Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Težko do resne partnerke.

Težko do resne partnerke.

Ironičen komentar 🙂 Srečno 2013![/quote]

No, samoironičen, ampak kar resničen.

Meni se namreč ženske zdimo prav fajne. Piškave orehe pa najdeš vsepovsod, ampak važno je, da jih opaziš in izločiš, preden ti pokvarijo potico.

Slabo ne, bolj malo čitam zadnje čase… zapopadla me je mentalna lenoba in puhla oholost, da več pišem, kot čitam. Ampak to bom popravila.. manj bom pisala, obljubim vam, bratje in sestre in vsi angeli in svetniki naj mi pomagajo… da se bom verno držala teh besed in da bom vredna bralka vas in vseh svojih učiteljev… ker v tem letu in menda l. 2011 sem naštancala 2797 postov..čisto preveč…[/quote]Kaj bo preveč, kdo to pravi?
Meni se zdi, da ti še kak odgovor kje manjka…. 😉
Škoda bi bilo, da bi sedaj nehala, ko ti tako dobro gre. :))))[/quote] Ja tebi se to ne zdi dosti, ker si jih ti z vesno v godino napisal enih 22 000… 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj bo preveč, kdo to pravi?
Meni se zdi, da ti še kak odgovor kje manjka…. 😉
Škoda bi bilo, da bi sedaj nehala, ko ti tako dobro gre. :))))[/quote] Ja tebi se to ne zdi dosti, ker si jih ti z vesno v godino napisal enih 22 000… 🙂 :)[/quote]Vse za vaše dobro 😉 :)))
Nič ne obžalujem 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja tebi se to ne zdi dosti, ker si jih ti z vesno v godino napisal enih 22 000… 🙂 :)[/quote]Vse za vaše dobro 😉 :)))
Nič ne obžalujem ;)[/quote]Mais non, je ne regrette rien! je pela edith piaf… ampak jaz ji ne verjamem docela……

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Manjka ti še nekaj izkušenj…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Manjka ti še nekaj izkušenj…. ;)[/quote]ah oui

No ja, se obrnem okrog in kaj opazim? Da je ravno obratno kot praviš. Jaz opažam pretežno samske 30+ letnice. Tudi, ko pogledam kolege, znance (pa imam bolj moško družbo kot žensko), vidim, da je več samskih žensk kot moških. V bistvu skoraj nikoli ne srečam kakega samskega moškega nad 30. Tako, da res ne vem kje so.
Tudi v temi vidiš, da se ti oglašamo predvsem ženske. In ja oglašamo se predvsem samski tako, da ni panike, da bi bil edini s to težavo. Razen, če bodo napisali, da so samski pa da želijo vedno ostati samski :).
In daleč od tega, da ženske iščemo frajerje, glasne, žurerje in tako naprej. Meni so všeč umirjeni moški, nežurerji, taki, ki ne pijejo in ne kadijo, radi športajo, imajo različne hobije in tako naprej.

Umirjeni samski moški na eni strani in umirjene ženske na drugi, imate potem težavo, kjer se sploh srečati, saj ne hodite v lokale in niste zelo družabna bitja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bo kar držalo.
Recimo jaz porabim prosti čas za športanje, naravo, potovanja, jezikovne tečaje in podobne zadeve. V lokalih pa me ni najti. Žuri tudi ne.
Veliko sem okrog, veliko hobijev, stalno v gibanju, ampak družabna pa nisem. In na teh športanjih, hobijih, srečujem sicer veliko ljudi. Samo samo vezane moške in samske ženske.
Tako, da sklepam, da samski moški ostajajo doma za računalnikom ali pa na žurih in lokalih.

Zakaj si pa tukaj ne izmenjate kontakte, pa se skušate dobiti v živo? Mogoče pa se kdo med vami sparčka.

Zakaj pa, mogoče pa se kdo s kom sparčka, saj nihče ne pravi, da se ne :).
Jaz osebno še nisem naletela tu gor na moškega, ki bi deloval tak kot ga jaz želim :). Mogoče je kateri tak pa premalo vem o njem :).

Ja, res.
Saj o tem sem verjetno že pisala v kaki temi. Mislim, kako se bo človek pokazal v luči partnerja, starša, če že ob prvem snidenju dobi nalepko: Ne ustreza. In to na osnovi nekega vtisa, ko v njega sprojeciramo nekoga drugega oz. neke predsodke…

Saj v končni fazi, če komu ne damo niti možnosti da nam postane prijatelj, da nimamo pristopa, ki da je možnost, da v človeku vidimo dobre lastnosti, tiste, ki so nam všeč in potem tehtamo s tistimi, ki nam niso, ne pa da vidimo samo slabe, dobre so pa … zanemarljive ? … če ne damo niti te možnosti, bomo oz. boste večno lahko samski.

It, in kje je kakšen moški na MONu, ki bi bil tak kot sem ga jaz opisala? Je sploh kak samski tu gor? BOlj malo jih je, kolikor vidim, da smo ženske v hudi večini. Če pa omenim, da me zanimajo športni moški pa je verjetno konec.

Joj, ne bi ti znala odgovorit. Ker ne vem, kdo je (iz MON-a) sploh samski.

“Poznam” enega, pametnega in izobraženega, športnika, prijetne zunanjosti, z redno službo, s katero je zadovoljen, neporočenega, ampak po zadnjih informacijah, ki jih imam, v odnosu. Pa nekaj poročenih. Žal.

Hej, Dragunov je samski. Pa mislim, da se en fant na chatu pojavlja, ki je tudi samski. Prijeten, simpatičen sogovorec. Debata zelo lepo teče z njim. S smislom za humor pa tudi z občutkom kdaj biti resen in kdaj se debata sprevrže v šalo. Ampak žal ne vem tako veliko o njem.

Kar sem želela poudarit je, da ne bi takoj dali oznake drugemu človeku, ampak da smo pripravljeni na spoznavanje drugega. Da mu prisluhnemo. Sprašujemo. Prisluhnimo. Se pustimo presenetit.

Jaz avtorja teme cisto razumem kaj hoce povedat, samo dodal bi da ste tukaj nekam ozko usmerjeni. Zakaj bi pa decko moral iskat samo samske? Po mojih izkusnjah (samski sem en kratek cas), so samske polne nekih predsodkov (tista klasicna: vsi moski so prasci), imajo travme, so ze dolgo samske in so si zivljenje temu primerno organizirale in potem je hudicevo tezko to spremenit. Preden me napadete, to so samo moja opazanja, koliko sem imel priliko ene par samskih spoznat, ne trdim da so zdaj vse take.
Zdaj pa na drugo stran: vezane. To je to. Od vsega kar sem do zdaj imel, je bila samo ena samska.Vezano zensko je danes otrocje lahko dobit in to iz dveh razlogov: ali so nesrecne v vezah, ali pa iscejo neko novo vznemirjenje. Mogoce pa imam samo jaz tako sreco. V glavnem, zvestoba je danes ze postala tujka. Zdaj mi je smesno, ampak me je po drugi strani kar strah kaj bo, ko bom sam nekoc imel reso zensko, ko vem kake so.

Recept pa je pomoje da ne nacrtno iskat, mogoce se je samo malo vec treba gibat zunaj, ne pa samo doma in jokat. Ne bit ozko usmerjen in ne bit poln predsodkov, ker vseeno obstajajo tudi povsem ok punce. Ce si samski, si moras zivljenje temu primerno prilagodit. Uzivaj na polno, ker ko bos dobil resno zensko, pa verjemi da ti spet ne bo prav. Vsak dan si moras rect boli me kita za vse, uzivaj v dnevu, kaj bo bo.

Čakaj malo, poseben “uspeh” ti je dobiti vezano žensko ? Tako, ki vara. Aaaa, v čem te pa takšna lahko osrečuje? Ali te sploh osrečuje?

Ali vidiš, kakšna je razlika med tabo in avtorjem? On ima vsaj neka osnovna moralna načela – je “pošten”.

Sicer pa,

Življenje vse vrača. Tudi nezvestobo.

Ne boš je imel. Preveč te je strah, da bi jo imel.
Če bo pa že kdaj do tega prišlo, pa boš hitro naredil vse, da ne bi ostala skupaj…

@ it, ni mi to uspeh oz. merilo uspeha, ampak pravim da naletim na same take vezane, ki so z lahkoto nezveste.

Posten? Zivljenje vse vraca? wtf? kaj sem jaz nezvest, ali one? 🙂

🙂
Gre za to, da boš lahko občutil občutke, ki jih občuti varan mož. Pa ni nujno, da boš resnično varan, ampak boš lahko samo mislil, da si ali pa boš vsepovsod videl neko možnost, da te žena vara, če že zdaj praviš, da se bojiš tega…

Zato pravim, da se v življenju vse vrača. Zaradi izkušnje, ki jo imaš, ko nekdo vara, kako zlahka (kot sam praviš) pride do varanja…

In ko boš doživel te občutke, potem nikoli več ne boš zapeljeval vezanih. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej je jasno zakaj ni srečanj, ker ni samskih moških :).

Joj, ne bi ti znala odgovorit. Ker ne vem, kdo je (iz MON-a) sploh samski.

“Poznam” enega, pametnega in izobraženega, športnika, prijetne zunanjosti, z redno službo, s katero je zadovoljen, neporočenega, ampak po zadnjih informacijah, ki jih imam, v odnosu. Pa nekaj poročenih. Žal.

Hej, Dragunov je samski. Pa mislim, da se en fant na chatu pojavlja, ki je tudi samski. Prijeten, simpatičen sogovorec. Debata zelo lepo teče z njim. S smislom za humor pa tudi z občutkom kdaj biti resen in kdaj se debata sprevrže v šalo. Ampak žal ne vem tako veliko o njem.

Kar sem želela poudarit je, da ne bi takoj dali oznake drugemu človeku, ampak da smo pripravljeni na spoznavanje drugega. Da mu prisluhnemo. Sprašujemo. Prisluhnimo. Se pustimo presenetit.[/quote]

Se strinjam, tu se verjetno skriva večji del problema, zato pa je tako kot je 🙂

Obratnoje, kaj pomeni zate športen moški ?

Športen moški?
To, da šport prakticira aktivno, ne pasivno pred TV. Bolje rečeno, da je rekreativec, da ne bo kdo mislil, da mora biti res športnik.
Recimo, da mu ni problem preteči 10km ali pa preplavati 1km ali pa prekolesariti 100km pač odvisno kaj mu je blizu.

Js sem samski 🙂 Koliko pomladi pa ti šteješ?

Aha to je že bolj sprejemljivo, torej da ni zapuščen in da skrbi za kondicijo in zdravje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close