Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tattoo-ji

Tattoo-ji

Zakaj pa potem potreba po tetovaži, če ne želi biti drugačen od nas ?[/quote]

Ker ima vsak svoj način izražanja!

Nietzsche je zapisal: “You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.”

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Robi, saj tud nekdo, ki nosi klobuk, želi na nek način bit drugačen, vsaj na videz. Pa še zaradi tega ni slab človek.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ne pravim, da je slab človek. Debata je tekla okrog predsodkov in če nimaš predsodkov, potem ne posegaš v telo s tetovažo. Kar pomeni, da imajo tudi tetovirani precej predsodkov. Če jih ne bi imeli, bi se sprejemali brez tega. In zaradi lastnih predsodkov, se velikokrat počutijo nesprejete in potem le dajo iz sebe to, kar nosijo v sebi…Predsodke, da jih drugi ne sprejemajo…Sebe pa ne vidijo.

Hahaha….crknla bom od smeha, ljudje ki ne marajo tatujev so umsko omejeni 😛

To je sele predsodek, praznina.

Gre za subjektivno oceno. Če je nekdo prepričan, da s tem svojemu telesu s tetovažo ne škoduje, ne gre za predsodek, ampak prej nevednost. Sicer pa, a škoduje?
Tatto je modni dodatek, kot klobuk, sončna očala, zapestnica. Vsaj zaenkrat, dokler še niso odkrili škodljivih vplivov na telo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kreten…klobuk je pokrivalo, ki ga lohk kadarkoli snames, tatu pa ne mors kr tko stran frcnit….svoh primerjava, svoh

Ja no, pričakoval bi od pametnega človeka boljši primer. Dobil sem pa kaj? :))

OK. Nimaš zastonj vzdevka Paris Hilton.
Zame so ljudje, ki ne sprejemajo in obsojajo umsko omejeni.
Kako lahko slabšaš ljudi ki so tetovirani? Jaz ne žalim in te ne obsojam..zaradi meni si lahko kakšna želiš biti. Lahko tetovirana , lahko porcelanasta lutka… če imaš dušo in srce na pravem mestu si človek. In ko te spoznam presodim ali si moj prijatelj ali ne. Ne pa da me na prvi pogled obsodiš zgolj zato, ker imam vtetovirano bratovo ime, ki je izgubil življenje. Draga Paris…kje ti zaslediš praznino ?!
Ljudje… če ne poznate, ne sodite. Strani v življenju se kaj hitro obrnejo.
In ne gre za drugačnost.. gre za zgodbo življenja. Raje pišite svojo, kot da tu žalite in posplošujete!

To pa smo potem vsi. 🙂
Ne poznam človeka, ki bi le sprejemal in ne bi obsojal.
Razen, če misel leti le na tatooje…..

Že v temi “Forumska imena in njihova simbolika” sem se spraševal nekaj podobnega kot se tu Vivi in to se mi le še potrjuje …
Kako že gre tisti pregovor … ” Živi in pusti živeti …

OK. Nimaš zastonj vzdevka Paris Hilton.
Zame so ljudje, ki ne sprejemajo in obsojajo umsko omejeni.
Kako lahko slabšaš ljudi ki so tetovirani? Jaz ne žalim in te ne obsojam..zaradi meni si lahko kakšna želiš biti. Lahko tetovirana , lahko porcelanasta lutka… če imaš dušo in srce na pravem mestu si človek. In ko te spoznam presodim ali si moj prijatelj ali ne. Ne pa da me na prvi pogled obsodiš zgolj zato, ker imam vtetovirano bratovo ime, ki je izgubil življenje. Draga Paris…kje ti zaslediš praznino ?!
Ljudje… če ne poznate, ne sodite. Strani v življenju se kaj hitro obrnejo.
In ne gre za drugačnost.. gre za zgodbo življenja. Raje pišite svojo, kot da tu žalite in posplošujete![/quote]

Kr neki….meni je vseen kva folk pocne s sabo, komentirala sem tvoj post, da so ljudje, ki ne marajo tatujev umsko omejeni, tud praznino si navedla….in kva je to – a ni obsojanje, enoumje?

Dejte si folk prepucat pojme pa pol piste!

Vidiš..to je posploševanje. Nikjer nisem napisala, da so umsko omejeni tisti, ki jim tetovaže niso všeč. Govorim o ljudeh, ki to obsojajo in govorijo o ne vem kakšnih problemih, o ne vem kakšnem družbenem sloju, o inteligenci ZARADI TETOVAŽE??… Kaj je to Paris Hilton?? Obsojanje ali mnenje?!!
Ja… vsak naj “popuca” svoje pojme predno piše.

Robi… držim se teme..govorim zgolj o tetovažah. In na žalost je res… najlažje je obsojati.
WishYouWereHere .. Živi in pusti živeti! Indeed!

Ne se kregat. Vsi smo umsko omejeni no, s tatooji ali pa brez. Samo vesolje je brez mej, pa še to ni sigurno. 😉

Meni tudi, sploh če gre za tetovaže na večji površini. Gre za bolestno željo biti viden in drugačen od drugih za vsako ceno.[/quote]

Kot imeti velik avto, brez potrebe,
Kaditi cigare,
Nositi križec na verižici,
Imeti mega drag mobilnik,
Se oblačiti v pisane cunje,
Se ličiti,
…..

Če ima tatoo pomen in neko zgodbo zadaj je več, kot vse zgoraj našteto.

pred listki s številkami na ušesih in čipiranjem so krave žigosali, da se je vedelo čigava je ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tramp Stamp = kurva

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close