Tudi jaz ne dobim punce
99% žensk si želi imeti otroka.
otrok stane. dosti denarja. ne rabiš dragih šopkov in zlatnine, samo zračunaj si, koliko stane recimo letna zaloga plenic.
in en tip, ki še en teden dni ni zdržal v redni službi mi ne more flancat, kako mu ne bi bilo problema dobit službo in kako mu ne bi bilo problema delat.
da ne govorim o tem, kako vsaka ženska komaj čaka, da se bo lahko preselila v bajto, kjer bo morala poslušat, kako tašča kuha, tašča pere, tašča to ono tretje, tipu pa je škoda denarja, da bi šel na svoje.
tak, na kratko recimo, tu so razlogi, zakaj te nobena pametna ženska ne bo povohala.
neumnih pa je tud cel kup, ne vem, zakaj se na tiste ne osredotočiš.
Ženskam enostavno ni neka huda želja se preselit k tipu, ki pri skoraj 40 živi pri starših in nima službe. Zdaj, če avtor tega ne razume, zakaj je tako, bo očitno še dolgo samski.
Če bi se odselil od staršev in nekje plačeval najemnino, bi s tem pokazal določeno osebnostno zrelost in željo živeti samostojno. Nič nisi ti svoboden. Ti živiš zavit v vato pod varno streho staršev.
In ne, nisi nematerialist. Ti si ogromen materialist. To, da ti je v lajfuz največja vrednota, da boš podedoval neko bajto in da starši še vedno skrbijo zate, je namreč najvišja oblika materializma.
Če bi imel pravo mentaliteto, bi lahko bil jebach. Ampak ne boš nikoli, ker si pač po mentaliteti tradicionalist, a kaj ko nimaš resursov biti tak.
Še ena dlakocepka.
Kaj se res morate obesit čisto na vsako besedo?
Dajte se potem obesit na tisto, da sem sam pridelal kar nekaj hrane, da jem bio zelenjavo, da imam kup bio sadja, ki sem ga jaz pridelal. Tega pa nihče ne opazi.
Samo kako besedo morate iz konteksta ven vleči.
Tako ali tako je jasno, da ženske pač ne marate delat, da vam več pomenijo dolgi nohti kot zdravo domače sadje in tako naprej.
saj se ne rabi odselit. kolikor jaz poznam ženske, so čist zadovoljne, če se lahko k tipu preselijo na izdelano, tudi s taščo se sprijaznijo, haha , siucer s stisnjenimi zobmi, ampak vseeno
ampak očitno tale tu ne išče take ženske.
tale tu bi imel pametno, samostojno, razgledano, ki se sama preživlja, pa še luštna je po vrhu.
take pa ne iščejo 40 letnih avanturistov brez delovne dobe, ki živijo z danes na jutri pri mamici.
Hja, si znaš tudi piro pridelat?
Ne, ve bolj cenite to, da vam tip plača drago večerjo kot to, da se trudi, pridela piro, moko, speče kruh, pridela sadje, pripravi domačo marmelado, domač kompot.
TOčno to kar pravim potrjujejte. Samo, da da keš, pa ste vse blažene. Kar pa nekdo za vas pripravi pa ni nič vredno.
Ne boste verjele,a mpak potratne potice vam ne bo vsak spekel, jaz bi jo pa.
Točno tako.
Pirin kruh si znamo pa punce tudi same spečt :)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.