Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Težko do resne partnerke.

Težko do resne partnerke.

Js sem samski 🙂 Koliko pomladi pa ti šteješ?[/quote]

Kaj pa če jeseni ali zim? Saj ne veš, v katerem letnem času je rojena, lol

Do česa ste zdaj prišli? Do tople vode, da smo si ljudje različni. Kako sprejemat razlike pa je potem 2. letnik ali kako?

Do česa ste zdaj prišli? Do tople vode, da smo si ljudje različni. Kako sprejemat razlike pa je potem 2. letnik ali kako?[/quote]

Hahaha…. dobra, Krivokljun 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Do česa ste zdaj prišli? Do tople vode, da smo si ljudje različni. Kako sprejemat razlike pa je potem 2. letnik ali kako?[/quote]

🙂
Osvežujoče, krivkljunka. Na naslednji piknik, te zopet povabim. 🙂

🙂
Osvežujoče, krivkljunka. Na naslednji piknik, te zopet povabim. :)[/quote]Ona bo že prišla, ti si bolj “nesigurna”…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dragunov, meni se zdi, da si zastavil čisto narobe.
Kaj in kako veš ti!
Jaz se začel letati za bejbami pri 16-ih letih in tudi delal tiste smešne gibe in ostalo, kar pripada tej dejavnosti, pa si pri 30+ nisem domišljal, da imam izkušnje.
Zna biti, da si imel slabo učiteljico, ali pa nisi dojemljiv za vse tisto, kar je treba znati.
Po 40+ letih ukvarjanja z bejbami, sem se na silvestra naučil še eno novost! Ne mislim razglabljati, kaj in kako, vendar imaš po moje problem, ki ga ne znaš videti!!!!

Kaj hočeš reči, da se vztrajnost splača in da se vedno najde kaj, česar ne bi pričakoval niti v sanjah? Sprašujem se, kaj si dejansko počel vsa ta leta:).

Andulazijski pes, jaz pa zate predvidevam, da si se vedno rad pojavljal v središču pozornosti in verjetno znal pritegniti pozornost punc. Jaz pač nisem tak karakter.
Vendar iz pisanja sodeč ugotavljam, da po tolikih letih še vseeno vedno nisi resen, kar se partnerstva tiče (lahko da se motim).

Aktiviraj se, če želiš spremembo. Imaš namreč visoke cilje in minimalni angažma.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

O ja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close