Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trgovine ob nedeljah bi morali odpret

Trgovine ob nedeljah bi morali odpret

Jaz sem tudi zato, da so ob nedeljah trgovine odprte. Človek v nedeljo nima za delat kaj pametnega, pa gre v šoping. Itak so trgovke plačane za to, kar delajo.

Odgovor na objavo uporabnika
hjkj, 23.08.2021 ob 16:26

Jaz sem tudi zato, da so ob nedeljah trgovine odprte. Človek v nedeljo nima za delat kaj pametnega, pa gre v šoping. Itak so trgovke plačane za to, kar delajo.

Če si tako prazna in dolgočasna, da v nedeljo nimaš kaj početi in bi se vsa obupana vlačila po šoping centrih, da trgovke v tvoje pusto življenje vnesejo vsaj malo dogajanja, si nabavi vibrator. Ali pa vsaj kumaro, ki jo lahko kupiš že v soboto.

Resno delas vsak dan od 7ih zjutraj do 21ih zvecer?

Sama sem vcasih res tako delala, takrat se je internet komaj pojavil in smo o spletnih trgovinsh lahko samo fantazirali, trgovine pa odprte ob sobotah do dveh, pa sem le nasla cas za nakup tisti en dan, ko nisem bila v sluzbi dvojni siht.

Danes bi narocila preko spleta.

Poznam kar nekaj ljudi, ki delajo cele dneve ali imajo 12 in vec urni delovnik, a nihce od njih ne dela tako vse dni v tednu in najdejo cas tudi za trgovino. Verjetno so bolj organizirani od tebe.

Saj jih bodo. Ze v ponedeljek.

ena iz avstrije, 22.08.2021 ob 20:18

Normalno, 22.08.2021 ob 19:45

ena iz avstrije, 22.08.2021 ob 19:29

Ja, uboga revica avtorica. Kako le mi v Avstriji preživimo?

Trgovine med tednom odprte največ tja do 19:30. Ob sobotah zapirajo že prej. Ene ob 13ih, 12ih, v večjih krajih ob 18ih. Nedelje zaprto.

Pa veš, da vsi preživimo?

Ti uboga revica pa delaš vsak dan od jutra do večera, a ne? Kdo bi ti to verjel? Pa ja, v trgovino pojdi po službi, na poti domov. Ne pa, da na prosti dan želiš viset v trgovini.

A Si predstavljaš, da bi tudi pri nas, tako kot včasih, bile štacune odprte zgolj do 12h? ???????????

Narod ponori :).

Se spomnim kak kraval so delali po monu, ko so se morale trgovine zapreti nekaj pred 21to ali kako je že bilo?

V Avstriji pa zapirajo itak že ob 19:30. Mogoče kak Dunaj, Graz, kaj dalje oz. tam sigurno kaj do poznega večera. Drugje pa ne.

Pa noben ne flikne od lakote. V slo pa tako pomembno, da greš v nedeljo v štacuno ali pa ob 9ih zvečer.

Verjela ali ne, meni tudi dostikat hodi narobe, da so trgovine v nedeljo zaprte, ker včasih pač tako delam. Pa so tiste s hrano še najmanjši problem, ker če je sila, nakupiš tudi na črpalki, če ne drugje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close