Tudi jaz bi bila rada mamica…
He- he ti si ena Cash p….a in imaš ti korist od njega, on pa od tebe, ko je dobil tko mlado… skartka tukaj gre za obojestransko korist in egoizem :)))
Avtor: xtrm
Datum: 18-08-04 10:22
Hehe :)) ja eni so res vztrajni :)))) Tud po celo leto čakajo :)))) Takega se splača mal izkoristit :)) brez slabe vesti. Probaš do kje gre, pol mu pa poveš svoje. Njahuj je, ko so taki revčki, in pol dobijo eno babo, ko jih scota, pa ovije okol prsta pa nič ne mroejo.
A za otroka pa bi tako poskrbela, da ga bi še za očeta prikrajšala. Skratka odlično!!! Če že ti nisi imela urejenih razmer zaradi mame, naj še tvoji lastni otroc to občutijo, zakaj bi oni živeli bolje kot ti, a ne?
Službe pa ti res ne bo problem dobit. Znaš dober noge narazen stegovat, to je verjeten edina zaenkrat dobra kvaliteta še pri teb :)))
Nisem kaeš p :))) Priznam pa da nebi imela kogarkoli, npr. moškega brez ciljev ali ap, ki svojih nikol ni mogel uresničit. Če bi bila keš p… pol bi mi bilo vseen za čustva in bi pol res naletela na koga, ki bi em izkoristil, ker tud taki so in sem jih že srečala, sam sem se jim tud na daleč izognila. Verjetno si mi pa nevoščljiv za vse lepo, akr se mi dogaja tkao v duhovnem kot v materialnem smislu, pa lahk rečem, da si to glede na prejšnje stanje in trud, ki sem ga vložila tud zaslužim. Nevoščljivost ni lepa lastnost. Verjetno sam rpi sebi niti nisi srečen zaradi tega, ker nisi bogat kot drugi in ti imajo lahko katero hočejo, sam a ti ajz povem zakaj si ti v bistvu največji revež?? Be ker nisi materialno bogat, ampak ker ti manjkao tisto notranje bogastvo, tu si žal zelo plitek… Ni čudno, da se te izogibajo…. Verjetn tud tvoja žena že dolg ne spi s tabo…
Malo nazaj se mi je pravzaprav šele posvetilo! Begali sta me dve stvari:
1. zakaj deja oglaša tole na moškem čveku, ko pa ima strokovnih tem o tem kolikor hoče.
2. zakaj se je na to temo oglasila maja in jo podprla z najbolj butasto izjavo.
Verjetno je razlog zelo enostaven. Je pa kar nekaj variant. Ena je npr. ta, da je Deja samska ženska, ki so ji malo nazaj prepovedali umetno oplojevanje in išče potencialne osemenjevalce na črno. Toda zakaj na forumu, če pa ima Kupidov kolikor hoče? Verjetno v glavnem zato, da ugotovi koliko naivnežev ji bo padlo na finto, se ji ponudilo za seks… V končni fazi bi npr. ob dobri simpatiji tudi zanosila in od semenodajalca zahtevala priznanje in plačevanje očetovstva.
Druga varianta je ta, da je verjetno maja in deja ena in ista oseba. Da bi se npr. dva para zmenila, da prijatelj osemeni prijateljevo ženo, ker je prijatelj neploden, se mi zdi ideja bebcev. Poleg tega pa je maja27 verjetno stara 27 let, kar pomeni, da niti ni začela poskušati se oplojevati tako, kot je treba.
In konec koncev se za vsem tem verjetno nekdo zelo zabava, nebi 2x rekel, da ni deja in maja kar kakšen dedec… 🙂
Odgovori za ‘kren’.:
Add 1:
Katere so druge strokovne teme oz. forumi? Lahko na njih dobiš mnenje moških?
Add 2:
Vsak ima pravico povedati svoje mnenje. Maje27 ne poznam in me ne zanima, kdo je, ne kakšnega spola je.
Add ostalo:
– Deja ni samska ženska
– ne iščem prostovoljcev za sex. Pa če recimo bi jih, sigurno ne na internetu…..
– kakšno simpatijo predlagaš ob zadovoljnem zakonu ?!? Ne rabim je.
– midva se sama preživiva in bi lahko zraven še koga. Ne rabim preživnine in podobnih traparij…
– na nobenem forumu deja ni maja27
Sklepam, da imaš bujno domišljijo, ali pa uživaš ob nesrečah drugih. Veš, ne moreš vedeti , kako je, dokler sam ne doživiš podobne situacije. Lahko si samo ‘zelo pameten’ za druge….
Pa lep pozdrav!
P.S. Tebi in tebi podobnim ne odgovarjam, ker nimam energije. Me sploh ne zanima. Da pa boš pomirjen in da ne boš sanjal o tej temi, sem ti odgovorila na tole…..domišljijo.
Deja
Draga Deja,
malo površno branje (107 odgovorov je res preveč) mi je dalo nek čuden vtis (moški nismo čustveni, Ti imaš morda v ozadju težnje po plačevanju preživnine za otroka ipd), tako, da bi rad ostal pri Tvojem osnovnem vprašanju. Sam menim, da je tvoja želja naravna. Drugo pa je, kako dobiti potencialnega “semenodajalca”. Ker tu je naenkrat vpletenih zelo veliko ljudi: Tvoj partner, Moški in, če je vezan, Njegova. Tudi seks kot seks po mojem mnenju brez kemije ni izvedljiv, če pa je, pa je verjetnost zanositve spet zelo majhna. Čim so vpletena čustva, bo problem. Sam bi priporočal semensko banko, tveganje za razpad katerokoli zveze se mi zdi tu najmanjše, čeprav je zadeva morebiti preveč tehnična. LP, Miloš.
Draga mamica…….
Deja resnično upam, da ti bo uspelo.
Naj ti povem neko svojo izkušnjo, ki je resnična in po mojem kar pravilna, glede na to, kar doživljaš in preživljaš.
Neka moja znanca, prav tako kot ti, nista mogla imeti otrok zaradi njegove 100% neplodnosti.Dolgo sta se trudila, pa ni šlo.
Potem je sledil dolg pogovor in dogovor, da sta se odločila za prijatelja, ki je že imel otroke, luštkane, simpatične, predvsem pa zdrave.
Oba sta se dogovorila in seveda prijatelja prosila z auslugo.
Vse skupaj je bilo samo v najbolj plodnih dneh, pač prijatelj je prišel poklanjat svoje seme na naraven način v njo.
Čeprav se sliši grozno, ti moram zaupati, da je prijateljica zanosila po drugem poskusu.
Vem postavlja se dilema, kako pač preživeti in odpustiti.
A tako sta se odločila in nikoli, verjemi nikoli ni prišlo do spora zaradi tega, kar je naredila, saj sta se oba soglasno odločila za takšen način oploditve.
In vsi trije so zelo, zelo srečna družinica, pa čeprav je ostalo vse med njimi tremi.
No le še jaz vem za to, ker sem bil njihov zaupnik in morda celo krivec za ta korak, ki si ga nista upala privoščiti.
Punčka pa je prav luštkana in nihče jim ne more pokvariti sreče in ljubezni, ki jih obkroža.
Pozdravljen!
Morda je zadeva lažja, če je to nek prijatelj oz. nekdo, ki ga poznaš. Vsaj na videz…
Jaz in ne moj mož pa nimava takega prijatelja. Žal, in ne veš komu lahko zaupaš- tako na slepo.
Ob tem pa nehote pomisliš na strahove, ki imajo iz dneva v dan drugo obliko:
Kaj če recimo nekomu samo za seks, kaj če ima kako bolezen….. Ga boš peljal na test?….
Kaj pa če ne uspe drugič, tretjič……v enem letu?
To so pač vprašanja, ki si jih mora razčistiti vsak sam v glavi.
Hvala za tvoj odgovor in lp,
Deja
SORRY, ampak s teboj še sploh nisem nikol debatiral, ker nisi sposoben tega… če je bila prej zate debata, pol bog ti pomagi…
Jaz na tvoje mnenje, (ki ga spoh nisi imel) sploh repliciral nisem.
Če kdo laja, lajš ti :)) Ker se vsajaš na moje(in tudi druga) mnenje, ne da bi povedal ti svoje mnenje in ga hkrati tudi utemeljil, je vljudno, da ti odgovorim na vsako tvojo repliko, četudi je brezpredmetna in je pes na repu prnese… 🙂
To je tvoj post v tej temi in nekonkreten odgovor na konkretno vprašanje, ki sledi spodaj
…..Moški, kaj menite vi o tem?
Jasno, da se bodo zgražali tisti, ki niso nikoli izkusili take situacije, ki ne vejo, kako je to, če ne moreš imeti otrok….
Ženske, vzdržite se graje! To je zadnje, kar potrebujem….
Lep pozdrav!
Tukaj pa še tvoj odgovor na to…
Avtor: xtrm
Datum: 18-08-04 10:32
Da si zelo egoistična in da misliš sam nase, in da svojega sploh nimaš rada, tk da je tiak vseen če greta narazen, ker bo bolej zanj.
P.S.
1. ona sploh ne potrebuje tvojeg mnenja…
2. ga pa sploh podla nisi, za razliko od mene..
3. vsak tvoj post je napad na druge in žalitev brez argumentov
Draga Deja,
zelo dobro razumem tvojo stisko in te ne bom grajala…čeprav mi ni všeč razmišljanje, da bi se dala dol s komerkoli, samo, da bi imela otroka…
S partnerjem se lepo odpravita v ambulanto za neplodnost in čakalno vrsto za darovano moško spolno celico in bo vse o.k.
Zavedaj se, da vaju čaka zelo veliko psihičnih naporov (pregledi, potem čakanje na moško spolno celico, cel postopek IVF-ICSI)…vendar ne obupajta in sledita vajinemu cilju, ki bo na koncu prinesel veselje v vajin dom. Kaj več o tem si lahko pogledaš na forumu-neplodnost.
Upam, da bosta dovolj močna in vztrajna, da bosta vajin cilj dosegla.
Vso srečo!
Tara
Ja Deja res je.
Poraja se veliko takšnih in drugačnih vprašanj.
Poglej, tudi moja prijatelja, sta prosila za pregled, to da nima dednih bolezni, samo pregled krvi in lahko ti povem, da ni bilo težav, tudi prijateljeva žena je vedela za to.
Poglej, če bi samo mislila, da gre nekomu za goli sex, se verjetno ne bi odločila za tak korak.Je pa res tveganje, samo če je s teboj vse v redu, ni možnosti, da bi lahko to razmerje dolgo trajalo.
A najbolj bistveno je, da potem, po vsem ostanejo prijatelji.
Vsak je nekaj reskiral, potrpel, za dobrobit dobitka, ki pa je le živo bitje, z ročicami, nogicami, laski in predvsem vso srečo, ki jo je to bitje v neslo v njuno je.
Zadela sta terno.
Forum je zaprt za komentiranje.