Najdi forum

tabor mojca

Pozdravljeni,

Tabor, absolutno malo drugače 🙂

Podrobnosti najdete na:
http://www.mavricnibojevniki.com/

Dobrodošli!

UČIMO in SE UČIMO!

društvo ETERNIA
DejanS

Dolenjka je pa mama od benneta…

Moja punca je bila letos v 4. terminu in je bila pri Marku, skupina Dobermani (starejši otroci). Rekla mi je da je zelo nesramen in da otroke stalno zafrkava, puncam govori kako so debele (ker je on sam bojda maneken) in neumne, in da ni samo ona to opazila. Razumem da so starejši nekoliko bolj “odrasli” in prenesejo malo več, vendar se mi vseeno ne zdi primerno za njihovo samopodobo!! Ne vem kako da upravnik tega ni videl, se mi je na predstavitvi zdelo kot da vse vidi in ve po taboru, da ja ne bo kaj narobe. Mi je pa tamala prehvalila voditeljico Petro, upam da bo naslednje leto pri njej v skupini

Letos grem drugič. Ko gledam slike mi je fajn. Se je dost spremenil od leta 2011 ko sem bila takrat tam. Zdaj že pričakujemo naslednji dan, ko gremo na tabor. Je pa res da ima vsak svoje mnenje. Se javim, ko pridem iz tabora.

Evo spet jaz. Torej bilo je v redu. Naj pa omenim, da so prenočišča nekam ‘slaba’. Zmanjkalo je hišk, zato so naju s prijateljico ločili. In sicer so me dali v Vilo Elzo s samimi neznanci ki so se ves čas prepirali, pa še mentorica je spala z nami. Torej…Tole ni ravno v redu, ostalo pa je še kar kul.

Evo spet jaz. Torej bilo je v redu. Naj pa omenim, da so prenočišča nekam ‘slaba’. Zmanjkalo je hišk, zato so naju s prijateljico ločili. In sicer so me dali v Vilo Elzo s samimi neznanci ki so se ves čas prepirali, pa še mentorica je spala z nami. Torej…Tole ni ravno v redu, ostalo pa je še kar kul.

Ja Marko si je za eno zmislil vzdevek Ziza ker je imela bojda velike prsi.

Sem mati otroka, ki je to leto letoval v taboru. Vsa leta do zdaj sem bila vedno zelo zadovoljna s tem, kar sem slišala od mojega otroka, vendar to leto sem dobila informacije, da so otroci v taboru uživali alkohol in kadili cigarete. Moje mnenje je, da se gospod upravnik ne zaveda, da je to proti zakonu in da mu mi starši zaupamo svoje otroke za en teden, kjer mislimo, da je v varnih rokah in da ima dober zgled. Zdaj ko vem kaj se je dogajalo v taboru sem presenečena, da o tem ni bilo govora na zaključni prireditvi. Naslednje leto moj otrok zagotovo ne bo odšel v ta tabor, ker mislim, da takšno okolje ni zdravo za otroka.

jest bi pa rd pohvalu upravnika, k sma se z zeno pa prjatli lih zanc pogovarjal da vsak tedn dobi tabor recimo180 otrok, racunejmo da jih dobi 175, glede na to da je tretji zastojn. se prav 175 krat 180evrov je 31.500evrov na teden od tegaje 8tisoc za hrano sem se pozanimala na zadnjem dnevu in 2tisoc za bazen, mogl bi bit 4tisoc ampak placajo za en dan in so rekl tam na kopaliscu da so to isti otroci ki grejo sam jest umes in pridejo poj nazaj elekrika je javna razsvetlava se ne placa vodo se placa ampak nekej minimalnega povsot pise sparej z vodo he zvezki so sponzorski sm prec vidu k sm poglejdu majce isto sm se kej pozabu? res pohvalno je da na tejdn prsparajo okol 20tisoc in dajo v drustvo k pol tu naprej vlaga za pomoc otrokom v stisti, pa miklauza k majo pozim pa usa darila k jih dajo, vi sploh ne vejste kok so to skromni ljudje da niti bajte nimajo zivijo tm na taboru ceu let v uni mali hiskici res hvala sloveniji za take ldi nism mogu se osebno letos zahvalt k se nm je mudil zato upam da bo tle kej berejo

V taboru otroke silijo na vse mogoce nacine nqj delajo razlicne stvari, ki so njim vsec otrokom pa ne odnos mentorjev in njegove druzine je zelo slab in zanicujoc do otrok

Od nobenega še nisem slišala da bi bil tabor bed..Razen od razvajenih otrok…..vrjemite i ni brez veze…

Pa tak bdw oni ne živijo celo leto v taboru samo med počitnicami ni to logično sem tudi sama vprašala..Ne pišite nekaj če niste 100% da je to res…..vredu……..tabor mojca podpiram vas……

Jaz sem bila že 2 krat letos grem še 1 krat..nevem nikoli slabih izkušenj..nič se nebojte to so najbolj zabavne pocitnice…podpora taboru mojca…hvala

Jaz sme bila v taboru ze 2 krat prvic sem sla z 1 prijateljico drugic z 5 ..in zdaj nas gre kar 11.Noben se ni pritozil..Jaz bi ostala najraje cele pocitnice v taboru.Ker se imamo tako fajn in ni bed..!!!Upam da se bote meli fajn v taboru

Kakšna postelja? Hahahahaha…

Me ne čudi – ker pri naprimer masi 170 otrok, konj že tako po naravi plašljiva žival ima upravičeno kmalu vsega zadosti. ne zslužijo si konji take masovke. To je popolnoma zgrešeno…

Tudi sama sem bila nekaj let nazaj mentorica na omenjenem otroškem taboru.
Povem lahko,da za mentorje res ni tako rožnato,kot je mogoče videti na prvi pogled.
Že prvi dan je Janez začel nadirati (nas nove mentorje) ki smo komaj prišli tja in nismo storili čisto nič napačnega, ter nas malo ustrahovati ” češ ali bomo zdržali in imeli pod nadzorom svojo skupino”. Sama sem tudi razmišljala o predčasnem odhodu,vendar sem probala zdržati zaradi otrok in ne zaradi vodstva ali majhnega plačila. V tistem terminu je odšla ena izmed mentoric…
In še toliko o plačilu tisti ki pravite da je veliko,delati moraš od jutra do vecera 6-23 ali še dlje če si na kakšni “straži”, nimaš se časa spočiti, tako da delo ni prav nič prijetno še posebej pa ne zaradi arogantnega vodstva.

Sama imam rada delo z otroci,saj sem tudi diplomantka pedagoške fakultete, vendar ne pod takšnimi pogoji.lp

Jap

Na tem forumu prebiram o kritikah in pohvalah in zato sem se odlocila da tudi sama oddam komentar. Ja res je da je janez zelo strog z mentorji in naposled tudi z otroci. To leto sem bila prvic v tem taboru in priznam da je bilo se najboljse ko smo imeli prosti cas. Janez je bil kar siten. Marija je tudi hotela poiskati vsako napakico mentorja posebej in v tem taboru se mi ni zdelo fajn to da smo meli prepoln urnik in smo imeli zelo malo prostega časa. Naša skupina je imela se najboljso mentorico nadvse ker je bila prijazna do vseh ne pa nergava kot nekatere druge mentorice. Nasploh je imela nasa skupina sreco in tudi za janeza bravo da je naredil ta tabor ampak moral bi ga voditi z prijaznostjo ne pa z sitnostjo do vseh. Zdaj ko sem dozivela ta tabor kaksen je v resnici imam pomisleke glede vrnitve v tabor drugo leto.

Lp

Da vas ni sram kako grdo pišete o taboru Mojca in o upravniku tabora Janezu, ki je edini v Sloveniji in Evropi, ki vsak termin sprejme 180 otrok iz vse Slovenije in Evrope. Tukaj na tem BLOGU ste samo ludje ki nevidite nič pozitivnega. Upravnik je dal že kar nekaj čez in to kar govorite sploh ni res.
LP HINAVCI!!!

najbolj tipično slovenceljsko, daš LP na koncu, da izpade kokr da ti je vseen za celotno zadevo in kaj si ljudje mislijo, čeprav prej sk*rcaš folk 😀
od kje podatki, da je to edini tabor v Evropi, ki sprejme toliko otrok? če si nekdo to izmisli da se fajn sliš, ker pride vsako leto cca 100 tujcev, še ne pomeni, da je res tak in onak tabor ki sprejme toliko ljudi, ne pisat zadev, če niso podprte z dejstvi (raziskave, kak članek ipd.) sploh ni nobenega tujega članka na temo tabora Mojca, kaj šele če “googlaš” biggest/best camps in Europe
Kar se Janeza tiče, on pač je kakršn je, tabor mu uspeva vodit, čeprav bi se veliko več dalo narediti z vodjo ki je motivator kot pa da izvaja teror. Ampak mu zadeva funkcionira, tako da zakaj bi karkoli spreminjal če vse laufa kot bi moralo. Je ogromno zadev, v katere se ljudje vtaknejo, da jim ni prav, da bi to in ono morali drugače početi, samo če vem kaj ni prav, pač vpišeš otroka drugam..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close