Stara sem 35
To je zelo res.
V bistvu se je najlažje poparčkati ljudem s čist navadnimi interesi. Več specifičnih hobijev in zanimanj kot imaš, manj si imaš za povedat z večino ljudi. Posledično je tudi tvoj krog potencialnih partnerjev močno ožji.
Človek, ki je pri 30+ interesno ostal na nivoju srednje šole, z lahkoto najde nekoga zase. Človek s specifiko, ki je postal letom primerno kompleksna osebnost, pa vse težje.
V nekem dobrem filmu, mislim da Malickovem…sem zasledil…”biti moraš otok”.
Zrelemu samostojnemu človeku drugo ne ostane, kot da je otok. Vsako nasilno združevanje vodi v pogubo.
Ne vem, kdaj je tale miško oddal oglas, ker sem po pravici povedano prebrala samo uvodni post (sem upoštevala nasvet nekoga iz tiste teme, da se vsako temo naserje z offtopici hehe), ampak samo zato, ker ima nekdo čas, da ga dva dni deli z neznanko, ne bi na oglas pristala like never. Zakaj ne? Ker je vikend edini čas, ko smo frej (večina no) in prosti čas raje nameniš znanim facam, kjer veš, da se boš dobro počutil, kot tvegal, da naletiš na Trobca recimo 😀
Seveda. Povprečneži se z lahkoto najdejo med sabo. Za zahtevne ljudi je pa precej težje.[/quote]
problem je samo to da povprečje delamo mi sami kot tudi zahtevnost….
Če bi bili vsi bogati je najti bogataša povprečje… itd
vse je relativno… zato morda to kar je zahtevno niti ni zahtevno ampak je prezahtevno samo za večino ljudi ne pa objektivno gledano … morda je objektivno gledano celo dobro…
ah ta relativnost in subjektivnost 😀
Govoriš neumnosti. Če bi moški živeli brez žensk, tebe sploh ne bi bilo. Zapeljal si se v paradoks. 😉
One bi pri svojih letih rade preživele življenje z nekom ti jim ponujaš samo vikend s tabo….. 🙂
Miško mislim, da bo to malo premalo….. ;)[/quote]
Premalo, a hkrati preveč. Cel vikend s takim, ki ponuja tako malo?! :))
Vse dokler ne srecas se tvojega idealnega fanta profitiraj zabavaj se in vzami zivljenje kot je
ne zivi kot kaktus probaj in probaj se tudi tiste ki se ti ne zdijo 100% Oright recimo samo
60% to je pa povprecno pri mozkem kot pri zenskah ceprav ste ve bolj sik in perfektne
oprosti jim kako napako ce so ze dobre volje ne pijanci – dellavci ali doktorji –da delajo in si dajo
moznost da napredujejo in si tudi zelijo da srecajo eno prima punco kot si ti in ne vse sosede
vzami ga na probo ce je zares neugoden pa da brcni in zacenjaj toliko kot ti treba da bi bla zadovoljna
toda pazi se da ne ostanes nona popusti malo tvojo vrednost ali ideal moskega saj ne postoji
pri zenskah tudi ne –takih kot ti sem pa dosti poznal in dosti so stare in tecne postale
in oprosti da ti recem je zmeraj se boljsih kot ti ne misli da si ti neka nedosegljiva diva .
to pa bo tvoja zguba ce tako nadaljujes zivijo pa vedi da ti to recem ne zato ker sem zlocen
ali neki zagrejeni grdavs pac pa ti vse boljse zelim .
Govoriš neumnosti. Če bi moški živeli brez žensk, tebe sploh ne bi bilo. Zapeljal si se v paradoks. ;)[/quote]
bimbo….sj menda veš kdo je to….
[img]http://www.slovenskenovice.si/sites/slovenskenovice.si/files/styles/s_610_x/public/2013/11/05/markrok1.jpg?itok=u4SPTdQa[/img]
Govoriš neumnosti. Če bi moški živeli brez žensk, tebe sploh ne bi bilo. Zapeljal si se v paradoks. ;)[/quote]
Butl, pišem iz svojega vidika. Si zmožen to razumeti…?[/quote]
Potem pa napiši, da si ti sposoben živeti brez ženske in ne da SMO moški to sposobni. Človeška vrsta izumre, če bi vsi bili tako sposobni kot si ti. 😉
bimbo….sj menda veš kdo je to….[/quote]
Po tej “logiki” pa preživijo tudi ženske brez moških in le moški brez žensk, tako da tolažba spet pade v vodo. 🙂
Kuk si star? ugibam tam 23 let? 30 jih ziher nimaš…. smeške mi ne treba limat saj s tem dokazuješ marsikaj….
Ti tudi s slikico dokazuješ marsikaj. Lahko si le misliš kaj. 🙂 Kaj si pa z njo sploh hotel sporočit?
Bučman, ljudi je PREVEČ. Menda si ja ne domišljaš, da z reprodukcijo delaš korist človeški vrsti? Planet je prenaseljen.
Ko si pa že načel to debati, daj nam zaupaj, kolk otrok imaš? Zakaj imam občutek, da 0?[/quote]
Point je, da tudi ženske lahko živijo brez moških, ne preusmerjaj zdaj pozornosti drugam. Si kot politiki. 😉
Težko če bo povedal…taki so ponavad vsevedneži za druge vendar samega sebe pa ne pozna….
Bučman, ljudi je PREVEČ. Menda si ja ne domišljaš, da z reprodukcijo delaš korist človeški vrsti? Planet je prenaseljen.
Ko si pa že načel to debati, daj nam zaupaj, kolk otrok imaš? Zakaj imam občutek, da 0?[/quote]Za način kako razsipno živimo na tem planetu nas je res preveč, drugače pa nas še zdaleč ni preveč 😉
Forum je zaprt za komentiranje.