Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Transseksualnost ( salome)

Transseksualnost ( salome)

Odgovor na objavo uporabnika
Spola sta dva, 12.12.2021 ob 09:31

moški in ženski, vse ostalo je zajebavanje samega sebe in ljudi naokrog.

“SPOLA STA DVA”,

Se strinjam, da smo le moški in ženske!!!!!!!

in, da obstaja le BIOLOŠKI spol (torej sex v angleščini). Ampak kaj, ko so heteroseksualci se spomnili za svojo heteronormativno družbo še DRUŽBENI spol (gender v angleščini). In določili ženski njeno družbeno vlogo in moškemu njegovo, tako da zdaj tisti, ki se počutijo, da ne pripadajo vlogi svojega spola spreminjajo spol. In poleg tega pa so se sprevrženi heteroti izmislili, da na žensko spadajo visoke petke, čipkasto perilo, najlonke, dolgi nohti in na koncu so jih še naličili kot klovnese. In s tem je fetiš, ki ga obožujejo moški na ženskah postal tudi njihov fetiš, od tega izhaja transvestizem.

Ne podcenjujte nevarnosti HETEROSEKSUALIZMA. Heteroseksualnost je bolana in odklon od narave, tako kot homoseksualnost.

Zato pa tudi nobena civilizacija ni bila heteroseksualna, ne stari grki, ne stari rimljani, ne etruščani, ne Otomanski imperij, ne Rusija v zgodovini, ne indijanska plemena… Vse so bile BISEKSUALNE.

Ko bomo uničili HETERONORMATIVNOST in usran tradicionalizem, ki ga je prinesla naša glupa doba krščanstva se bomo stem znebili tudi LGBT+++ propagandne ideologije 1000 novih spolov in liberalnega feminizma.

Draga mamica, kot mama mami ti samo rečem, bodi človek in nauči ga biti človek. Za katero drugo nalepko je še prekmalu. Tudi želja po kitkah in zapestnicah ni nujno ženska stvar, tako kot tudi želja po tehniki in avtomobilih ni moška stvar. Naj poskusi, vidi, sliši… svet v vseh svojih barvah. Družba ni vse in taka ki ga odriva, že ni tista prava. Tudi mama ki ne dovoli druženja tega niti ni vredna.. to so ljudje z nižjo stopnjo čustvene inteligence. Ne potrebujete jih ne vi, ne vaš sin.

Pustite da je, tak kot je. Ne spuščajte se v nalepke, in to kaj kakšna stvar pomeni, to bo pokazal samo čas.

Važna je samo ljubezen.

Ljudje bomo pač ljudje. Vsak bo na to gledal drugače. Neglede na to kakšen bo vaš sin in kakšno nalepko(če sploh) si bo izbral, pa ga bodo obkrožali dobri ljudje, a le če bo odrasel v dobrega, pokončnega, ljubečega, solidarnega človeka. Če se boste posvetili temu zadnjemu ste zmagala kot mama!

Če mama ni sposobna vzgojit fantka v normalnega zdravega moškega, poteem je za en kurc mama. Enako velja za fotra, verjetno copatarskega. Ker ravno foter bi moral biti zgled normalnega avtoritativnega in poštenega moškega.

Nenormaln bolan moški je zame šovinost, kot teli ki se oglašajo v tej temi.

, če smo normalni moški zate šovinisti.

Jure M, 09.12.2021 ob 10:08

Kaj konkretno je bilo pri avtorici ali njeni družini patološkega (morebiti histerično feminističnega), seveda ne morem vedeti.

A vsak psihonalatik ti bo povedal, da lahko mladega fanta v zdravega, moralnega in heteroseksualnega moškega vzgoji le moški z avtoriteto.

Terapijo za svojega sina poišči na tem nivoju (psihoanaliza in družinska terapija), če je le še čas. In če nisi s svojo lastno destruktivnostjo že nepovratno pokvarila lastnega sina in ga pretvorila v dekadentnega oneta s frfotajočimi metuljčki v riti.

Hahhahahahahahhaa. Kateri psihoanalitik?? Primitivec Roman Vodeb? Ki nima doktorata, ker so mu ga zavrnili zaradi nestrokovnosti veckrat??? Tip ki ima magisterij iz fakultete za sport in glumi “psihoanalitika”????

Kokoši, 09.12.2021 ob 20:41

Ninida, 08.12.2021 ob 20:48

V gozd, 08.12.2021 ob 20:14

Lupine, 08.12.2021 ob 16:55

Spoštujem gospo Salome. To je prvi stavek, ki sem ga želela napisati, preden napišem še kaj drugega.

Je družba sedaj kaj bolj odprta do ljudi, ali ste še vedno samo primitivni sodniki drugim ljudem?

Imam sina, ki je star 9 let, ampak si želi biti deklica. Plete zapestnice, želi dolge laske in si dela kite.. težko je biti mama takemu otroku, ker sumim, da mu bo tako zelo težko v življenju. Jaz ga sprejemam, popolnoma takega kot je. Družba ga odriva na rob. Pa on je otrok. Neka mati je prepovedala svojemu sinu se družiti z mojim sinom. Imam še 2 otroka. Oba sta sinova, eden 10, drugi 7. Oba sta čisto fantovska. S kratkimi lasmi, žoga, nogomet…

Najboljš narediš, da ga pelješ na izlet v temne kočevske gozdove in ga tam pustiš.

Bodo že medvedi in volkovi opravili svoje, ne bodo diskriminatorni.

Tole Bi bilo potrebno prijaviti. Poudarjam gre se za otroka.

Moderatorji?

Jaz bom tole in cel ta forum prijavila policiji

A TEGA KOMENTARJA PA MODERATORJI NE BOSTE ZBRISALI TAKO KOT BRIŠETE CELE TEME KO VAS GDO KRITIZIRA?

“Ninida”,

in kaj boš s prijavo naredila? A bo zato kaj manj golazni, ki bi jo bilo treba postreliti???

In kaj, a pol bojo forumi brez sovražnega govora, ko boste pa na cesti to doživeli boste pa v šoku?

Ali pa se zaprli v svoje “safe spaces”?

Kolega sam tebe je tuki treba zapret. V kaksno kvalitetno psihiatricno ustanovo 😉

Obstajajo reparativne terapije, ki jih organizira Katoliška cerkev. Zmeraj pa je največ odvisno od volje pacienta samega. Razen če se mu je v telo naselil hudič (pogost vzrok homoseksualnosti), ker takrat pa je nujna pomoč duhovnika eksorcista.

Kokoši, 12.12.2021 ob 10:32

“SPOLA STA DVA”,

Se strinjam, da smo le moški in ženske!!!!!!!

in, da obstaja le BIOLOŠKI spol (torej sex v angleščini). Ampak kaj, ko so heteroseksualci se spomnili za svojo heteronormativno družbo še DRUŽBENI spol (gender v angleščini). In določili ženski njeno družbeno vlogo in moškemu njegovo, tako da zdaj tisti, ki se počutijo, da ne pripadajo vlogi svojega spola spreminjajo spol. In poleg tega pa so se sprevrženi heteroti izmislili, da na žensko spadajo visoke petke, čipkasto perilo, najlonke, dolgi nohti in na koncu so jih še naličili kot klovnese. In s tem je fetiš, ki ga obožujejo moški na ženskah postal tudi njihov fetiš, od tega izhaja transvestizem.

Ne podcenjujte nevarnosti HETEROSEKSUALIZMA. Heteroseksualnost je bolana in odklon od narave, tako kot homoseksualnost.

Zato pa tudi nobena civilizacija ni bila heteroseksualna, ne stari grki, ne stari rimljani, ne etruščani, ne Otomanski imperij, ne Rusija v zgodovini, ne indijanska plemena… Vse so bile BISEKSUALNE.

Ko bomo uničili HETERONORMATIVNOST in usran tradicionalizem, ki ga je prinesla naša glupa doba krščanstva se bomo stem znebili tudi LGBT+++ propagandne ideologije 1000 novih spolov in liberalnega feminizma.

Ti si res najbolj bolan osebek na tem forumu. Najdi se pomoč preden bo prepozno.

Lupine, tale stran menim, da ni primerna za takšne teme, so preveč kompleksne za primitivno rajo. Komentarji vas bodo samo boleli. Ljudje drugačnosti ne sprejemajo ali jo sprejemajo zelo slabo, z obilico predsodkov.

Jaz imam deklico, dobro je že vstopila v puberteto, rastejo ji prsa, ima menstruacijo. Ta moja deklica mi že nekaj časa govori, da si želi postati deček. Ker redno obiskuje pedopsih. zaradi drugih težav, mi je bil na kratko predstavljen tudi postopek menjave spola. Zaenkrat se za slednje še nisem odločila, zdi se mi še premajhna. Ima pa mojo podporo, ne obsojam je. Če se doživlja kot fantka, je fantek četudi ima dekliške genitalije in ji je bil ob rojstvu zaradi tega dodeljen ženski spol. Ko malo zraste pa pride v poštev tudi hormonska terapija, če bo tako želela.

Mamica, ki se svojemu otroku ne pusti družiti z vašim sinom, ker se vidi kot punčko, je pač takšna kot je. Dvomim, da bo kdaj drugačna. Otroci bodo sami našli način, da se družijo, če jim je to v interesu. Verjamem, da ima vaš sin tudi druge prijatelje, ki ga ne odrivajo na rob zato, ker je v sebi nekaj drugega kot kaže navzven.

Linki, ki bodo morda v pomoč:

Transspolnost pri otrocih in mladostnicah_kih

youtube.com/watch?v=N90m5B2jm80v

Mulcem je enostavno treba iz glave izbiti butaste misli o neki menjavi spola. Pa kaj ste folk vi zmešani? Punčka je punčka in fantek je fantek in basta! Zaradi izprijenih LGBT idej, ki se širijo kot kuga, so tudi vaši otroci v nevarnosti, da postanejo izprijenci.

Babe fuknjene pa te idiotije vaših zgodnjih pubertetnikov še celo podpirate?!

Čez leta pa boste jokale na tem forumu. Joj, prijateljice pa imajo že vnuke… Jaz pa sem vzgojila trejespolno (ali spolno nebinarno… you name it) spako, ki mi od vnukov rojeva samo majhne rjave dečke. Iz riti.

Mogoče gre pri otroku za znake homoseksualizma. To pa se more in mora pozdraviti.

Šta je lijek za homoseksualizam

Anonimno 9919, 13.12.2021 ob 23:33

Ti si res najbolj bolan osebek na tem forumu. Najdi se pomoč preden bo prepozno.

A res? Ja kako boli a ne, ko misliš, da spadaš med normalne in očitaš nenormalnost drugim pol pa vidiš, da ravno sam spadaš med nenormalne.

Če pa hočeš temu nasprotovati, mi moraš pa podati kake strokovne argumente podprte z dejstvi. To pa ne bo šlo a ne govedo glupo?

Veš butelj svet ni tak kot bi bilo tebi všeč ali bi si želel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close