Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sunset promotions – Dominikanska Republika

Sunset promotions – Dominikanska Republika

smešni ste vsi skupaj. resnica je verjetno nekje vmes…zmeraj je

če bi bile vse negativne zadeve resnične, res mislite, da bi še poslovali? naše institucije so smrkla proti tujini, a vseeno. zaprli bi jih
sigurno pa so nekje v naši cinični sloveniji tudi zadovoljne stranke…dvomim, da ste tukaj gor edini ki ste bili pri njih na teh predavanjih…od vas tisočih “ogoljufanih”, “osmojenih”,”nategnjenih” (in vseh ostalih kreativnih nadimkov) sta dva stopila pred kamero. En pol pismen, ki ni vedel kaj podpisuje (mislim ej…) in en…ki je zadel potovanje?
še nekaj mi je blazno interesantno. zakaj pljuvate tu? če ste imeli z njimi nesporazum zakaj se ne obrnete na njih, na pisarno ali karkoli.

največji naivneži so tisti ki ta vaša forumovska in blogerska čreva preberejo in vzamejo za največjo resnico kar so jih prebrali v življenju

P.S.: ne uzamite kar sem jaz napisal za sveto, dolgčas mi je v petek na šihtu pa malo tipkam po forumih in jih spamam z mojim superiornim intelektom hehe
ne trdim da so pošteni, ne trdim da so nepošteni, SMEJEM SE VAM, tako da, en velik LoL, sploh pa vsem nadaljnim komentarjem, ki me bodo označevali za njihovega….sodelovca…ali karkoli že

pa en lep vikend želim, vreme bo sončno, pojdite raje malo ven 🙂

LpB
izklopi in čitaj 🙂

Spoštovani!

Tudi midva z možem sva se udeležila promocije in se na koncu odločila za počitnice na Tenerifih. Kolikor sem sedaj prebrala “zgornje sestavke”, ne vem, kaj naj si mislim. Groza.

Vaš odgovor je eden izmed redkih pozitivnih in me res zanima, kaj je na koncu res in kaj ne. Malo sva že razmišljala tudi o zakupu apartmaja, pa ne vem. Kolikor vidim, ste vi zakupili apartma na tenerifih in bi vas res prosila, če lahko stopimo v kontakt za podrobnejše informacije.
Kakor mi je bilo vroče na licitaciji, tako mi je sedaj, ko berem te forume. Res pa je šlo tam tako hitro, da jih nisem prebrala prej.
Moj mail je darja200@gmail.com in bi vas res prosila, če mi se lahko javite.
Zelo bi vam bila hvaležna.

Lep pozdrav, Darja

Zanima me, ali ste že bili na tenerifih in kaj lahko poveste o tem.
Tudi nas čakajo tenerifi in ko berem forume me je groza.

LP Darči

Mi imajo v tem trenutku vse urejeno. Finančni seštevek je sledeč. Nastanitev 800€ za 6 oseb, letalske iz benetk 250€ z Iberia airlines. (preko madrida, dve uri čakanja). Parkiranje v Benetkah 55€ po avtu. Polpenzion 100€ po osebi, Dva citroena c3 220€. Skupaj okoli 550€ po osebi, kar je primerljivo z drugimi agencijami. Cenovno tako ni nič posebej ugodno, nikakor pa tudi ni drago. Kako bo pa z dejansko izvedbo bomo videli marca.

Jaz pa moram povedati tole:
Nadstandardni apartmaji – ja, ja, malo morgen. Vsaj mi ga na Tenerifih nismo dobili, čeprav nam je bil obljubljen. Pa še 300 EUR kavcije smo zanj morali položiti.
Agent Vladko, ki nam je hotel cel dan nakladat o Regency clubu – hvala bogu, da smo se ga rešili.
Skratka mnogo lepše smo se imeli neštetokrat za manj denarja in podobno nastavitev.
Vesel pa sem, ker smo na Tenerifih le bili, ker sem bil ves čas do odhoda v strahu, da nas apartma tam sploh ne čaka, ker je bilo kar nekaj neprijetnih dogodkov iz strani agencije Promocija sončnega zahoda.
Če hočete imeti lep dopust, vam priporočam raje potovanje na primer z agencijo Kompas, kjer vas ne bodo čakala neprijetna presenečenja, pa še cena bo veliko bolj ugodna.

lepo pozdravljeni!!

Sam sem bil uporabnik storitev RCI Agencije, in sicer smo 4 osebe odšle na enotedensko bivanje na Tenerife. Kako smo prišli do počitnic ste izčrpno že opisali vsi zgoraj (zadaneš potovanje, sledi predstavitev, plačaš, in potem te na suho nat….. od zadaj.) malo šale.

Plačali smo 800 € za bivanje od ponedeljka do ponedeljka. Moram povedati da teh 800 € pomeni samo bivanje v enem od hotelov na Tenerifih. Karto in vso hrano, da ne bi omenjal izletov in potovanj, plačas sam.

Karto se da res dobiti poceni, iz letališča v Bologni, stane 600 € za 4 osebe, lete smo rezervirali 1 mesec prej, seveda je tu zraven še parkirnina (110 €) in cestnina ter bencin (140 €), razumem da so to moji stroški.

Pa pojdimo na tenerife. Na letališču te pričaka mini bus, ki te odpelje v hotel, ki ti ga je rezervirala RCI agencija. Tam te sprejme predstavnik RCI agencije, ki ti predstavi delovanje agencije. Nas je sprejel en debeluhar po imenu ANTONIO, kateremu je bil glavni cilj, nas spraviti v skupino uporabnikov storitev RCI-ja, seveda proti plačilu 8.000,00€. Na vsak način nam je hotel predstaviti njegovo predstavitev, kako to vse dobro poteka itd. Ko sem mu povedal, da nas zanima samo to tedensko bivanje na Tenerifih in da 8.000,00€ trenutno nimamo za plačilo počitnic v naprej, ga mi preprosto nismo več zanimali. Kot da nismo gostje njihove agencije, možakar nas je preprosto ignoriral.

ZGODBA O HOTELU: Na predstavitvi so povedali, da bomo ob plačilu 800,00 € dobili hotel z 5 zvezdicami, klub rezidence, ali nekaj takega. Vedeli smo da je vse to brez hrane in prevoza, kar nam je ustrezalo. Štirje, en teden, hotel 5 zvezdic, sprejemljivo. Vendar se stvar malce zakomplicira. Povedali so nam, da je ta hotel zaseden, čeprav smo se bili pripravljeni prilagoditi za več terminov. Zato so nas namestili v hotel z 3 zvezdicami, Club Marina, v kraju Costa del Silencio, v apartma (1 spalnica- 2 osebe, midva pa sva spala na kavču v dvevnem prostoru).
Tam smo zahtevali pogovor z vodjem hotela, ki nam je povedal, da tako bivanje kot smo ga dobili mi, stane 60 € na dan, kar pomeni 420 € – to je cena če pridejo 4 osebe na rececpcijo, brez kakršne koli rezervacije ali poznanstev. AGENCIJA RCI, pa je temu hotelu plačala za naše bivanje le 180,00 €, saj imajo med seboj sklenjeno neko pogodbo da zapolnjujejo kapacitete v tem klubu. Seveda imajo RCI tudi svoje apartmaje in sobe v hotelu, ampak nam jih niso ponudili.

Ko smo videli, da so nas nategnili za 620 € (v najhujšem primeru), oziroma za 380 €, razlika v ceni ki smo jo plačali agenciji in v ceni če bi sami rezervirali hotel, smo od predstavnika RCI v tem clubu g. ANTONIO zahtevali, naj nas namesti v večji apartma, kjer bomo lahko normalno spali, ali naj nam ponudi vsaj zajtrk, ali naj nas namestijo v kakšen boljši hotel glede na to da jih imajo 280 po celem svetu, baje, se to ni zgodilo. Predstavnik nam je povedal, da je razlog zakaj nas niso namestili v hotel z 5 zvezdicami v tem, da smo premladi in nimao dovolj denarja ????? Halo??? in seveda da on ni nič kriv, da so to uredili v Ljubljani in podobne oslarije. Poklicali smo v Ljubljano, kjer so ponovno povedali, da naj si preberemo pogodbo, da tam vse piše itd. Sprijaznili smo se z bivanje v hotelu, ki da ne bo pomote ni slab, prijazni receptorji, seveda za 400 € na teden, kolikor oni zahtevajo za tovrstno bivanje.

Vsem srečnim nagrajencem oziroma izžrebancem dopusta na tenerifih svetujem, da si tovrsten dopust rezervirajo pri kakšni drugi agenciji, ali v lastni režiji. Na otoku je glavna dejavnost turizem, sploh v zimskem času so kapacitete več ali manj prazne, tako da vas bojo povsod veseli, sploh pa za 800 € za 4, dobite v takem hotelu kjer smo bili mi ALL INCLUSIVE, samo potrebna je rezervacija preko interneta, lahko pa tudi na blef, saj je bil hotel prazen.

STROŠKI POTOVANJA: 800 € RCI
600 € letalske vozovnice
140 € bencin in cestnina
110 € parkirnina na letališču Bologna
20 € prevoz iz hotela na letališče
480€ za hrano (upošteval sem 15 € na osebo na dan, mi
smo zapravili občutno več)
Skupaj je stošek golega bivanja 2150€, seveda da tam samo bivate in se kopate v ledeno mrzli vodi hotelskega bazena.
Če pa greste še na oglede parkov (SIAM park, LORO park 250 € za štiri,), renta a car za tri dni 150 €, ogled vulkana oz. gore TAIDE, žičnica 100€, uglvnm nič ni zastonj, samo življenje je dražje kot v sloveniji, razen bencina. Naš strošek bivanja 1 denen za 4 osebe cca 3.000,00 €.

Poglejte si podobne aranžmaje na spletni strani ODKLOP.si, kjer bostne našli veliko boljše aranžmaje.

Otok TENERIFE je dejansko zelo lep, skoraj cel otok se ukvarja z turizmom, ostanejo jih le peščica kateri gojijo banane. V zimskih mesecih kapacitete niso polno zasedene, tako da si izberite hotel vsaj z 4 zvezdicami, vsaj polpenzion, kajti hrana v restavracijah je v primerjavi z nami kar draga. Ljudje so prijazni, v celem tednu nismo imeli problemov. Sem obiskal že veliko turističnih krajev, potoval z večimi turističnimi agencijami, vendar take vrste odnosa in poslovanja kot ga nudi RCI kvazi neki sončni zahod, pa še nisem doživel.

Moje osebno mnenje je, da RCI prodaja sobe v hotelih po vsaj še enkrat večji ceni kot jih lahko rezervirate preko interneta, na samih predstavitvah pa prikazuje slike nekih bajnih hotelov. Drugače na samih tenerifih ni slabih hotelov. Nisem neki BLOGAŠ ali človek ki bi vse kritiziral ampak tole njihovo poslovanje oziroma natego… pa me je rahlo razjezilo. Če koga zanimajo slike, mu jih lahko pošljem, lahko pa vam odgovorim na vsa vaša vprašanja.

Lep pozdrav
MATJAŽ.

Pozdravljeni vsi berete in pišete na te strani in ostale s temo Tenerifi.

Jaz (oz. midva z ženo) sva bila na Tenerifih v RCI resortu že 2009. Naju so animirali v Zaboku (Hrvaška) agencija Luna iz Opatije. Ob primerjavi s prezentacijo Sončnega zahoda je bila zadeva malce drugačna.

Najin dopust je bil fantastičen – karte sem si uredil sam (ker sva bila tam v začetku marca) ni bilo ugodnih prevoznikov kakor danes in sva letela iz Munchna.
Apartma je bil v Regancy country club-u na vrhu hriba, za prevoz sva uporabljala njihov brezplačni avtobus, Šla sva na 3 celodnevne izlete. 1 dan po celem otoku (v organizaciji RCI), 1 dan na otok La Gomera in 1 dan v Loro park.

Na njihovi prezentaciji (trajala je cca 1,5 ure sva se odločila in zakupila apartma – time sharing.
Lani pa sva šla že na prvo njihovo destinacijo.

O vseh podrobnostih me lahko vprašate na 3mba.sp@gmail.com

Za vse ki se zanimate za Tenerife pa majhna zanimivost: midva vam lahko enako zadevo ponudiva za PRECEJ manj denarja…

lp
BruLi

Pozdravljeni

Potovala sem z njimi, od 28.1.2011 do 4.2.2011, bilo je fantastično in to ni noben nateg. Najprej preverite, dejansko pojdite tja pol pa nabijejte ke v tri krasne.

JAZ moj možek in moja pupa stara 5 let, smo preživeli čudovit teden, poln novosti in zanimivosti o otoku. Ogledali smo si vse kar je možno.

Resorti so definitivno luksuz, naš apartma pa je bil prav tako luksuzen in točno tak kot ga kažejo na predstavitvah.

Pa kakšna omama z šampancem, a ste mal prtegneni al kaj. A znate brat, a se znate podpisat, mene ni nihče v nič silil, spila sem sok ker mi šampanc ni pasal, tko da očitno majo tud sok zastruplen al kaj, da sm jest podpisala in se prejšni teden imela čudovito.

Ampak eni pa ste svojga dnarja vredni.
Zaradi takih kot ste kle (pljuvači, nevoščljivci, skeptiki, strahopetci), sem bila jaz zelo v dvomih, ker sem brala take bedarije.

Otok Tenerifi in vsi vpleteni v RCI so bili super in na dopustu mi noben ni pral možganov, vzeli so mi samo dve urice v sredo dopoldne, da sva poslušala predstavitev in si ogledala apartma, ki ga lahko zakupiš, to je pa tud blo vse. Vse ostalo počneš sam, kar ti paše.

Vsi tisti ki ste na predstavitvi kupili Tenerife, ne berite več teh forumov in izkoristite to, ker vam ne bo žal.

Maja

Draga MAJA!!!!!

Ali lahko prosim napišeš, v katerem resortu si bila, da je bilo tako LUKSUZNO, in koliko si za dopust plačala????

Lep pozdrav, Matjaž

Mene pa zanima, če kdo potuje za prvomajske v Dominikano in sicer v Punto Cano.

Lp Tjaša

Tudi jaz sem bila danes na predstavitvi.Ko so nas poklicali so seveda rekli da so super nagrade,ampak potovanja ni nihče omenjal,samo praktične nagrade.Na predstavitvi so povedali stvari v zvezi z njihovim delovanjem.Ob koncu so nam predstavili počitnice na Kanarskih,vendar s povdarkom da je to licitacija in naj lecitirajo samo tisti ki mislijo resno in da se potem seveda počitnice plačajo. Razložili so tudi da karta ni všteta,da pa nam uredijo karte s popust.Močno upam da je vse tako kot so rekli,saj so mi delovali resno.

Oj. Vsi nekej govorite o izletih (Tenerifi, Dominikanska, …). Kaj pa, če zadaneš LCD, DVD, Ipod… A je tudi treba potovanje vplačat ali samo vzameš nagrado in greš ????????

tudi jaz sem srečni izbranec – juhu

Kot je že napisal vigy: je kdo dobil nagrado – brez da se je odločil za potovanje??

Živjo

Še moji vtisi izpred teden dni nazaj.

Glede Promocije se bom distanciral,ker na promociji nisem bil,in sem se kasneje vključil.
Dejstvo je, da je za teden dni na Tenerifih bilo potrebno plačat 500 evrov za 4 osebe + otrok,
če primerjam en Hrvaški otok in apartma tam,zelo dobra cena.
Leteli smo iz Bologne,na Tenerifih te pričaka bus,po kratki predstavitvi v apartma.
Res je da je to promocija in da moraš preživet nekaj ur z predstavnikom,kar vzameš v zakup, in na koncu pač rečeš da te ne zanima in si opravil.
Apartma čudovit 2 veliki sobi,dnevna soba,kuhinja,2 kopalnici + 2 balkona z ležalniki….
Bazen velik,manjši za malčka,razne družabne igre brezplačno.
Cene primerljive z Slovenijo,splača se pred odhodom pozanimat,kaj pogledat in najet avto pred prihodom na otok,ker je občutno cenejši ( za teden dni Seat 105 evrov )

Imeli smo se čudovito,pregledali cel otok in se naužili sonca, se še vrnemo nazaj, je klima res odlična.Sicer naslednjič v lastni režiji,ker se da dobit apartma že za 350 evrov na teden.

lp

Lep pozdrav

Danes pišem prvič tu, sem pa forum kompletno prečesal, predno sem odšel na Tenerife (smo odšli).
Seveda z agencijo oziroma promocijo sončnega zahoda. Od 18.03.2011 do 25.03.2011

Vsi ki ste že podpisali pogodbo, NAJ VAS NIKAKOR NE BO STRAH!!!!!!!!!!!!!! Ni nateg ali karkol drugega, kot ste že uspeli prebrat na tem forumu, gre res za promoviranje REGENCIJEVIH apartmajev, ki pa vam bo zavzelo 4 ure MAX.
Prvi dan, ob prihodu, da vas pozdravijo, se z vsako ekipo malo pomenijo(1 urca), tam boste tudi spili prvo sangrijo :-))))) ali pa sok, vaša odločitev. In izvedeli boste kje bo vaš kraj bivanja prihodnji teden. Ter dogovorili se boste kdaj bi vam ustrezala prezentacija(ki traja 3 urce, ogledate si več apartmajev), nato preveoz do vašega resorta in to je to, teden je vaš, kakorkoli si ga organizirate!

Moje oziroma naše mneje:

Nas je odšlo 6, trije pari. Nastaljeni smo bili v REGENCY COUNTRY CLUB, aparma z tremi spalnicami, dvemi kopalnicami, kuhinjo in jedilnico, dnevno, ter z tremi terasami. Če vas zanima še cena katero samo plačali za to je: 800 Eur za apartma, za letalske karte, za vseh 6 pa smo dali 600 Eur let iz Bologne. V Klubu smo imeli vključeno: bazen, yakuzi, savno, mini golf, namizni tenis, samo biljarrd je bil plačljiv nič dražje kot pri nas. In organiziran mini bus večkrat dnevno na več lokacij po mestu, na recepciji dobiste zemljevid postaj in urnik. Vse to za 6 oseb za skupno 1400 eurov. Če je pa to komu drago, pa sloh škoda da kaj gleda in se zanima za kaj takšnega.

Skratka apartma fenomenalen, osebje odlično, profesionalno, prijazno, skratka naj naj.

Otok pa druga pesem, če si mislite sami kuhat moraste vedet, da ima vsaka trgovina svoje cene, nekje zelo zasoljene, drugje pa dzabe. Isto z restavracijami. Lahko boste pili pivo za 4 evre, ali pa za 1 evro anpak ne nekje v zakotni restavraciji, ampak ob obali, cene se res zelo razlikujejo. Tako da pazite.

No, mi si v enem tednu nismo uspeli use ogledat, tako da drugo leto potujemo še enkrat in za 14 dni, nad otokom smo izredno fascionirani, in upam stavit, da vsi ki boste šli boste tudi VI.
Naj še podam zahvalo gospe Martini ki, nam je res use razložila, tako da je ves strah, (ki sem ga imel ob branju takšnih forunov in bedastega folka ki nekaj komentira pa dejansko ne ve nič) odšel.

Če bi kdo rad informacijo iz prve roke, naj me kontaktira na mail, se lahko tudi dobimo, imam še vse zemljevide označene z raznimi trgovinami(cenovno ugodnimi), odličnimi restavracijamo (cenovno ugodnimi) ter ogromno informacij, ki jih lahko posredujem, da se boste imeli na dopustu še lepše, in predvsem z manj straha ki da dobiste ob branju forumov.

Lep pozdrav vsem Dejan :-))))))))))))))))))))

Moj kontakt dejan.pusovnik@gmail.com

lep pozdrav!

ali ima kdo kakšen konkreten nasvet,kako dobiti denar nazaj???pred štirinajstimi dnevi smo podpisali pogodbo,na njihovem sedežu,zdaj pa čakam,da me pokličejo,kdaj lahko prekinemo pogodbo

hvala za kakršnokoli informacijo

Dejan,

tudi mi smo se ravno vrnili (28.3.) in smo bili v istem resourtu.

Ne vem kdo vam je vodil predstavitev, ampak 3-4 je po naših izkušnjah zelo malo. Po 4 urah so nas šele privlekli v tisto klet kjer so nam na petih straneh potem razlagali prednosti in prikladno pozabili omenit koliko stane menjava apartmaja, pa vzdrževanje, pa članarina RCI in podobno. Vse skupaj je trajalo 7 polnih ur in še bi, če nam nebi počil film. In še potem nam niso namenili prevoza nazaj do apartmaja, ker nismo nič kupili in smo tisto sekundo postali ničveredni.

Sami apartmaji, ki jih opisujete sicer niso slabi ampak daleč od luksuza. Vse skupaj je pomanjkljivo vzdrževano. Niso napačni ampak daleč od luksuza. Nočem pa si rpedstavljat kako je v ostalih apartmajih, če je Regency country club višek njihove ponudbe.

O hotelski savni pa raje ne bi, ker če tja notri spraviš tri ljudi sploh gretja ne rabiš.

Se pa popolnoma strinjam glede otoka. Mi smo v raziskovanju neizmerno uživali, edino avto je bil praktično nuja. Se pa da v enem tednu veliko večino videt tako, da ravno drugo leto ne bomo hodili še enkrat.

Vsekakor pa ne v regency club, ker sem našel nebroj apartmajev za enako ali celo ugodnejšo ceno. Mi smo ravno tako plačali 800€ kar je sprejemljiva številka, ni pa izjemno ugodna.

Na tenerifih je bilo v redu, mal se moš pozanimat v kere apartmaje te dajo ker res niso vsi enakih standardov kot jih prikazujejo, vendar solidni (odvisno od denarja ki ste ga plačali… se jih da dobit ceneje kot pri njih) pomembno je to, da rabiš prevoz od apartmajev do letališča ozitoma nekateri so ga rabili že od letališča do apartmajev (nekateri smo imeli organiziran avtobusni prevoz). Apartmaji so kar daleč od morja cerka 2km, nekateri še dalj, nekateri so celo ob plaži, vendar so zasedeni. Cene so podobne kot pri nas, odvisno spet kje ješ, oziroma če si kupuješ hrano in kuhaš v apartmaju je ceneje. Počitnice so bile kar v redu če odmislimo da bi za podobno namestitev itd pri komercijalnih agencijah plačali manj…..

Jaz pa imam eno vprašanje kaj je že kdo potoval z agencijo AMBASADOR, ki na isti način trži apartmaje s tem, da je tukaj najem apartmaja zastonj. In če imaš malo interesa dobiš za izponit anketo – točno na tak način, ko je opisan, v glavnem koliko imaš pod palcem. Potem pa jo moraš po faksu poslati na neo številko iz omrežne skupine 03.

Meni nekaj ne potegne kaj je dan danes zastonj, k čemu te obvežejo, če greš res na ta način na Tenerife.

Aja pa ta oseba, ki je kao bila se sedaj takoooo trudi, in nam išče letalske karte (celo rezervirali bi nam jih) pa ne vem kaj še vse pa se sploh osebno ne poznamo dobro.

Sumljivo.

KAJ JE ŽE KDO BI Z NJIMI TAM ZASTONJ, to, ko plačujete za apartmane sem si itak prebral

Pozdravljeni.
Midva sva vplačala 700 €, avgusta 2010. Prvi namen izkoristiti dopust je bil, v zimskih počitnicah, potem pa ni bilo prostora-baje. Še dobro, kajti letos je bilo bolj hladno, od 15 do 17 stopinj, meni pa bolj paše toplota.
Potem sva se odločila da gremo v juniju. Nama bolj paše, da sva odsotna samo en vikend(službeno sva bolj aktivna od petka do nedelje), tako da sva si izbrala Club Marina, ker je tam prihod vsak dan. Otroka sta poskrbela za ocene in predčasno zaklučila s šolo.
Odhod 13.06.11 6,35 iz Bologne Povratek 20.06.11 10,40 iz Tenerifov. (Čas je tam eno uro nazaj)
12.06.11 ob 23.00 smo se odpeljali iz Celja proti Bologni, kamor smo prispeli že ob 03.00 uri zjutraj. Preko spletne strani letališča Bologna sva rezervirala od doma parkirišče P4 za osem dni.(prenotazioneparcheggi@bologna-airport.it) Cena je bila 82 €, vendar pa smo čez en teden plačali SAMO 34 €. Z kombijem so nas odpeljali na letališče in čez en teden prišli po nas BREZPLAČNO. Karte za letalo so bile rezervirane kak mesec in pol prej, cena 362,00€, povratne za 4 osebe. Ker nisva vedela za ročno prtljago (drugi se večino poslužujejo samo tega – 10 kg po osebi) sem plačala še dodatno 2×15 kg za obe strani 160 €. Vse skupaj 522,00 €.
Let do Tenerifov 4,5 ure, na letališču nas je počakal kombi in nas peljal do hotela.
Prvo sobo v hotelu smo zamenjali, ker je sin velik 190 cm, pa so bile postelje prekratke, potem so nam dali pa drug apartma, takoj pri recepciji. Pritličje, pogled na bazen, teraso in restavracijo. Vsepovsod je bilo polno palm in rož, pa zelo čisto. Apartma res ni bil luksuzen, je bil pa vseeno lep, čist in dovolj velik. Balkona sta bila povezana v eno, iz spalnice in dnevne sobe. Kuhinja opremljena, mogoče malo premalo posode, kopalnica čista, dovolj velika, namesto klime v spalnici in dnevni sobi stropni ventolator. En TV. Sabo smo imeli prenosni računalnik, plačali 7 € za en teden in preko najdi.si pošiljali brezplačne sms-e.
V hotelu nas je počakal predstavnik RCI agencije Črt in nam v eni uri na hitro predstavil otok, zanimivosti in kar je vredno ogleda, po počitku in poznem kosilu pa smo šli z busom v Las Palmas in takrat ugotovili, da brez rent-a car ne bo šlo. Drug dan nazaj na letališče po avto, ker je tam daleč najbolj ugodno – FORD FIESTA 7 dni – 92 €. Kontakt: http://www.autoreissen.es
Cel teden smo se potem vozili z avtom (bencin 0,959 €/liter), enkrat kopali v morju na beli peščeni plaži, obiskali LORO PARK, SIAM PARK in tržnico v nedeljo v Las Palmasu. Drugače pa smo se kopali v bazenu, je bolj topla voda – atlantik je pač atlantik.
Kuhali smo sami – zajtrk in kosilo, zvečer pa kaj pojedli zunaj. Kupovali smo v Lidlu in Sparu, cene so iste kot pri nas, tako da nisi na zgubi, tud doma je treba jest.
Zadnji dan smo se zjutraj z avtom odpeljali na letališče, ga vrnili, se vkrcali na letalo in odleteli nazaj v Bologno – 3,5 ure.
Skratka, lepo smo se imeli. Drugi dan, ko smo bili tam, je bil na sporedu tednik in me je klicala sestra, da je to nateg – pa panika. Pa kakšen nateg, če smo mi že tam?
Vsem, ki ste plačali pa svetujem, da greste vseeno na dopust in se imate lepo.
Lep pozdrav, Mark

Z ženo sva bila na Tenerifih. Štirje smo imeli prisrčen apartma v lepem Hotelu s štirimi žlicami (???mogoče nadomestek za zvezdice).
Prevoz Bologna-Tenerifi in nazaj ~400€ za oba. 400€ nagradno bivanje.
Na letališču so nas po manjšem zapletu prepeljali do hotela (zastonj). Za nazaj na letališče smo imeli prevoz s taksijem – plača hotel.
Hrana oz. prehranjevanje na Tenerifih je cenovno približno kot pri nas (okus mediteranski) zame dober. Lahko bi se v hotelu naročili na hrano, mi smo se pač odločili za lastno režijo. Trgovina je takoj zraven hotela. Vino je dobro 7-8€, pivo pa kot doma. Pet pirov, ena anleška pizza, eni makaroni,za konec štirje šnopčki 20€. Smo pa štirje jedli tudi za 80€. Pač kar si izbereš.
Vsi izleti se plačajo (pa saj se drugod tudi).
Z ženo sva preživela prijetne počitnice, ki jih lahko zaželim vsakomur (skupaj naju je stalo ~1500€).

Na Tenerifih sva se včlanila v RCI – lahko se zdilaš za ceno in način plačila samo vstrajen moraš bit. Dobila sva nagrado 14 dni Masseria appide. Ko sem se javil, da bi koristil dopust v septembru sem dobil avtomatski odgovor maila, na telefonu pa je samo dvojezična plastična tajnice – menim, da so me za zastonjski dopust nategnili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close