Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starost

starost

Ne, kar brez posebnega razloga… mogoče v podzavesti zato, da delujem pametnejša in modrejša :))) hec, mi je verjetno ostalo še iz najstniških let, tam pri 15, ko sem (vsaj jaz) vedno hotela biti že stara 18 in več.:) .

Ne, kar brez posebnega razloga… mogoče v podzavesti zato, da delujem pametnejša in modrejša :))) hec, mi je verjetno ostalo še iz najstniških let, tam pri 15, ko sem (vsaj jaz) vedno hotela biti že stara 18 in več.:) .[/quote]

Saj ne boš verjela, a sama tudi vsako leto rečem eno leto več. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne, kar brez posebnega razloga… mogoče v podzavesti zato, da delujem pametnejša in modrejša :))) hec, mi je verjetno ostalo še iz najstniških let, tam pri 15, ko sem (vsaj jaz) vedno hotela biti že stara 18 in več.:) .[/quote]

Saj ne boš verjela, a sama tudi vsako leto rečem eno leto več. ;)[/quote]

:)))))))))))))) seveda verjamem.

A ni fajn, da smo vsi mladi:). No, saj jst v bistvu sem. In upam, da se bom skozi leta še vedno tako mladostno počutila, četudi bo slika na obrazu drugačna.
Tisti, ki se vseeno obremenjujejo z leti, pomeni da nimajo drugih skrbi.

Hecno, meni pa vedno manj izleti iz ust kot sem v resnici. Ker se dejansko počutim mlajšo. Potem pa mine par sekund tišine, ko računam, koliko sem dejansko stara. In to se je začelo že od 24.leta dalje.

Star si toliko, kot se počutiš, to je jasno 🙂

Zdaj pa si želiš, a bi bila, koliko manj, tudi 15? Ali samo 10? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da bi zraven še zgledali toliko, kot se počutimo stari. 😀 Tu pa pri večini že prihaja do EMŠO zafrkancije. :)))) AMpak meni je smešno, da si veliko ljudi domišlja, da dobro zgledajo, mlajši in podobno, tu je problem lastnega dojmenja, ki vztrajno ignorira EMŠO. 😀

Zdaj pa si želiš, a bi bila, koliko manj, tudi 15? Ali samo 10? :))))[/quote]

matjaži, si “namenoma” spregledal…. jaz (zaenkrat) še kar z veseljem dodajam .:)

Ah, jaz sem imela dobra in slaba obdobja glede izgleda. Človek najbolje izgleda takrat, ko je zaljubljen, verjetno izgleda še kakšno leto mlajši. :))

Ja, morda je nekaj na tem: zaljubljenci premorejo milosten pogled, ki bi nas naj naredil manj zgubane, mrke in sive torej smo v tisti blaženosti res videti mlajši 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jaz bi rekla, da človek najlepše izgleda takrat, ko je srečen…. zdaj, če si srečno zaljubljen pol je to dupla doza lepega izgleda 🙂

Jaz bi rekla, da človek najlepše izgleda takrat, ko je srečen…. zdaj, če si srečno zaljubljen pol je to dupla doza lepega izgleda :)[/quote]

Skratka – aritmetično gledano: če si nesrečno zaljubljen si še kar dalje isti 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Zdaj pa si želiš, a bi bila, koliko manj, tudi 15? Ali samo 10? :))))[/quote]

matjaži, si “namenoma” spregledal…. jaz (zaenkrat) še kar z veseljem dodajam .:)[/quote]

Z veseljem se dodaja na podlago 20. :))))

Oni nimajo nobenega problema, ker so zadovoljni sami s sabo, problem imaš ti, ker te moti, da niso depresivni zaradi tega.

quote=Človek najbolje izgleda takrat, ko je zaljubljen

Samo kaj ko je to kratkega veka!

Ne vem, kaj je smešnega, če si človek domišlja, da dobro zgleda. Itak si vse, kar vidimo, samo domišljamo. Vse je le stvar našega dojemanja skozi um. Če pa je že tako, je pa že boljše, da si domišljamo, da zgledamo dobro, kot pa da zgledamo slabo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oni nimajo nobenega problema, ker so zadovoljni sami s sabo, problem imaš ti, ker te moti, da niso depresivni zaradi tega.

quote=Človek najbolje izgleda takrat, ko je zaljubljen

Samo kaj ko je to kratkega veka![/quote]

Ne, moti me domišljavost, ko si nekdo domišlja, da se ne stara.

Hmmm in zakaj se potem ti tako obnašaš? A sam sebe pa nič ne motiš? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hmmm in zakaj se potem ti tako obnašaš? A sam sebe pa nič ne motiš? :)))[/quote]

Sam sebe ne motim, lahko me samo zmoti kakšna (zažarjena od sonca). 😀
Ti znaš zmotiti kakšnega (poročenega)? :)))

Hmmm in zakaj se potem ti tako obnašaš? A sam sebe pa nič ne motiš? :)))[/quote]

Ti znaš zmotiti kakšnega (poročenega)? :)))[/quote]

Heh, ti bi potreboval nekaj poduka, kje je tista os okoli katere se vrti zemlja. 🙂

Ti znaš zmotiti kakšnega (poročenega)? :)))[/quote]

Heh, ti bi potreboval nekaj poduka, kje je tista os okoli katere se vrti zemlja. :)[/quote]

Japka, ne znaš ti podučevati, ker na osi ni centrifugalne sile. 😀

Heh, ti bi potreboval nekaj poduka, kje je tista os okoli katere se vrti zemlja. :)[/quote]

Japka, ne znaš ti podučevati, ker na osi ni centrifugalne sile. :D[/quote]

Niti nimam želje biti učiteljica. Pa veš, kam vleče centrifugalna sila? Moral bi vedeti, saj si vendar moški!? 😉
:)))))

Japka, ne znaš ti podučevati, ker na osi ni centrifugalne sile. :D[/quote]

Niti nimam želje biti učiteljica. Pa veš, kam vleče centrifugalna sila? Moral bi vedeti, saj si vendar moški!? 😉
:)))))[/quote]

Ni želje, morda pa nimaš kvalitet učiteljice? 😀
Glede centrifugalne sile pa – pralni stroj vklopi! 😀

Tega si nihče ne domišlja, to samo tvoje nevoščljive oči tako vidijo. Ti si globoko nezadovoljen človek, zato te motijo vsi, ki so zadovoljni sami s sabo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Morda pa sploh ne obstajam in si samo domišljam, da sem. Ampak mislim, torej sem. Menda sem le skupek goste energije… 🙂

Kaj pa ti Matjažko? Koruza raste? :)))

Tega si nihče ne domišlja, to samo tvoje nevoščljive oči tako vidijo. Ti si globoko nezadovoljen človek, zato te motijo vsi, ki so zadovoljni sami s sabo.[/quote]

Meni se dopade matjazkov stavek, ker v določenih primerih res drži. Eni živijo v iluzijah, s plahutnicami in nočejo pogledati ne levo ne desno. In to je nevarno, ker je realnost popačena. Saj pri starosti še gre, če si nekdo domišlja, da je srečen, globoko v sebi pa trpi…hmmm…potem domišljavost ne prinaša nič koristnega, je zgolj beg za kratek čas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close