Starši, kako ste se sprijaznili s ‘južnim’ partnerjem svojega otroka?
Pa nimam jaz nič skupnega s nekim somebodyjem.
Sicer pa je naravno da muški poskuša u življenju čim več bab napumpati. Ali pa jih vsaj pumpati.
Finančno pa to seveda ni pametno. Zato pa je pametno ves denar u Bosnu znosit. Pa naj se babe potem ločujeju – pa ti moraju še kaj dati!
Razen tega pa pametna baba ve da bo normalni dedec vedno imel še kakšnu postrani. In to kot popolnoma običajno sprejema. Če pa ji to ni všeč – pa naj (kako zelo slovensko!) bo kar s psom ali pa s kakšnim prikritim pedrom.
Mary nepr, 24.08.2021 ob 20:23
kokoši, 24.08.2021 ob 20:14
Vukašin, 24.08.2021 ob 20:08
Mary – kam pa bi prišli če bi vsak muški samo svoju ženu brusil?
Dosti Slovenk vas je samskih in treba se je potruditi da vas ima čimmanj sramotni status – suha veja!
Kot prvo to ni normalno in kot drugo imate Slovenci že tako katastrofalnu natalitetu. Pa še vedno več vaših dedcev se med pedre upiše. Sploh pa bezjajčnih maminih sinčkov – ki jim mamice za osemnajsti rođendan podarite kar eno vedro vazelina za ritu mazat.
Dej SOMEBODY nehaj, ker mi je jasno, da če stalno visiš v svojem zatohlem bloku kot penzijoner, da se ti že meša in ti grejo neumnosti po glavi. Pojdi ven, kot mlad fant rabiš gibanje pa s kako punco se podruži.
Kokice, a somebody je zdej vukasin.?
Ajd dobro, izgleda covjek preso na pravoslavje :)))
“Mary nepr”,
itak! Sej nikol ni bil musliman. To je njegova parodija. Kaj a nisi pogruntala?
Sicer pa v temi, ki sem jo odprl o paradah ponosa v kateri si pisala tudi se je oglasil hkrati kot Somebody in kot Vukašin. In takrat ni bil pri sebi ker je očitno ob alkoholu nekaj skadil in se je videlo, da pod obema vzdevkoma piše ista oseba.
Sicer pa saj vidiš za Vukašina, da je to karikatura, da je to izmišljen lik in da to ni prava oseba? Kar nekaj je starih formašev tu gor, ki pišejo sem gor, za potuhnjenca BTDT-ja si prebrala, da sem ga razkril pod drugimi vzdevki. Drugih pa nočem razkrivati, ker si morda sami ne želijo tega. Sam ljudje mi ne verjamejo. Mar si res ne zapomnejo načina pisanja in določenih značajnosti od uporabnikov, ki jih berejo, da jih ne prepoznajo pod drugimi vzdevki.
soft, 23.08.2021 ob 09:50
Takim, ki po nepotrebnem gojite neke predsodke življenje zagotovo postreže s točno tako izkušnjo. Zato da dojamete, da sko vsi krvavi pod kožo in vsi le ljudje, ki se v osnovi ne razlikujemo, so le odtenki. Včasih sem govorila poznam samo dobre in slabe ljudi, pa sedaj vem, da niti to ne drži, saj je v vsakem dobrem nekaj slabega in vsakem slabem nekaj dobrega.
Važno je, da se ljubita in spoštujeta, vse ostalo je nepomembno. Jaz bi bila srečna, če bi videla svojega otroka srečnega. S komerkoli že
Daj vtihni komunistka glupa predvidljiva.
koj b, 23.08.2021 ob 09:53
Mene bi kot mati zelo skrbelo, da bi se spečala z nekim bosancem, katerih mentaliteta je v fazi srednjega veka. Upaj samo, da je to prehodno obdobje, tvoja hči pa naj že enkrat končno pride k pameti, da ne bo potem jokala. Govorim ti to iz lastnih izkušenj, ker sem to doživela na svoji koži. Pa lp.
Si kaj padala po stopnicah? Bruh!
Zgoraj je nekdo lepo opisal. Soft, podpis !!
Mamica68515, 23.08.2021 ob 09:39
Hči, 27 let, ima že 6 let partnerja, ki prihaja od “dol” (Bosna/Srbija), letos pa sta se odločila, da gresta na svoje in že dlje časa me skrbi, da bosta imela otroke. Saj bi vnuka imela zelo rada, vendar sem vedno mislila, da bo ta partner le neka preizkušnja, ustalila pa se bo s Slovencem. Ker sem njuno zvezo jemala z rezervo, nisem imela problemov z njegovo narodnostjo, sedaj, ko pa gre bolj zares, pa me vedno bolj skrbi, da se ne bom mogla čisto sprijazniti s to zvezo.
Narediš tako kot delajo Američani, takoj ko ga pripelje domov jo razlastiš in fukneš iz bajte.
Sandokan_, 25.08.2021 ob 11:02
Narediš tako kot delajo Američani, takoj ko ga pripelje domov jo razlastiš in fukneš iz bajte.
Bajta je od tašče, gospa mama je samo svojo slovensko rit parkirala v bajto staršev slovenskega dedca. Nima jo kaj metat iz česarkoli ker nič nima :). Sicer pa ne vem zakaj bi jo kam metala, hči že sama beži stran, jo ni treba nič podit.
Vukašin, 24.08.2021 ob 20:42
Pa nimam jaz nič skupnega s nekim somebodyjem.
Sicer pa je naravno da muški poskuša u življenju čim več bab napumpati. Ali pa jih vsaj pumpati.
Finančno pa to seveda ni pametno. Zato pa je pametno ves denar u Bosnu znosit. Pa naj se babe potem ločujeju – pa ti moraju še kaj dati!
Razen tega pa pametna baba ve da bo normalni dedec vedno imel še kakšnu postrani. In to kot popolnoma običajno sprejema. Če pa ji to ni všeč – pa naj (kako zelo slovensko!) bo kar s psom ali pa s kakšnim prikritim pedrom.
kaj s ti brihtan, a?? buš vse za sebe dobro zrihto, a da se ne boš pretegno.
ljukav ko ljisica
Forum je zaprt za komentiranje.