Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek STE VIDELI V TEDNIKU KAKO SO IZOLANI IN BOHINJCI NAPERJENI PROTI TURISTOM?

STE VIDELI V TEDNIKU KAKO SO IZOLANI IN BOHINJCI NAPERJENI PROTI TURISTOM?

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 15.06.2021 ob 13:41

Enkrat na leto grem v Bohinj in ne vidim ne slišim tega, kar nevrotiki tukaj govorite. Lepo plačam tisti parkirnino, grem na sprehod, se ustavim na kofetku, potem pa počasi nazaj. Koga motim? Kaj bi še Gorenjci radi? Da vam v zlatu plačujem ogled jezera? Saj niste lastniki Bohinja. lastniki ste samo tistih ubogih 400 kvadratov zemlje okoli hiše, obnašate se pa kot fevdalni gospodarji cele Gorenjske.

In kje točno kaj piše o ukrepih proti takšnemu početju? Ukrepi so prepoved kolesarjenja in vožnje z mopedi po severni obali jezera, prepoved napihljive plastike (razen sup) na jezeru in prepoved kopalk ob cerkvi (ca. 100m od cele 11 km obale).

Nevrotik si ti.

Ja, najbolje da še turizem prepoveste in boste srečni. Pa da se ne bi slučajno v Ljubljano vozili v službo, ker vas ne rabimo v javni upravi. Javno upravo je treba oklestit na minimum, vi pa ostanite doma.

Ne skrbi, Ljubljane ne potrebujem ne za službo, ne za karkol drugega. Je sploh ne prebavljam, tako do sem od faksa bil tam mogoče 3x.

HVALA LEPA, 14.06.2021 ob 22:30

U matr ste pametni. Ampak vaši pametni možgani so preglupi, da bi štekal, da eni plačamo in opravičeno pričakujemo, da neki dobimo za naš denar. Če vi nimate keša za dopust je to vaš problem. Če dam  jurja za dopust in pol mi eni težaki težijo, če grem v kopalkah po sladoled za otroke al pa če prinesem sendviče za otroke na plažo pol naj se lepo vrnejo moj denar. Če dam tok dnarja mi nima kdo kaj težit za ene čist normalne stvari. Bo šlo?

Točno taki so problem. Najela si sobo, kupila sendvič in sladoled in misliš da se ti bo mesto klanjalo in da lahko obnašaš kot divjakinja. Ja ne, ne moreš se. Kar lepo bodi doma

Seveda vi ne potrebujete Ljubljane, pa vsega sveta tudi ne. Vi mislite, da ste, da ste civilizacijo sami v Bohinju izumili. Vi ne rabite nikogar. Samo da vas en srednji potres zruka, pa boste celo Slovenijo in Evropo prosili in cvilili za pomoč. Bomo takrat mi rekli, da nas ne potrebujete.

Desperadodajka, 15.06.2021 ob 15:00

Seveda vi ne potrebujete Ljubljane, pa vsega sveta tudi ne. Vi mislite, da ste, da ste civilizacijo sami v Bohinju izumili. Vi ne rabite nikogar. Samo da vas en srednji potres zruka, pa boste celo Slovenijo in Evropo prosili in cvilili za pomoč. Bomo takrat mi rekli, da nas ne potrebujete.

Ti si izgubljen primer. Sploh me ne čudi, da se folk obnaša, kot se. Čisto jasno, glede na doseg takih, kot si ti.

Pametnejši odneha.

Ne, ne in ne. Bo šlo ?

Prav dobro je to. V kopalkah hoditi po mestu, trgovinah, gostilnah res ni neko kulturno obnašanje. Malo je treba pokazati tudi spoštovanja do domačinov in ostalih turistov.  Kopalke sodijo na plažo, mogoče v bife direkt na plaži in to je to.  Komur ta novi odlok ni všeč, lahko mirno odide.

Ne je namenjen Hvala lepa.

Seveda ti lahko težijo, ker se ne obnašaš normalno. In te bodo tudi kaznovali povsem upravičeno, če ne spoštuješ reda.

sem iz celine iz bloka in se totalno strinjam s temi turističnimi kraji. turizem se je prevevil v eno čisto norost. dandanes pomeni turizem to, da gre nekdo nekam in se mu odpelje na vse kriplje. saj ni problem v tem, so tudi določene cone za to (naprimer diskači) ampak to, da ljudje živalsko norijo gre pa vsem na k, nam v ljubljani, primorcem na obali in gorenjcem ob bohinjskem jezeru

Zanimivo, da pred tridesetimi leti niso nikogar motili turisti v kopalkah na ulici ali v bifeju. Zdaj so pa kar naenkrat domačini postali bolj papeški od papeža. Vse jih moti. Vam je treba še nekaj let brez turistov, da začnete ekonomsko propadat, potem vas pa ne bodo več motili turisti v kopalkah.

Desperadodajka, 15.06.2021 ob 19:58

Zanimivo, da pred tridesetimi leti niso nikogar motili turisti v kopalkah na ulici ali v bifeju. Zdaj so pa kar naenkrat domačini postali bolj papeški od papeža. Vse jih moti. Vam je treba še nekaj let brez turistov, da začnete ekonomsko propadat, potem vas pa ne bodo več motili turisti v kopalkah.

ne moreš primerjat vročih 70tih in sedanjosti… pomisli malo ljubica… takrat so vozili mašine, ki so brutalno onesnaževale, kadili čike pri zdravniku in vohali smrtonosne pline vsak dan za hec v stanovanju… se ti zdi da se to lahko primerja z današnjim časom?? ljubica?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close