“Teženje”
Sem dobila ob tem asociacijo na temo psihoterapevta (ki je bila pred časom tako aktualna – brana).
Torej, če psihoterapevt ni imel svojih lastnih izkušenj iz področij … , potem nima kaj “za učit” druge na osnovi neke teorije…[/quote]
S tem se strinjam. Itak pa, če terapevt ni živel nekje popolnoma v osami, je pridobil izkušnje in kolikor vem, moraš za geštalt terapevta nujno it tudi sam čez terapijo 😉
Imaš še ti kaj za dodat k mojemu (ali kateremu drugemu) prispevku na to temo (glej 1. stran.)?
Neeeee, sedaj je resnica postala resnična, prej sem si pa domišljal, da si pisala pod kakim drugim imenom nap pod Marko, Matjazko, Robi…, mogoče bi lahko imela tudi kakšno žensko ime, Japkica, Goldfish, Z_samička…. ali celo pod kakšnim multipla nickom…tako za namen zavarivanja suprotnika…. 😉 :))))
Joj kolk si težka :)))
(to je kompliment, ker če bi ti napisal, da si lahka ne bi bilo najbolj higiensko…. 😉
Sem dobila ob tem asociacijo na temo psihoterapevta (ki je bila pred časom tako aktualna – brana).
Torej, če psihoterapevt ni imel svojih lastnih izkušenj iz področij … , potem nima kaj “za učit” druge na osnovi neke teorije…[/quote]
S tem se strinjam. Itak pa, če terapevt ni živel nekje popolnoma v osami, je pridobil izkušnje in kolikor vem, moraš za geštalt terapevta nujno it tudi sam čez terapijo 😉
Imaš še ti kaj za dodat k mojemu (ali kateremu drugemu) prispevku na to temo (glej 1. stran.)?[/quote]
Saj otroci smo tudi vsi bili in še vedno ga nosimo v sebi. 🙂
Imaš še ti kaj za dodat k mojemu (ali kateremu drugemu) prispevku na to temo (glej 1. stran.)?[/quote]
Saj otroci smo tudi vsi bili in še vedno ga nosimo v sebi. :)[/quote]
Bit otrok in podvreči se terapiji ni eno in isto.
Naj se oglasim… ko se me ravno spet omenja pri multipliciranju: mene je dovolj za eno celo japkico. ;)))
ps; On_ ne težit no! :))))))))))))))))))))))
Tudi biti Spider ali pa biti On ni eno in isto. :)[/quote]
Dudo! Hočem dudo! Za Markota.
:)))))))))))[/quote]
Saj vem, da je potem ne bi dala meni, ampak bi jo obdržala zase. Marko že ima svojo. :))
Tudi biti Spider ali pa biti On ni eno in isto. :)[/quote]
Dudo! Hočem dudo! Za Markota.
:)))))))))))[/quote]Če bi ga nežno k sebi stisnila bi pa mogoče našel kaj s čimer bi se potolažil, zaigral…..
Če bi ga nežno k sebi stisnila bi pa mogoče našel kaj s čimer bi se potolažil, zaigral…..[/quote]
Tako je, ampak mislim, da tudi ona že ima nekoga, ki ga stiska k sebi. A ni bilo tako pred časom? 🙂
Tako je, ampak mislim, da tudi ona že ima nekoga, ki ga stiska k sebi. A ni bilo tako pred časom? :)[/quote]Dej Marko ne teži. 🙂
Krivoklunčica je svobodomiselna ženska, in mislim, da ji ne bi bila težava nekoga potolažit z dudico, če bi bila to nuja/želja/rešitev. Samo ne bodi tako lesen, za zmenit se je…… 😉 :)))))
Ah, jaz sem preveč skromen oziroma lesen. Meni je dovolj duda, ki jo imam v tem trenutku in je niti ne bi zamenjal za kako drugo, pa če je tam še tako velika nuja. :))
Antilopa to je tema “Teženje” in bolj ko težiš manj smetiš to temo, ker je vse v skladu z njo, tako da…. so tu težaki tisti, ki ne težijo….he,he,he[/quote]
Točno tako. In če se to komu zdi teženje, potem ima težavo pri sebi (iz otroštva). LOL
Antilopa to je tema “Teženje” in bolj ko težiš manj smetiš to temo, ker je vse v skladu z njo, tako da…. so tu težaki tisti, ki ne težijo….he,he,he[/quote]
Točno tako. In če se to komu zdi teženje, potem ima težavo pri sebi (iz otroštva). LOL[/quote]
Marko, saj vem, da nas samo ti in Matjažko lahko rešita travm iz otroštva, ampak kaj, ko se izogibata skupnim srečanjem. Imata mogoče kakšno fobijo pred MON-ovskimi srečanji? :))
Forum je zaprt za komentiranje.