Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stara sem 35

Stara sem 35

Veliko veš o drugih (ki jih ne poznaš). 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne motim se nič vidim….tiste smeške pa babam limaj ne meni…..

[url=https://www.youtube.com/watch?v=kyMcdYEdJBA]my FB profil[/url] *********** [url=https://www.youtube.com/watch?v=FZRkP8PSdmA]my VIDEO[/url] **********[url=http://shrani.si/f/30/RM/1MH3Oak7/zajeta-slika.png]my TVITER[/url]

A ti nasmešek že kar takoj razumeš kot nekaj več? To je pa že malo preveč domišljavo. 😉
Smejal se bom, ko mi bo smešno, ne, ko mi boš ti to rekel. In nič ne skrbi, nisi mi tako všeč, kot si ti mislil. Tako, da ti bo lažje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vprašanje ostaja o tvojih letih ..ena te še sprašuje za otroke…

Spolna usmerjenost glede mene je jasna da me tipi ne privlačijo…

odgovori če čš brez limonade sj ne snemamo film…

[url=https://www.youtube.com/watch?v=kyMcdYEdJBA]my FB profil[/url] *********** [url=https://www.youtube.com/watch?v=FZRkP8PSdmA]my VIDEO[/url] **********[url=http://shrani.si/f/30/RM/1MH3Oak7/zajeta-slika.png]my TVITER[/url]

The best. 😀

Sem se od srca nasmejal, res. 😀

The best. 😀

Sem se od srca nasmejal, res. :D[/quote]

Ti se kr smej, jaz poznam primere iz resnega življenje, kje se je prav tak nekak začelo;)

The best. 😀

Sem se od srca nasmejal, res. :D[/quote]

Ti se kr smej, jaz poznam primere iz resnega življenje, kje se je prav tak nekak začelo;)[/quote]
Ko sem jaz svojo prvič zagledal, sem si rekel “ta bo moja”. In je. 🙂 Ne vem, če je to telepatsko, vendar tako je bilo. Mogoče mi je ona telepatsko sporočala, da bo moja. :))

Smo dober material, samo ne za vsako vezo.

Jaz sem tudi dober material :))

Antilopa pričakujem še kako zs 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Najlažje se je poparčkat ljudem ki niso prezahtevni….[/quote]
To je res…Če pa si ob tem še prebereš kaj se piše o (pre)zahtevnih ženskah, se boš strinjal s tem, da velja isto za tiste, ki so raje samski ?

Ne samo verjamem, vem, da taki moški obstajajo. Z enim sem poročena. Pa sem tudi stara 35 let.

Smo dober material, samo ne za vsako vezo.[/quote]

Med vsako in nobeno je pa kaj? Nadpovprečna kvaliteta? Ja, to bo! 🙂 Če ženska pri 35+ že dalj časa ali pa sploh še nikoli ni imela neke daljše resne zveze, zagotovo ni “dober material”, pa naj sama trdi kar hoče!.

Pa si poišči eno, ki je zate dober material, ne vem, v čem je problem.

Smo dober material, samo ne za vsako vezo.[/quote]

Med vsako in nobeno je pa kaj? Nadpovprečna kvaliteta? Ja, to bo! 🙂 Če ženska pri 35+ že dalj časa ali pa sploh še nikoli ni imela neke daljše resne zveze, zagotovo ni “dober material”, pa naj sama trdi kar hoče!.[/quote]

Mogoče pa ni tako neumna, da bi vztrajala v daljši vezi, če ne gre. Sploh pa ne vem, zakaj daješ klicaje na koncu. Ni se ti treba iz kože metat. Vsak pameten človek zamenja avto, če se mu kvari. Zakaj potem ne bi zamenjal partnerja/partnerice, če zadeva ni o.k.? A to pomeni, da smo rojeni na ta svet, da bi trpeli vse in vsakogar? V službi moramo potrpeti, ker nam daje kruh. Brez veze pa lahko preživiš.

Se mi zdi, da se samo še bolj redki obremenjujejo s tem, ali so sami in s tem stigmatizirani pri nekaterih manj strpnih ali so v zvezah. Meni je večja vrednota zdravje kot igranje nekih klišejev, da je nujno biti v zvezi, samo da si “normalen”. Ker ta svet je že tako ustvarjen, da nihče ni čisto zadovoljen. Če greš poslušat pogovore moških, bo večina godrnjala čez boljše polovice, ugotoviš, da je tudi zakon trnova pot.

In poznam ljudi, ki so naredili križ čez nekvalitetne zveze in danes niso čisto zadovoljni, morda jim je kdaj samotno, so pa bolj zadovoljni kot so bili prej v zvezi, ki jih ni osrečevala.

Daliya, pozdravljena, me veseli, če se vključi še kakšna ženska. Malo osamljeno se počutim tu. :)) Sicer se pa v celoti strinjam s tem, kar si napisala.

Bravo, se čist strinjam s tem mnenjem.

Večina ljudi igra klišeje zato, ker se v bistvu niso nikoli niti vprašali, kaj sploh želijo.

Takole čez palec bi rekel, da je mogoče 30% vez, ki jih poznam, res dobrih. Ono, ko vidiš, da se res razumeta in uživata drug z drugim. Pa še to videz včasih vara.

Ostalo je večinoma neka gluma.

Banalen primer, v širšem sorodstvu: par let nazaj. Super par, konec 30-ih, otrok, mala punčka, ono na pogled res srčkana družinica, on jo je imel noro rad, vsaj tako je bilo videti, on srčen, na pogled pravi družinski človek.

Čez 2 leti sta se prvič ornk spokala. Danes sta ločena.

Ko vidiš take zgodbe, se vprašaš, kakšen čarovnik je sploh treba biti, da ti rata imeti dolgotrajno dobro vezo.

Razen če sta oba čist brez osebnosti, energije, muh, statična…taki ljudje verjamem, da imajo za svoje potrebe vsi dobre veze. Ni pa to nekaj, kar naj bi jim človek zavidal.

Bravo, se čist strinjam s tem mnenjem.

Večina ljudi igra klišeje zato, ker se v bistvu niso nikoli niti vprašali, kaj sploh želijo.

Takole čez palec bi rekel, da je mogoče 30% vez, ki jih poznam, res dobrih. Ono, ko vidiš, da se res razumeta in uživata drug z drugim. Pa še to videz včasih vara.

Ostalo je večinoma neka gluma.

Banalen primer, v širšem sorodstvu: par let nazaj. Super par, konec 30-ih, otrok, mala punčka, ono na pogled res srčkana družinica, on jo je imel noro rad, vsaj tako je bilo videti, on srčen, na pogled pravi družinski človek.

Čez 2 leti sta se prvič ornk spokala. Danes sta ločena.

Ko vidiš take zgodbe, se vprašaš, kakšen čarovnik je sploh treba biti, da ti rata imeti dolgotrajno dobro vezo.

Razen če sta oba čist brez osebnosti, energije, muh, statična…taki ljudje verjamem, da imajo za svoje potrebe vsi dobre veze. Ni pa to nekaj, kar naj bi jim človek zavidal.[/quote]

Nedavno sedim na kavi v večji družbi. Za enega od sodelujočih sem imela vedno občutek, da je tak družinski človek, vsaj dajal je tak vtis. Nato pa med pogovorom reče, da ne ve, zakaj bi žensko motilo, če je moški poročen, če lahko od njega izvleče kakšno materialno korist. Ve se, kaj se v tem primeru od ženske pričakuje. Iz tega izhaja, da je veliko “glume”. Mislim, da ima Specialec prav.

Med vsako in nobeno je pa kaj? Nadpovprečna kvaliteta? Ja, to bo! 🙂 Če ženska pri 35+ že dalj časa ali pa sploh še nikoli ni imela neke daljše resne zveze, zagotovo ni “dober material”, pa naj sama trdi kar hoče!.[/quote]

Mogoče pa ni tako neumna, da bi vztrajala v daljši vezi, če ne gre. Sploh pa ne vem, zakaj daješ klicaje na koncu. Ni se ti treba iz kože metat. Vsak pameten človek zamenja avto, če se mu kvari. Zakaj potem ne bi zamenjal partnerja/partnerice, če zadeva ni o.k.? A to pomeni, da smo rojeni na ta svet, da bi trpeli vse in vsakogar? V službi moramo potrpeti, ker nam daje kruh. Brez veze pa lahko preživiš.[/quote]

Antilopica, antilopica. Še enkrat, posebej zate: med vse in nič je celo širno živalsko kraljestvo, od levov, ki pohrustajo antilope, do kakšnih njim manj škodljivih voluharjev. 🙂

Pa greva malo vozit rally. Nič posebnega ni, če človek zamenja avto. Je celo normalno. Bolj čudno je, če recimo pri 30+ nima niti vozniškega izpita, kaj šele avto ali če v tem stilu nadaljuje proti 40 in še čez. Vztrajanje pri istem avtu, ki se kvari… To se rado zgodi tistim, ki si vozniški izpit in prvi avto omislijo pri 30+. V te super nezanimive osebke se ne bi kaj dosti poglabljal. Imajo premalo izkušenj za svoja leta in so brez jajc, da bi si upali želeti in poskušati kaj več. Za ostale pa…
Če kupiš čisto novega, absolutno nerabljenega, ponavadi plačaš (pre)drago ceno in se mu težko odpoveš navkljub pomanjkljivostim. To je lahko dobro, lahko pa tudi ni. Vsekakor ima svojo vrednost in če ga hitro prodaš, si še vedno zmagal. Če kupiš skoraj novega, ga lahko, če te kaj moti pri njem, razmeroma hitro zamenjaš in nisi na pretirani izgubi. Če predolgo vztrajaš pri novejšem avtu navkljub temu, da ima precej napak, te predolgo cincanje pripelje do tega, da izgubiš precej več, ni pa vse izgubljeno. Če vztrajaš absolutno predolgo pri avtu, ki ne bo nikoli čislan in oboževan oldtajmer, si absolutni bedak, ki izgubi na času in denarju in ponavadi iz čustvene navezanosti ali kdo ve česa zapne ob neko staro razmajano razbacano kripo, potem pa ali nima več dovolj volje ali denarja, da si omisli kaj boljšega.
Če kupuješ samo rabljene avte z dolgo kilometrino, pa tako ali tako nikoli ne veš kdaj te bodo pustili na cedilu. To delajo samo tisti, ki boljše izbire nimajo. Podobno je tudi s starimi avti, ki so malo rabljeni. Žal ni vsak oldtajmer, tudi vsi niso redno servisirani in vsaka mašina ima na splošno svoj rok trajanja. Dobri vozniki bo vedel kateri avto izbrat in kako podmazat mašino, da mu bo dolgo dobro služila in morda postala tudi zavidanja vredni oldtajmer. Zadnja izbira mora bit definitivno potencialni oldtajmer, zbirateljski primerek, ki z leti pridobiva in ne izgublja na vrednosti. Žal pa ni vsem dano, da bi nekoč lahko dosegli takšen ideal. Eni začnejo pri 18 z dobro ohranjeno katrco, končajo pa pri trajnem odvzemu vozniškega izpita in taisti pošvedrani katri. So tudi takšni, ki so celo življenje en povprečni clio, made in Slovenia, zadovoljni s tem, kar imajo, zavedajoč se,da so do tega prišli z velikim odrekanjem. Tolažijo se s tem, da je “domače”. Imaš pa tudi takšne, ki si omislijo rdečo hondo iz tretje roke in nanjo nalimajo nalepko ferrari. Sanjajo sicer visoko, a ciljajo prenizko. Slej kot prej etiketa odpade in pokaže se boleča resnica.
[img]http://www.team-bhp.com/forum/attachments/shifting-gears/567699d1309175965-pics-weird-whacky-funny-stickers-badges-cars-honda-city-ferrari.jpg[/img]

Mogoče pa ni tako neumna, da bi vztrajala v daljši vezi, če ne gre. Sploh pa ne vem, zakaj daješ klicaje na koncu. Ni se ti treba iz kože metat. Vsak pameten človek zamenja avto, če se mu kvari. Zakaj potem ne bi zamenjal partnerja/partnerice, če zadeva ni o.k.? A to pomeni, da smo rojeni na ta svet, da bi trpeli vse in vsakogar? V službi moramo potrpeti, ker nam daje kruh. Brez veze pa lahko preživiš.[/quote]

Antilopica, antilopica. Še enkrat, posebej zate: med vse in nič je celo širno živalsko kraljestvo, od levov, ki pohrustajo antilope, do kakšnih njim manj škodljivih voluharjev. 🙂

Pa greva malo vozit rally. Nič posebnega ni, če človek zamenja avto. Je celo normalno. Bolj čudno je, če recimo pri 30+ nima niti vozniškega izpita, kaj šele avto ali če v tem stilu nadaljuje proti 40 in še čez. Vztrajanje pri istem avtu, ki se kvari… To se rado zgodi tistim, ki si vozniški izpit in prvi avto omislijo pri 30+. V te super nezanimive osebke se ne bi kaj dosti poglabljal. Imajo premalo izkušenj za svoja leta in so brez jajc, da bi si upali želeti in poskušati kaj več. Za ostale pa…
Če kupiš čisto novega, absolutno nerabljenega, ponavadi plačaš (pre)drago ceno in se mu težko odpoveš navkljub pomanjkljivostim. To je lahko dobro, lahko pa tudi ni. Vsekakor ima svojo vrednost in če ga hitro prodaš, si še vedno zmagal. Če kupiš skoraj novega, ga lahko, če te kaj moti pri njem, razmeroma hitro zamenjaš in nisi na pretirani izgubi. Če predolgo vztrajaš pri novejšem avtu navkljub temu, da ima precej napak, te predolgo cincanje pripelje do tega, da izgubiš precej več, ni pa vse izgubljeno. Če vztrajaš absolutno predolgo pri avtu, ki ne bo nikoli čislan in oboževan oldtajmer, si absolutni bedak, ki izgubi na času in denarju in ponavadi iz čustvene navezanosti ali kdo ve česa zapne ob neko staro razmajano razbacano kripo, potem pa ali nima več dovolj volje ali denarja, da si omisli kaj boljšega.
Če kupuješ samo rabljene avte z dolgo kilometrino, pa tako ali tako nikoli ne veš kdaj te bodo pustili na cedilu. To delajo samo tisti, ki boljše izbire nimajo. Podobno je tudi s starimi avti, ki so malo rabljeni. Žal ni vsak oldtajmer, tudi vsi niso redno servisirani in vsaka mašina ima na splošno svoj rok trajanja. Dobri vozniki bo vedel kateri avto izbrat in kako podmazat mašino, da mu bo dolgo dobro služila in morda postala tudi zavidanja vredni oldtajmer. Zadnja izbira mora bit definitivno potencialni oldtajmer, zbirateljski primerek, ki z leti pridobiva in ne izgublja na vrednosti. Žal pa ni vsem dano, da bi nekoč lahko dosegli takšen ideal. Eni začnejo pri 18 z dobro ohranjeno katrco, končajo pa pri trajnem odvzemu vozniškega izpita in taisti pošvedrani katri. So tudi takšni, ki so celo življenje en povprečni clio, made in Slovenia, zadovoljni s tem, kar imajo, zavedajoč se,da so do tega prišli z velikim odrekanjem. Tolažijo se s tem, da je “domače”. Imaš pa tudi takšne, ki si omislijo rdečo hondo iz tretje roke in nanjo nalimajo nalepko ferrari. Sanjajo sicer visoko, a ciljajo prenizko. Slej kot prej etiketa odpade in pokaže se boleča resnica.
[img]http://www.team-bhp.com/forum/attachments/shifting-gears/567699d1309175965-pics-weird-whacky-funny-stickers-badges-cars-honda-city-ferrari.jpg[/img][/quote]

Spider v preobleki?

A nam mora ta registrska kaj povedat?

Cuden je tist, ki se v vsem ozira na okolico in mnenje drugih. Ce nekomu pase bit brez avta, ker se znajde drugace ali ker raje denar za registracijo in vse servise ponuca v drugacne namene, recimo v potovanja al kak nenavaden konjicek, be it. Samo kapo dol. Ne pa ovce, podrejene potrosniski druzbi, se brez samozavesti uklonite vsakrsni “potrebi”. V tem ni nic sofisticiranega.

Hm. Ne.

Zdaj sem že vsak tip na tem forumu jaz. Ma svašta.

Hm. Ne.

Zdaj sem že vsak tip na tem forumu jaz. Ma svašta.[/quote]

Kriv si kot smrtni greh. :))

[img]http://www.team-bhp.com/forum/attachments/shifting-gears/567699d1309175965-pics-weird-whacky-funny-stickers-badges-cars-honda-city-ferrari.jpg[/img][/quote]

Spider v preobleki?[/quote]

Sem opazil, da si zadnje čase nekam zagreta za pajkeca, ampak žal te moram razočarat, nisem on. 🙂

A misliš, da sem res pisal o AVTIH? Haha! Saj niti prebrala nisi.

Registrska ti nima kaj povedat. Nalepka na avtu pa bi ti morala povedat, to, da se nekdo pač zadovolji s hondo. Ampak to še ne pomeni,da si v resnici ne želi ferarija. Zdaj pa to poskusi uporabit v kontekstu odnosov moški-ženska.

Zelo lepo napisano.
Tudi jaz sem 30+ in zakaj bi se obremenjevala, da sem samska? Nobeden ne ve kakšen je razlog za to. Sem zato slaba? Za odstrel?
Potem so samo tisti moški in tiste ženske, ki si ustvarijo družino do 30-tega, nekaj vredni? Ker drugače si ne morem razlagati besed nekaterih od tu… Torej ko vam ženska reče, da je stara čez 30 in samska (pa če tudi je privlačna), ji rečete: groza, samo najslabše si zaslužiš in boš dobila, ker se nisi ustalila do 25-tega? Sigurno imate kakšno prijateljico, sestrično, sodelavko, ki jo prepoznate v teh besedah- ji poveste v obraz kaj si v resnici mislite? Meni namreč ne govorijo, da sem zamudila karkoli (pa se nobenemu ne zgovarjam, ker pač tako je in na silo ne mislim biti z nobenim)- torej so hinavci? Ste vi hinavci in svoje mnenje izražate samo tukaj?
Ne vem kdo si je izmislil, da morajo vsi ljudje na svetu imet partnerja in po možnosti še samo enega celo življenje… Ne vem kdo si je izmislil, da morajo imeti vsi ljudje otroke… Niti približno pa se mi ne sanja, kdo je določil leta kdaj se ljubezen neha??? Poznam pare, ki so se zaljubili pri 60. Poznam fanta, ki ga je mama rodila pri 47 letih. Je zato primerna za kamenjanje?

ahhh…včasih človek res ne ve med kakšnimi ljudmi živi 🙂

K.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close