on ženske vreden šele, ko bo bil sam v svojem stanovanju ali hiši ter s službo?[/quote]
Človeka ne oplemenitijo hiša, denar, avto…Ampak karakterne značilnosti, ki v sočloveku prebujajo občutke sprejetosti in čustvene varnosti.

Mi frajeri s tem ko eno ven peljemo, pridemo vsaj do seksa. Po možnosti rednega.[/quote]
To se pa sliši tako obupano. Pridemo vsaj do seksa…. ccc

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi sam sem po duši takega mišljenja kot ti, ampak vem, da se je za uspeh pri tem “poslu” treba čimbolj prilagoditi družbenim zahtevam. No pri meni je pa druga ovira da sem sam in sicer to, da živim na podeželju in sem poleg tega še preveč mirne narave.

Dater je tretja oseba, spider in mariborcan pa sta eno in isto… LOL

Njet. Mariborčan32 je kar lepo druga oseba, kot Spider.

Neutemeljeno se mu posmehuješ. Sama veš, da vas je cel kup žensk samskih, ker kao ni dovolj moških na vašem nivoju, pod svoj nivo pa nočete it. V bistvu ste na istem, kot ta tip. Le da se on svoje situacije vedno bolj zaveda, ve pa še ne.

Torej bo on ženske vreden šele, ko bo bil sam v svojem stanovanju ali hiši ter s službo?[/quote]
Človeka ne oplemenitijo hiša, denar, avto…Ampak karakterne značilnosti, ki v sočloveku prebujajo občutke sprejetosti in čustvene varnosti.[/quote]

Točno tako!

Bogseusmil, kaj vse se tukaj povezuje z zrelostjo in odgovornostjo: Najdi si redno službo (da boš tlačan svojemu odvratnemu delodajalcu), pojdi v najemniško stanovanje (da boš garal za najemodajalca), potem boš šele vreden kakšne domišljave preračunljivke, ki te bo ocenila za dovolj socializiranega in zdresiranega za nadaljnjo molžo ter razne dodatne manipulacije. Če je bilo doslej dovolj malo dela na črno za vsakodnevne potrebe, bo v jarmu z “resno” partnerko postalo to popoldansko pravilo po rednem šihtu, da si lahko privoščita, kar si “želita”, kar pomeni: jaz izberem – ti plačaš. Ko se bivši dolgoletni samec dokončno izoblikuje po vizijah in potrebah svoje drage, postane nezanimiv, zaničevan, skrajno neatraktiven, kar ubogo trpečo ženo požene v naročje kakega jebivetra iz soseske, pri katerem najde tisti žar, kemijo, filing, ki ga doma ni. Razen v tistih preredkih svetlih trenutkih, ko nesposobno teslo domov prinese plačilo s popoldanskega fuša.

Jaz razumem nagnjenost k neobremenjenemu življenju, ampak zakaj bi si ga samec zdaj rad pokvaril s težnjami po resni zvezi? Tipček je v nekih nevarno ranljivih letih, ko se tudi zagrizenci omehčajo in v svojih romantičnih predstavah skupnega življenja pristanejo na vlogo hlapcev svojim babam. V tem primeru se mu zna zgoditi vse zgoraj našteto, ampak to bo samo del pekla. Ženske hitro spregledajo in izkoristijo moško šibkost. Pamet v roke!

Ti si pa zelo obupan, vidim.
Samo večina žensk nas ni tako glupih, da bi se prodale za eno večerjo enemu obupanemu tipu.

Mi frajeri s tem ko eno ven peljemo, pridemo vsaj do seksa. Po možnosti rednega.[/quote]

Meni je ta tvoj cel zapis zelo všeč.

Ampak poglej, ta tip ni človek, ki bi znal razmišljat na ta način. Če bi bil, bi užival samski stan in mi te teme ne bi imeli. Očitno ga že od nekdaj žre, da nima ženske. Očitno je globoko nezadovoljen s ssvojo samskostjo.

Za takšne tipe, ki se v nekem odnosu ne morete in znate prilagajati partnerki in obratno, je boljše da ostanete samski. S tem, da zraven prideta še pojma kompatibilnost in komplementarnost.
Moj moto: S partnerjem mi mora biti lepše, kot mi je sami.

Saj le globoko nezadovoljstvo človeka porine naprej, če se seveda na vda “v usodo”. To pa ne pomeni nič drugega kot prilagajanje. Prilagajanje okolju in svetu takšnemu kot je, ne pa da skušaš z jamranjem svet “spremenit”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close