Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi jaz bi bila rada mamica…

Tudi jaz bi bila rada mamica…

Seveda sem…ploden…tebi pa res nimam namena dokazovati :)))

Sem že opazil, da je tebi marsikaj težko povezat :)))

Ne znaš ne z zgornjo glavo, ne s taspodnjo razmišljat 🙂

Seveda se obremenjuješ! Ti si začel in govoriš o krvi…drgač ne bi tega prej vseskozi omenjal :)))

A sem ti stopil na žulj, a? Ker še nimaš dokaza :))) Zdej pa hočeš men vse to podvalit 🙂 Napad je najboljša obramba, a ne?

Hehe motiš se, sploh pa na referendume in taka brezvezbna sranja ne hodim. Briga me… In nisem za to, da bi imela otorka ženska sama, niti slučajno, zato pač ne podpiram umetne oploditve samskih žensk. Sploh pa mene ne skrbi, ker imam partnerja, ki bi lahko bil oče mojih otork, sam o tem še ne razmišljam. In aj itak da ga mam za uproabit ne za gledat…

Tisi pa res oprosti, nočem,s am bom :)) neumne, ker si kr nekaj zmišljuješ kar sploh siem rekla. Sem rekla, da sme dosegla cilje, sam jaz si vedno nove postavim, pa verjem, da so ti ki so že doseženi, za povprečnega človeka kar visoki.

Lej dobim pa tipa zato, ker tud on to hoče. A misliš, da jih posliljujem al kaj? Nisem nobena egoistka zarad tega, je pa res, da sem precej izbirčna, sam ko nekaj hočem, to dobim… Tud če se gre za moške.

To je tvoja osebna stvar, kdaj boš začutila potrebo, da postaneš mama. To me sploh ne zanima.

Če nista delala še nič na otrokih, to pomeni, da se lahko teoretično še zmeraj znajdeš v enakem položaju kot Deja in skrbi lahko šele pridejo. In takrat boš malce drugače gledala na to stvar. Po mojem bi ti takoj dala partnerja na čevelj, glede na svoj egoizem) :)))

Kar se tiče tipa, sta se potem oba dobila, ker si pač ustrezata. Prej si pa trdila, da dobiš ti tipa, kateregakoli si zaželiš ! Tko lahko trdiš za znamko avtomobila, ki si ga zaželiš, ne pa za tipa, ki ima tud možgane :)))

Zdej me pa res zanima, kakšne konkretne cilje si dosegla? In kaj imaš trenutno v planu? Seveda če ni skrivnost :)))

P.S. Ampak na prvi bistveni del vprašanja mi pa sploh nisi odgovorila, se kar izmikaš.

Za take kot si ti, ki so imelo težavno otroštvo, je kar običajno, da iščejo očeta in ga najdejo v svojem partnerju, ki je kar 24 let starejši…. Pa če je imel ta tvoj partner normalno življenje je tudi imel že ustavrjeno družino…naprej pa lahko vsak sam ugiba, kaj se je zgodilo….
In seveda normalno življenje zate ni več normalno in ti na to drugače gledaš…pač tvoja stvar.

p.s. oprosti, ampak taka je resnica, katero si želela slišati…

ne si mislit, da sem tako enumna ind atega ne vem. Sicer pa mene normalni ljudje ne zanimajo- dolgčas. In moj ni ieml normalne družine jaz si je pa tud ne želim imet. V bistvu mam glede tega mal drugačne predstave kot povprečni ljudje. Želim preživljat čas ki mi je namenjen čim bolj kvalitetno in to s človekom, ki si ztozasčluži, ne glede na starost. Da bo obema lepo, ne pa da se stalno s kom prepiraš. Nebi jaz o tem, kdo je tu egoist… Nekdo, ki msili sam nase, (Deja, da bo nejj lepo, ker bo dojila, partner pa naj trpi od tem, ko se je z drugim dol dala, pa še to,d a ji je otrok pomembnejši kot on…, in ti ki se ponujaš, da bo tebi lepo, ker boš zadovoljil svojo potrebo…) Otrok je tu neka igračka, ki jo moraš na vsak način imet… vemo, kako je z igračami…

Ko bi ti vedu, kako sem jaz v resnici dirtektna .) Tud tu… Na kateri del vprašanja, povej še enkrat. Ti stvari narobe bereš in razumeš. A msiliš,d a se igram s tipi, ker men tk paše? Ne, tega ne delam. Dobim tistega, ki ga hočem, in obratno pol on hoče mene, halooo a ti ni jasno, da mora bit privlačnost obojestranska in tud interesi?

Cilj je pa sam živet čim bolj kvalitetno z nekom. Z veliko svobode in brez rpilagajanja, če mi o npr. ne paše ins e moram čemu odrečt. Ko pa ne bo več šlo, bo pa konec. Sam to še dolgo ne bo. Sorodna duša pač…

Aja, glede otrok :))) Recimo, da bi jih jaz tud imela, si jih želim, zarad nekaterih okoliščin jih pa še nebi imela, sam s tem jih itak ne morem met in bom ostala z njim, ker ga imam rada, pa tud če zarad tega nikol ne bom imela otrok. Ga pa ni človeka, tud mlajšega ne, ki bi ga lahko nadomestil, pa ne mroem si niti rpedstavljat, da bi imela otroka s kom drugim, kto pa s tistim, ki ga imam najraje na svetu, da bi ieml otrok druge gene. neee To je pri Deji tud dokaz, da nima več rada svojega partnerja.

Zaspanko!
Popolnoma se strinjam z xtrm.Mislim,da se tebi gre samo za to,da bi Dejo izkoristil v njenem kriznem stanju,ona pa tega sploh ne dojame,ker je tako obupana.
To,kar misli Deja narediti je kratkoročno gledano,ker trenutno sploh ne pomisli na kasnejše posledice.In s tem muči še svojega moža,ki se valda strinja,saj nima druge izbire.
In še to!rekel si,naj nastau drugmu,potem pa tišina o tem.To je res nekaj najbolj norega.Če pa si tak psihopat,da bi to lahko skrival pred otrokom vse življenje(na kakšen način je bil spočet),potem pa res noro,noro,noro…..
Tudi midva s partnerjem hodiva na postopke,težave ima on.In kaj takega ne bi nikoli naredila.
Deja,raje dobro premisli,v kaj se spuščaš.Še vedno je bolj pametno.da otroka posvojita,predvsem pa si spočijta možgane ,malo pozabita in počnita še kaj drugege,ne pa da je vajin cilj samo otroci.So še druge stvari!
In tudi z donorjem vama lahko uspe.
Midva sva bila v postopku že šestkrat,pa še nisva obupala,se boriva naprej.
Upam,da boš kmalu dojela,kako te Zaspanko tolaži na nek svoj,čuden način.
Želim vama,da vama tokrat uspe!
p.s.To je samo moje mnenje,vidva pa,kakor želita,samo mislim,da vama bo lahko za napačno odločitav kasneje močno žal…

lp

Malo poglej na kaj repliciraš pa ti bo vse jasen!!! Kar se tiče branja in razumevanja in potem še tvojih odgovorov, si pa ti za luno.

Glede tvoje kvalitete življenja in tistega, da dobiš kar hočeš :)))) V resnici se ga pa še poklicat ne upaš, kot si sama že povedala….
Nima smisla izgubljati besed…

Avtor: xtrm
Datum: 16-08-04 08:31

Smešno, da se nikol prej nisem skregala z mojim, zdaj pa sva se pa je to očitno precej resno. Gre se za to, da bi on men nekaj odpustil, če bi jaz nekaj priznala (kar pa nisem naredila, in ne msilim priznat), v nasportnem primeru sem pač zanj lažnivka in mu je vseen, če me še vidi ali ne………

Deja vse dobro dojame in ni v nobeni krizi. Iskala je samo podporo pri svoji ideji, če bo tudi tokrat neuspešno. Ti pa govoriš o enem izkoriščanju obupane osebe.

Pač ti cc si se odločla na ta način in je to edini pravi zate, ker se oba s tem strinjata. In vaju pri tem podpiram.

Ne razumem te, zakaj še drugim vsiljuješ svoj način, za edinega pravega??? In ostale drugačnega mnenja žališ z nekakšnimi psihopati!!!???
In zakaj je bolj pametno, da otroka posvojiš, povej razloge, niti enega nisi povedala. Glih posvojenci najbolj trpijo ob zbadljivk in zarad tega, ker jih neprestano muči, kdo je pravi oče in mama!!! Potem si v tem primeru, če se tvoje izrazim ti psihopat 🙂
Jaz otrok ne bi nikoli posvojil z namenom, da bi jih imel za lastne otroke. Ker bi to bilo grdo do otrok(prikrivanje lažne identitete) in lažno do mene. Posvojitev bi prišla edino v primeru, če bi ostali brez staršev in od prvega trenutka jim bi dal vedeti, da nisem pravi oče oz. da je njen pravi oče in mama recimo umrl v prometni nesreči….
Če si brala moje poste, sem jaz vse razložil ob kakšnih pogojih pride to v poštev in tudi zakaj je bolje tako!!!
Naredil bi enako kot maja27. In noben ne bi trpel, še najmanj pa otrok!!!
Če se bo tudi Deja tako odločila, bo že sama zbrala brez moje pomoči in nasvetov…

P.S tem so verjeten starši razložili na kakšen način si bla spočeta :)))

Kar se tiče tvoje (ne)kvalitete življenja, sem ti že spodaj odgovoril 🙂

Namesto, da bi svoje prepire reševala s partnerjem na štiri oči…se ga 5 dni še poklicat ne upaš :)) Potem pišeš kle po forumih, in razlagaš svoje težave, kot kakšna najstnica… toliko o tvoji samostojnosti in ciljih, ki jih vedno dosežeš :)))

O svojem egu in travmah, si pa tudi že sama povedala…in o svoji (ne)normalni osebnosti tudi.

Datum: 03-08-04 14:38

Uh, ja ko še sedaj niso mimo posledice te mamine odločitve… Drugače se za nazaj ne obremenjujem s stvarmi. Ja, na mojem karakterju se dost pozna, včasih znam bit prav nepopustljiva in moj ego govori namesto mene.

P.S Jza sem tvoje težave in prokužil tvojo osebnostže iz tvojih odgovoril meni. Ko sem pa še ostale tvoje poste mal preletel, so se moje domneve samo šđe potrdile.

Dej dej, ti bi rada “stisnla in prdnla hkrati” po domače povedano… :)))

Tako nezrelo razmišljaš…sama svoje besede poješ.. včasih celo v istem stavku :)))

S tem človekom ne boš nikoli nič imela, ker je dost pametnejši od tebe in je izkoristil tvojo duševno stisko!!! On je tisto kar ti očitaš meni. Jaz se Deji nič ne ponujam, bo že sama odločila kakor jo je volja. So tudi normalne punce na svetu, bodi brez skrbi. :)))

Uh havala bogu, da ti ni do otrok, bi bil še en socialni problem spet več…ti pa bi itak pristala kje v polju verjeten, ko se bi ti svet podrl…

Še en tvoj najstniški post: brez prepirov, z zelo jasnim ciljem, brez izkoriščanja …. :)))

Datum: 16-08-04 15:30

Ja sej to so mi rekli, da prehitro delam zaključke, tud pirjatelji… Sam mne je vse čudno, pa logično bi mi blo, da se pogovorima, pa da mi ene stvari bolj jasno pove. Sedaj sploh ne vem na čem sem. Nič se ne javi, jaz se pa ne upam poklicat in ga vprašat… Stvari, ki mi jih ej podaril, pa niso ravno malenkosti, sicer jih on dobi zastonj in nima kaj z njimi počet, pa jih podari naprej, tud prijateljem. In ne mroem tega obdržat… Če bi bili kaki parfumčki, rože itd… stvari za porabit… Tk ap 🙂 računalnik?? ne :)) Mi ej pa itak neumno zarad česa se lahk kdo skrega… Ne vem, zakaj bi mogla priznat, da mi ej en všeč, ko sva ga srečala po naključju in ga ne bom nikol več videla :)) Po moejm bom samo sebe rešla, če pobegnem pred tem, čeprav je bil to sam en izpad …

Kar se pa tega tiče, je pa itak vse razčiščeno in se je razpletlo, kot sem si želela :))) In ja, mogoče je bil en trenutek, ko sem zbirala pogum, ampak potem sem tisto naredila, sej nsiem robot brez čustev, da bi vse delala avtomatsko… Tega nihče ne zmore. Se pravi, da to še potrdi, tist kar sem rekla že prej, da je vedno tako, kto jaz želim.

Pa še to, tema je o tem, da je nemoralno nastavit nekomu, sam zato da dobiš otroka, ne pa o čem drugem, zato ne išči napak pri meni, ampak najprej pri sebi razčisti. To pa delaš zato, ker ne moreš na noben drug način dokazat, da nimam prav. In zato ti ne bo uspelo.

Ti si pa nepismen. Sem opazila, da vse besede, ki jih rpebereš narobe razumeš, ali pa se sam delaš, ker nočeš rpizant svoje zmote.

In v nobeni duševni stiski nisem, a si mogoče psihijater, da lahko to rečeš? Dvomim, ker po moejm majo oni, zato da sploh lahko fakulteto končajo mal višji IQ. Itak mi je vseeno, akj ti govoriš o meni in o njem, ker samo jaz vem, kakšna je situacija med nama in je dejstvo, da men ustreza. Moji otroci nikol ne bodo socialni problem, to me sploh en skrbi :))) Sploh če bi bil on njihov oče, ker je materialno (hvala bogu tud duhovno) precej bogat in še zaveda se, da kri ni voda. V nasprotnem primeru še vedno obstajajo testi DNK, sam glede tega me sploh ne skrbi :))) Če misliš, da sem neumna, se zelo motiš. Sicer pa za otroke lahk tud sama poskrbim, mi ne bo problem dobit službe, s to izobrazbo, dodatnim izobražvanjem, in nekaj dobrimi vezami. Lahk mi sam zavidaš.

Koliko si pa ti star, če trdiš,d a sem jaz najstnica?

Zaspanko!
Tole je pa že malo smešno….
To se mi ne zdi normalno,da bi ženska nastavila kr enmu tipu zato,da bi pač imela otroka.Če se je odločila za moža,je menda tudi spolnost v zakonu nekaj svetega,kar imasta zakonca med sabo.
Ne more mož kar nekomu posoditi ženo,da bi ji naredil otroka,potem pa mu za nameček še vse življenje prekrivati,da ga je naredu kr en tip.Sorry,meni se to zdi psihopatsko.Otrok,ki je posvojen,vsaj ve,da je.In ob pravi vzgoji in ljubezni,ki mu jo nudiš,sem prepričana,da to tudi sprejme,se s tem sprijazne.S tem otroku pomagaš,da dobi normalne starše,ki si otroka zelo želijo.

In tudi če bi se že odločila za to pot,to ni tako preprosto,kot se sliši.Kajti normalno plodna ženska ima na cikel okoli 20 %možnosti(pri rednih spolnih odnosih),kar pa je enako kot pri umetni oploditvi.To se pravi,da ne bi bil zadosten en sex,ampak bi lahko to postala celo trimesečna avantura,kar pa za njenega moža najbrž ne bi bilo prijetno.Ali je pač to čisto normalno,ZAspanko?
Ginekologi pravijo,da se govori o neplodnosti,če po enem letu rednih spolnih odnosih ni nič.To pa lahko kr traja,kajne?!

Deji prav nič ne vsiljujem svojega mnenja,saj sem na koncu poudarila,naj se odločita sama.Če mogoče znaš brati:))))
Samo hotla sem ji pač napisati nekaj v razmislek.
lp

Mož je verjetn polit cucek, k en upa nč rečt… mogoče ga je tud strah, da ga zapusti, sam vseen je copata. V resnici pa ful trpi.

Za njega ne bom nič rekel, vendar mislim, da ni copata….
Sicer pa v sebi vsak trpi ne glede ali je moški in ženska, če ne morš imet otrok, sploh pa če si jih tako želiš, to je čist normalno. Vendar se moraš s tem sprijaznit in živeti naprej in verjamem, da oba tako gledata.

Jaz sem že povedal svoje mnenje glede teme in sem tudi povedal svoje razloge za to…ki jih ne bom še enkrat ponavljal.
Ti pa nisi povedala svojega mnenja, še manj ga utemeljila, le napadaš druga mnenja… 🙂
Mim teme pa ti pišeš in v drugo smer napeljuješ…ko pa tam pogoriš, zdej se pa naj vrnemo spet nazaj in spet jovo na novo :)))

Ti in “moralnost” sta pa itak dva različna pojma! :)))

He-he samo najstniško nakladanje…ma ti še sama sploh ne veš kaj si sploh želiš :)))

Znam brati 🙂 Meni si vsiljevala svoje mnenje in na moje mnenje si replicirala…njej sploh odgovorila nisi. Kar drevo sporočil poglej :)))
Če bi ti samo njej podala svoje mnenje, ne da bi mene omenjala, se ti sploh oglasil ne bi..tko pa imam glih čas pa se vsakič javim, če se kaj mene tiče.

V katerem času pa ti živiš??? Kaj pa je danes še svetega? Da se okoli 40% poročenih loči? Da je toliko uradno nezakonskih otrok? Toliko mater samohranilk? Da toliko otrok v sloveniji živi v neurejenih družinskih razmerah-oče ali mati pijanka???? Povej kateri otrok bolj trpi? Ali tile, ki sem jih omenil ali od maje 27???

Sej glih to je tist, ko otroka muči, ker ve da je posvojen. Vsakega takega otroka prej ali slej muči vprašanje kdo so pravi starši in večina jih bo toliko časa raziskovalo, dokler ne bo našlo pravega očeta in mater. To je čisto normalno in to tudi se dogaja. In to bo tudi zvedel, ker zato obstajajo posvojitveni papirji do kateri se pa lahko le s težavo in vztrajnostjo lahko dokoplje. In dostikrat se skrhajo odnosi med krušnimi starši in otrokom.
Če pa ne veš, te pa tudi boleti ne more. Pogoj pa je, da za to vesta le dva oziroma trije, ki znajo skrivnost obdržati zase! Sej se res sliši na prvi pogled nenormalno, sam zame bi bila v tem primeru edina sprejemljiva rešitev! (če bi imela z ženo namen ostati še vedno skupaj in bi hkrati imela željo imeti tudi otroke, sploh pa žena tudi roditi)

Kar se tiče plodnosti..je meni na srečo vedno uspelo s prvo in to 3x (dva otroka in en spontani splav) Tudi 3 mesce bi blo zame bolj normalno, kot pa čakanje nekaj let, kjer pa še vsi vse zvedo! :))

Da me ne boš napak razumela, če je umetna oploditev s semenom tvojega moža bi čakal tudi 10 let, sam da bi blo. Če je pa ugotovljeno, da ne bi bil ploden, bi pa brez razmišljenja se odločil za mojo varianto. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close