Sunset promotions – Dominikanska Republika
Tudi sama sem bila v nedeljo na predstavitvi in zadela dominikansko republiko, ne vem, če sem bila osmoljena, bomo videli, ko bom prišla na tenerife, katere sem vplačala zato me zanima, če je kdo s to agencijo na tenerife sploh že odšel oziroma ne agencijo pač pa preko firme za promocijo sončnega zahoda oz. RCI.
tudi jaz sem bila pred kratkim na promociji in sva se z partnerjem odločila da greva na tenerife po promocijski ceni 760€, zanima me ,če je kdo že šel tja in kako dejansko je tam…kakšne so cene prehrane in kako je z ogledi živali in ostalih stvari…..kakšno je doplačilo….kakšna je namestitev,so res hoteli z 5 zvezdicami kot pravijo,je res slovenska predstavnica….
hvala za odgovor
Pozdravljeni,
tudi jaz sem ena tistih ki sem se odločila za Tenerfe. Po dobrem premisleku doma se za to potovanje ne bi nikoli odločila, vendar se mi je na predstavitvi zdelo vse tako sanjsko.
Zanima me če je že kdo poskušal narediti odstop od pogodbe in kaj je bilo???
Samo osel gre dvakrat na led!!!!
NO, jaz pa sem izkoristila to Dominikansko republiko, ki sem jo zadela in vam povem, da je bilo krasno. Res, da sva z mojim plačala 1200€ za karte a če bo morala plačati še nastanitev bi naju to prišlovsaj še enkrat toliko in najverjetneje ne bi nikoli videla Dominikanske republike, tako pa sva imela krasen romantičen teden za 5. obletnico,…
Ti pa si očitno navaden sralec in je jasno razvidno, da nisi zadovoljen z ničemer.
Taki pač smo slovenci!!!! Ponudijo nam prst in ko ne dobimo cele roke je pa najlažje laži pisat po netu!!!!!!
sej spletna stran je:
Verjemite dragi moji, da tisti, ki potujejo z nami nimajo časa prebirati vse neumnosti, ki jih neizobraženci, ”sralci” in mali ljudje pisarijo po internetu, ker dobro poznajo takšna in podobna delovanja podjetij v tujini. Verjamem pa, da tisti, ki niso v življenju pomolili nosa iz Lj dalj kot do slovenske obale, ne morejo poznati takih stvari,…
Zato jim pač nevednosti ne zamernimo, ker tako ali tako niso naša ciljna skupina morebitnih strank
Je pa, trenutno v izdelavi, še dodatek na naši spletni strani, kjer bodo komentarji in morebitne slike, ljudi, ki so potovali z nami…
Če kdo želi dejanske podatke se raje obrnite na strokovnjake v podjetju…
Z lepimi pozdravi vsem
All inclusive naju je prišel okoli 100€ na osebo za cel teden. Res da so sami dominikanci, že po naravi malo kavbojski,…življenje jim pa teče počasneje kot Evropejcem, če me razumeš.
Je bil pa Hacienda resort enkraten, nivo je bil tak kot nam je bil predstavljen na Bledu, skratka midva sva bila ful zadovoljna, ker res ne bi v samostojni organizaciji izbrala takega potovanja,…
Tako, da mi je na koncu celo bilo malček žal, da se nisva odločila, da bi z njimi potovala na Tenerife…
A po toči prepozno zvoniti je,… Sva pač tudi midva dala tisti trenutek preveč na vse pisarije na netu,…. NIKOLI VEČ,… od zdaj naprej sprašujem le strokovnjake…
Evo še mojih 5 vrstic.
Starši so se odločili za omenjeno promocijo in sicer za ceno 540 EUR za dva, oziroma 840 za 6 oseb (sta povabila zraven še naju s sestro ter seveda najini boljši polovici).
Letalske karte so čez palec okrog 200 EUR po osebi s tem, da se leti iz Ljubljane, zgubiš pa en dan v Londonu, ker se leti prekrivajo. Polpenzion bo okrog 100 EUR po osebi.
Tako, da smo računal, da pride okrog 500 EUR po osebi za celoten teden. Ni ravno smešno poceni, nikakor pa ni dražje od ponudb agencij. Če gre res za nadstandardne apartmaje bomo videli ko pridemo na lokacijo.
Tudi po pričevanjih drugih gostov (tujih) – http://www.tripadvisor.com/ s samimim aranžmajen ni nič narobe. So imeli pa vsi precej povedat čez ne ravno prijazne in pretirano vsiljive promotorje timesharinga.
živjo
Zdaj mam pa še jaz eno vprašanje glede tehle sončnih zahodov. Ok ta promocija njihova… nevem mene niso prepričal. Mi je pa bilo smešno, ko na koncu si povabljen v sobo da si izžrebaš nagrado, se glih men zgodi da izžrebam potovanje na te kanarske otoke.
No po začudenju vseh sm na koncu bila še najbolj začudena jaz, ko sem dobila v roke list papirja, na katero so napisal moje in od mojga ime pa priimek – ampak najbolj so me pa šokiral splošni pogoji.
Eden izmed členov pravi takole: da ta nagrada velja za 2 ki morata vsaj tri leta živeti v skupnem gospodinjstvu in skupni prihodek obeh mora presegati 1000€. Mislim, kaj pa koga briga to.
Najbolj me pa zanima, če ima kdo izkušnje s tem, da je zadel tako nagrado in jo že tudi izkoristil. Namreč jaz ne mislim nikomu dokazila nosit da s kom skupaj živim itd…
Nevem men tole še vedno takooooo smrdi, me pa zanima kaj bom izvedela ko bom poklicala da malo povprašam.
Dragi vsi pljuvači! Tole niso počitnice za ljudi z inteligenčnim kvocientom na nivoju gosenice pa take , ki si ne znajo privoščit dopusta dlje od šibenika. Tale stvar resnično deluje, plačala sva Tenerife za 2 osebi v nadstandardno opremljenem apartmaju za 2 osebi komaj 500€! Pot tja naju stane , če rezervirama danes za mesec februar, celih 80€ povratna za oba! 80€! Hrana tam je cenejša kot pri nas! V resorju imama 40°% popust na vse! Ker greva preko rci ja! Kar se tiče izletov so popolnoma vsi izleti plačljivi tudi v čisto vseh turističnih agencijah! Pač greš, če lahko plačaš, če ne pač ne greš na izlet! Ne vem kako lahko razmišljate o nategavščini, če sploh niste tam bili na promociji ali ste k večjemu slišali za njih! Slučajno sama prihajam iz turistične branže in lahko vam povem da rci deluje zelo dobro, je pa res da te malo spodbudijo k potovanju, daleč od tega pa , da te nategnejo ali prisilijo!!!! Ljudje dragi, živite svoje sanje, ne sanjajte samo življenja! lp
Do mene je pristopil prijatelj in prosil, da jih dam v časopis (z podobnimi komentarji kot nekateri Vaši) in sem seveda zadevo prej preveril. Začel sem, seveda po slovensko, kot vsi ostali super junaki forumov in blogov. Pa do bolj kredibilnih seveda – inšpekcija je dala zeleno luč, večkrat preverjeno, brez kršitev.
Gre za zanimiv “bussiness model” pri katerem pa mora človek z razumljivim inteligenčnim kvocientom dojeti, da so pripravljeni nekaj podariti 100 ljudem (tudi nekaj kot je namestitev, ki jih glede na to da je v njihovem letovišču verjetno ne stane preveliko ali pa kakšno električno napravo) in od tega pričakovati določen odstotek zanimanja in seveda prodaje.
O sami promociji in dejanski ponudbi pa bom seveda lahko komenteral, ko (če) jo bom kdaj videl. Če bi delal za Finance bi jih prosil za intervju, ker pa ne…pa se držim, pardon izrazu SHIT SELLS NEWSPAPERS, NOT ROSES.
Pa en lep večer usem 😉
Zdravo!
Že nekaj časa je minilo kar ste pisali o izkušnjah na predstavitvi, predstavitve pa potekajo še danes. Zanima me, če je kdo potem res izkoristil tale dopust in zanimajo me občutki, kako je dejansko s tem bilo.
Prav tako bi prosila, če bi se lahko kako našli in povezali med sabo tisti, ki smo bili na predstavitvi 11.9.2010 – tokrat je bila predstavitev na kanarske otoke za 620€. A ste res vsi podpisali pogodbe in ni nobenega takšnega ki je ni? Prosim vsake pristne informacije bi bila vesela. Sem pripravljena tudi na osebni kontakt, moji občutki so tako mešani, da res ne vem kako je s tem. Je kdo to dejansko izkoristil – ta njihov dopust? Bilo kaj težav? Je kdo prekinil pogodbo in res dobil vsaj neko malenkost denarja nazaj?
Prosim javite.
Ja, zadeva poteka še danes; očitno inšpekcija ni odkrila napravilnosti v delovanju podjetja. :)))
Včeraj sva bila z možem na čudoviti predstavitvi, kjer so naju sprejeli nasmejani in nališpani ljudje (zakaj me neugoden občutek ob pravatarjih in umetnih nasmeških ne opozori tako močno, da bi se obrnila in odšla domov???). Spoznala sva najino gostiteljico Sonjo, mlado in simpatično dekle, s katero smo se takoj spoprijateljili. Sonja naju je odpeljala v predavalnico, kjer so za 3 mizami že sedele družine oz. pari s svojimi gostitelji, midva pa sva sedla za četrto. Prišel je energičen Anglež z bisernim in zategnjenim nasmehom, ki je začel s prezentacijo RCI-ja in zadeva nama je bila OK – OK za tiste, ki imajo 10.000 € viška denarja in si lahko “kupijo” luksuzni apartma nekje na svetu in ta nakup naj bi bil doživljenjski. Letno naj bi človek plačeval med 300 in 500 € za obnovo apartmaja (beljenje ipd.). Fajn plat tega je, če imaš otroke, si vsako leto lahko na drugem koncu sveta za ta denar, le LETALSKO KARTO IN HRANO si moraš plačat sam. Ampak seveda govorimo o LUKSUZNEM apartmaju. V redu, sem rekla, stvar ni za naju, ker sva zakreditirana in komaj shajava iz meseca v mesec, je pa zanimivo slišat, konec koncev bova pa ob koncu promocije dobila DARILO (darila po telefonu so bila noro, krasno, fenomenalno predstavljena, na koncu pa sva dobila MP3 za avto – kitajski ŠIT!!!). Skratka, tekom predstavitve je bila dražba – malo za show – šampanjca in Hoferja in merci čokoladic, ki jih je gospod, ki je bil za ti dve zadevi pripravljen plačati 14 €, dobil zastonj. Sledila je dražba Tenerifov – en teden luksuznega bivanja + letalska karta + slovenski predstavnik za 550 €. Nama je bila cena krasna, zato pričneva z branjem pogodbe. Zmotilo me je že to, da je bila pogodba polna pravopisnih napah (mar pravniki nimajo pojma o slovenščini???). Letalske karte naj nam bi zrihtala bajno energična ga. Martina in po ponovnem vprašanju ALI SO LETALSKE KARTE VŠTETE V TO CENO? sva dobila odgovor DA! Seveda sva podpisala pogodbo in plačala 300 €. (Naj povem še to, da ker denarja nisva bila pripravljena plačati v enem kosu – 550 €, sva bila deležna veliko mere slabe volje gospoda menedžerja Matta Kelly-ja, ki je do Sonje, najine gostiteljice, postal nesramen, pri nama pa se je komaj zadrževal, a je biserni nasmešek izginil, njegova prevajalka Mirna pa je tudi postala grozno živčna in sita vsega – sklicevala se je na svojo bolezen … HMMM???) Skratka, nekaj nama ni dalo miru in sva danes klicala bajno gospo Martino, ki je bila sprva zelo ustrežjliva, ko pa sva jo vprašala, če je res letalska karta všteta v ceno, je pa postala arogantna in odgovorila, da NE. Mož je bil besen kot ris, sama pa menim, da je po toči zvoniti prepozno in lahko upam le na nepozabno odličen dopust. ČE IMA KDOR KOLI IZKUŠNJO S TENERIFI, NAJ PROSIM NAPIŠE, KAKO JE BILO.
Še to: na pogodbi gostiteljica, menedžer in prevajalka sploh niso podpisani z imenom in priimkom, ampak samo z imenom. Je to nova moda?
Dobra šola za vse, kajne?
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.shrani.si/f/b/4F/41RhLVoY/last-minute.png[/img]