starost
Ne, kar brez posebnega razloga… mogoče v podzavesti zato, da delujem pametnejša in modrejša :))) hec, mi je verjetno ostalo še iz najstniških let, tam pri 15, ko sem (vsaj jaz) vedno hotela biti že stara 18 in več.:) .[/quote]
Saj ne boš verjela, a sama tudi vsako leto rečem eno leto več. 😉
Ne, kar brez posebnega razloga… mogoče v podzavesti zato, da delujem pametnejša in modrejša :))) hec, mi je verjetno ostalo še iz najstniških let, tam pri 15, ko sem (vsaj jaz) vedno hotela biti že stara 18 in več.:) .[/quote]
Saj ne boš verjela, a sama tudi vsako leto rečem eno leto več. ;)[/quote]
:)))))))))))))) seveda verjamem.
Zdaj pa si želiš, a bi bila, koliko manj, tudi 15? Ali samo 10? :))))
Da bi zraven še zgledali toliko, kot se počutimo stari. 😀 Tu pa pri večini že prihaja do EMŠO zafrkancije. :)))) AMpak meni je smešno, da si veliko ljudi domišlja, da dobro zgledajo, mlajši in podobno, tu je problem lastnega dojmenja, ki vztrajno ignorira EMŠO. 😀
Zdaj pa si želiš, a bi bila, koliko manj, tudi 15? Ali samo 10? :))))[/quote]
matjaži, si “namenoma” spregledal…. jaz (zaenkrat) še kar z veseljem dodajam .:)
Jaz bi rekla, da človek najlepše izgleda takrat, ko je srečen…. zdaj, če si srečno zaljubljen pol je to dupla doza lepega izgleda :)[/quote]
Skratka – aritmetično gledano: če si nesrečno zaljubljen si še kar dalje isti 😉
Ne vem, kaj je smešnega, če si človek domišlja, da dobro zgleda. Itak si vse, kar vidimo, samo domišljamo. Vse je le stvar našega dojemanja skozi um. Če pa je že tako, je pa že boljše, da si domišljamo, da zgledamo dobro, kot pa da zgledamo slabo.
Oni nimajo nobenega problema, ker so zadovoljni sami s sabo, problem imaš ti, ker te moti, da niso depresivni zaradi tega.
quote=Človek najbolje izgleda takrat, ko je zaljubljen
Samo kaj ko je to kratkega veka![/quote]
Ne, moti me domišljavost, ko si nekdo domišlja, da se ne stara.
Hmmm in zakaj se potem ti tako obnašaš? A sam sebe pa nič ne motiš? :)))[/quote]
Sam sebe ne motim, lahko me samo zmoti kakšna (zažarjena od sonca). 😀
Ti znaš zmotiti kakšnega (poročenega)? :)))[/quote]
Heh, ti bi potreboval nekaj poduka, kje je tista os okoli katere se vrti zemlja. 🙂
Sam sebe ne motim, lahko me samo zmoti kakšna (zažarjena od sonca). 😀
Ti znaš zmotiti kakšnega (poročenega)? :)))[/quote]
Heh, ti bi potreboval nekaj poduka, kje je tista os okoli katere se vrti zemlja. :)[/quote]
Japka, ne znaš ti podučevati, ker na osi ni centrifugalne sile. 😀
Heh, ti bi potreboval nekaj poduka, kje je tista os okoli katere se vrti zemlja. :)[/quote]
Japka, ne znaš ti podučevati, ker na osi ni centrifugalne sile. :D[/quote]
Niti nimam želje biti učiteljica. Pa veš, kam vleče centrifugalna sila? Moral bi vedeti, saj si vendar moški!? 😉
:)))))
Japka, ne znaš ti podučevati, ker na osi ni centrifugalne sile. :D[/quote]
Niti nimam želje biti učiteljica. Pa veš, kam vleče centrifugalna sila? Moral bi vedeti, saj si vendar moški!? 😉
:)))))[/quote]
Ni želje, morda pa nimaš kvalitet učiteljice? 😀
Glede centrifugalne sile pa – pralni stroj vklopi! 😀
Morda pa sploh ne obstajam in si samo domišljam, da sem. Ampak mislim, torej sem. Menda sem le skupek goste energije… 🙂
Kaj pa ti Matjažko? Koruza raste? :)))
Tega si nihče ne domišlja, to samo tvoje nevoščljive oči tako vidijo. Ti si globoko nezadovoljen človek, zato te motijo vsi, ki so zadovoljni sami s sabo.[/quote]
Meni se dopade matjazkov stavek, ker v določenih primerih res drži. Eni živijo v iluzijah, s plahutnicami in nočejo pogledati ne levo ne desno. In to je nevarno, ker je realnost popačena. Saj pri starosti še gre, če si nekdo domišlja, da je srečen, globoko v sebi pa trpi…hmmm…potem domišljavost ne prinaša nič koristnega, je zgolj beg za kratek čas.
Forum je zaprt za komentiranje.