Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tattoo-ji

Tattoo-ji

Zanima me, ali so vam všeč, ali so vam seksi na izvoljenki/izvoljencu? Ali ga imate?

Ne, nimam. So mi grdi, za moje pojme iznakazijo pristno lepoto zdrave človeške kože; ko ga pri komu zagledam ne zaznam v tem nič posebnega, drugačnega, kvečjemu pomislim na to, da temu človemu nekaj manjka, da ne premore drugega “materiala” za svojo prepoznavnost. Ne bi se nikoli prostovoljno odločila za tatoo, tudi piercingi so mi mimo.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sem istega mnenja.

Hmm, zanimivo, kako razmišljata.

Meni so pa tatujčki všeč, če so majhni in enobarvni – in če jih človek nima celo malo morje na sebi. Sploh na ženskah …

Dojemam jih kot okras telesa – kot uhane, sponke v laseh, verižice, … in ja, tudi piercing (ki ga sicer ne maram, ker mi “luknjanje” ni posebej blizu :P)

Glede na to, kaj vse nanašamo na kožo s kozmetiko, ne vem, ali so tatujčki toliko bolj škodljivi ?!?

moj partner jih ima in jaz jih imam pa še kakega bi si dala 😉 … meni je to všeč in to ne pomeni, da mi kaj manjka… niso mi pa všeč tattoo.ji brez pomena, kr ene čičke čačke…to pa ne razumem 🙂 valjda si daš neki kar ti je všeč oz.ti nekaj pomeni, ker ga nosiš celo življenje …

Lepo telo je že samo po sebi okras duše.

Veš, kaj je pravi okras telesa? Biti čil ter duševno in fizično zdrav 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tattooji so super, sploh na bejbah znajo izpast prav fukiš. Seveda ne na vsaki, a če se vse ostalo poklapa, raje izberem tako ki ga ima, kot tako ki ga nima…….

Tatooji so mi všeč, zdijo se mi seksi, a ga sama nimam. Razmišljam v tej smeri: kaj majhnega, srčkanega. Piercingi pa me odbijajo.

Tattooji mi niso moteči, dokler ne zasedajo preveč prostora na koži in zato niso vpadljivi. Taki namreč le kličejo pozornost nase, tega pa ne maram.
Sama imam enega temno rjavega, ki zaseda nič več kot 1 cm² moje kože. Plod mladosti. Še danes mi je všeč.

Pred časom je krožil ta 3d pajek. Kapo dol ustvarjalcu.
Spider, kaj meniš? 😉

Potetovirane ženske so mi odvratne.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

priznam samo enega na vsakem venerinem gričku:
NM-3w place

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se mi zdi bolj kot ne trendovski kič, isto kot nekdaj popularni piercingi.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Men so tatoo-ji in piercing-i prav seksi:)… če le ni pretiravanja. Jih sama nimam, čeprav me piercing še vedno matra;)… želja še iz gimnazije.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

da nebi katera kaj drugega

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni tudi, sploh če gre za tetovaže na večji površini. Gre za bolestno željo biti viden in drugačen od drugih za vsako ceno.

meni tatuji niso ravno vsec…. no sem sicer spal ze s kr nekaj zenskam, ki so imele raznorazne tatuje, s tem da to tudi nekako izraze nivo zenske…. zame je za eno noc cisto dobra – imel je nebom pa nikoli, potetovirano zensko, kr me bi bilo enostavno sram…. v malo visjih krogih se to steje za “pocestno”

Po mojem mnenju, pa takšno pisanje, tudi nekako izraža nivo “poslovneža” .:)

Po mojem mnenju, pa takšno pisanje, tudi nekako izraža nivo “poslovneža” .:)[/quote]

Bibitka, vsebina, ki jo je napisal je precej resnična (no ne govorim o njemu osebno, ker ga ne poznam), v samem podajanju te vsebine pa ni bil nesramen, le iskren zakaj je ne bi imel. Zdaj ali je to ‘pravi’ razlog pa vsak ve zase.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Po mojem mnenju, pa takšno pisanje, tudi nekako izraža nivo “poslovneža” .:)[/quote]

Bibitka, vsebina, ki jo je napisal je precej resnična (no ne govorim o njemu osebno, ker ga ne poznam), v samem podajanju te vsebine pa ni bil nesramen, le iskren zakaj je ne bi imel. Zdaj ali je to ‘pravi’ razlog pa vsak ve zase.[/quote]

Seveda ima vsak pravico do svojega mnenja, in tudi nisem pisala o tem, da je bil nesramen…. kje si to prebrala?

tudi jaz sem zelo podobnega mnenja – takšne ženske so samo za zabavo, kar se urejenih moških tiče; seveda so dostikrat privlačne za avanturo, eno noč – morda tudi kaj dlje – vsekakor pa moški, ki ni iz delavskega razreda, nikoli ne bi imel ženske, ki ima tattoo…

Američani – kjer so tatoo-ji sicer zelo razširjeni med delavsko rajo – temu pravijo “tramp stamp”

ženska, ki se odloči za tattoo, sama sebe torej nekako degradira v “lajdro”… konec koncev je pa vizualni kontakt prvi kontakt, ki ustvari inicialno mnenje…

Jaz pa nikoli ne bi imela moškega, ki razmišlja tako kot ti. Pa nimam tattooja.

To je spet eno hudo posploševanje…Potetoviranih je veliko ljudi obeh spolov, ki niso nujno “delavskega razreda”. Tetoviranje že davno ni rezervirano samo za amrginalne skupine, temveč je mainstream. Meni sicer tetovirane ženske, kot sem povedal, kar pa ne spremeni dejstva, da tetovaže že dolgo niso znak pripadnosti nižjemu sloju, marginalnim skupinam..

zadnji stavek se glasi pravilno:

Meni sicer tetovirane ženske, kot sem povedal, niso všeč, kar pa ne spremeni dejstva, da tetovaže že dolgo niso znak pripadnosti nižjemu sloju, marginalnim skupinam..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close