Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starejši $$$ tip… ?

starejši $$$ tip… ?

Iz kakšne godlje se ven vlečem kot mačke s pretrtim križem? 😀

Japka, če bi ti prehitro pošle moči (zdaj pa jaz predvidevam, tako kot ti prejle :D) in bi precej izgubila na tempu, totalno opešala, te ne bi puščal za sabo, ampak bi ti nudil oporo in te porival od zadaj..:))) phaha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Japka, če bi ti prehitro pošle moči (zdaj pa jaz predvidevam, tako kot ti prejle :D) in bi precej izgubila na tempu, totalno opešala, te ne bi puščal za sabo, ampak bi ti nudil oporo in te porival od zadaj..:))) phaha[/quote]

Se mi je zdelo ja, pa se ti potiš brez tekaških copat. :))))
Boš moral kar sam sebi nudit oporo, z leve ali pa desne. Po želji. 😉 phaha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Japka, če bi ti prehitro pošle moči (zdaj pa jaz predvidevam, tako kot ti prejle :D) in bi precej izgubila na tempu, totalno opešala, te ne bi puščal za sabo, ampak bi ti nudil oporo in te porival od zadaj..:))) phaha[/quote]

Boš moral kar sam sebi nudit oporo, z leve ali pa desne. Po želji. 😉 phaha[/quote]

Pridi 1x z mano, bova tekala ob Dravi, tu so okrog gozdički in polja. Da vidim, če se še lahko zapodiš za mlajšim, če ti ne poide sapa prehitro. :))) 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Boš moral kar sam sebi nudit oporo, z leve ali pa desne. Po želji. 😉 phaha[/quote]

Pridi 1x z mano, bova tekala ob Dravi, tu so okrog gozdički in polja. Da vidim, če se še lahko zapodiš za mlajšim, če ti ne poide sapa prehitro. :))) :D[/quote]

Brez želje ni smisla. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A misliš, da bi se ona tam znašla po naključju razmer? Joj, smo naivni... 50-letnica dobro ve, kdo pije in kdo plača, kaj dobi in kaj ne. :)))

Faja tudi ne odpiše nazaj. Ima svoj razlog, saj ni to višja matematika, da hitro ugotoviš, kam pes taco moli, ko začnete pisati, češ, kako vitalne ste pri 50, da pretečete maratone… :D[/quote]

Tega nisem razumela … Naivna pri čem, toi poznavalec in strokovanjak žensk? Res je, s petdesetletnicami v diskačih se ne ubadam pičico toliko kot ti … Razloge boš ti bolje vedel.

Moje skromno mnenje ki sem ga slišal od ženske osebno.. 20 let razlike je bilo med njima in je rekla da se ji zdi spati zraven moža kot da bi spala zraven očeta.. Seveda je sedaj že ločena in pač lovi mlajše.. Za denar pa ji je sedaj vseeno.. Takrat ji ni bilo..

1 uro teka? Pred čem bežiš in zakaj vsi ti ekstremni adrenalinski športi? Da poženejo spet mladostniško kri po žilah? To je tako kot pri nekaterih moških – kriza srednjih let. Ko so naenkrat 40, 50, se pokažejo očitni znaki staranja, ki se jih ustrašijo kot hudič križa, ko vidijo različne telesne spremembe, zato hočejo vsa ta dejstva potisniti nekam na stran, tako da si recimo umislijo nov avto, hodijo na vse mogoče fitnes centre in športne klube, seveda kjer se zbirajo pretežno mladi ljudje. In kot piko na i rabijo eno precej mlajšo dekle kot ulitmativni dokaz njihove “vitalnosti”, potrditev, da so mladostni in fizično ter spolno aktivni kot 30-letniki, torej še vedno “pravi kerlci”, ki z lahkoto parirajo mladeničem.

Strah pred staranjem, pred menopavzo, pred nezaželjeno vlogo babice? SKratka pri 50 se lahko na glavo obrnemo, ne moremo biti več konkurenčni mladim v fizičnem smislu, ker vsako obdobje ima svoje psihološke in fiziološke naravne zakonitosti.

“Sisco-girl” pri 50? :)))

Si ločena, a ne? Koliko je mlajši ljubimec, se pravi 20 let? 😀
Moraš se dokazati pred njim, da te ja ne bo imel za “staro”… ;)))[/quote]

Če bi si prebral moj post, bi videl, da sem poročena s svojim vrstnikom in ne potrebujem, niti si ne želim mladega ljubimca. Še manj pa starega. Tudi ločena nisem bila nikoli in nič ne kaže, da bom, pač družinski človek z odraslimi otroki, ne boš verjel.
Se ti zdi pa očitno popolnoma tuje, da lahko nekdo v mojih letih še uživa v življenju in se celo razume s svojim dolgoletnim partnerjem iz najstniških let?
In če se rekreiram pa po tvoje to pomeni krizo srednjih let? No ja, potem jo doživljam že tam od 20-ega naprej?

Obstaja več odgovorov na to vprašanje. Prav gotovo bi se našel kakšen “psihološki” o iskanju očeta (ali matere) v novem partnerju/ki, pa o drugi puberteti, krizi srednjih let ipd.

S seksualnega vidika si predstavljam, da imaš kot ženska v mladosti manj “težav” s prehitrimi izlivi in imaš izkušenega ljubimca. Seveda ko jih imaš ti 40, on pa 60 ali več zna bit stvar drugačna – ali pa tudi ne, če te vse mine že pri 40. 🙂

Za vse preostalo je verjetno “hakelc” v tem, ali imata osebi kljub starostni razliki enak način življenja in enake prioritete v vsakem dotičnem trenutku – glede žuranja, potovanj, ustalitve, otrok, družine, miru, ipd. – in si predstavljam, da to je verjetno bistvenega pomena za takšno zvezo.

Glede denarja pa – nisem ena izmed tistih, ki misli, da je revščina vrednota. Res je, da te denar ne osreči in kdor si bogatega partnerja išče le zaradi denarja ponavadi tudi pošteno “plača” to svojo odločitev. Vendar je z denarjem lažje živeti kot pa brez njega. Pa ne mislim tu, da moraš biti ne vem kakšen bogataš, ampak če ti za denar ni treba skrbeti in si vse, kar želiš in potrebuješ, komot privoščiš, je lažje. In tudi odnos je manj pod pritiskom, imata en problem manj.

Ja saj bomo imeli vsak čas službo /če jeo bomo imeli do 65 leta. In to je potem skor isto že ko 70 ane. In bomo v teh letih počeli vse odgovorne stvari, mislim da pa prav veliko časa za lajf ne bo. Ne vem pa kako komu uspe neprestano žurati. Jaz jih imam 45, službo, otroc so najstniki pa gredo za vikend k očetu in jaz takrat počivam. Mi na kraj pameti ne pade da grem vsak dan ponočevat. Očitno sem čisto neaktivna.Ali pa preveč delam v službi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close