Stara sem 35
Analiza c/p vica? [img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWrX9HnKDvnSV0zEJ3weZLd19qOatRXnIpcrI5yukok-24Yk3c[/img]
Neprecenljivo.[/quote]
V vsakem vicu je nekaj resnice 🙂
vsaj kakšno moje dejanje je neprecenljivo nekaj za kar ne morem trdit pri tebi ;)[/quote]
Mnja, senzor za sarkazem ti je (spet) crknil.
Vera brez del je mrtva. 🙂 Preveč vere in premalo “akcije”, ki ga zavira čakanje brez lastne pobude.
Preveč idealizma, preveč zasanjanosti, preveč Hollywooda, preveč Titanica in Romea, preveč pričakovanj, premalo realnosti. Ampak zdaj si spet zašla v skrajnost in pasivizacijo s črnogledostjo, da pa so 35-leta črta, konec, adijo ljubezen, adijo vse lepo, adijo moški, nihče me ne bo imel nikoli rad, sama bom… In spet si pri veri. Manj veruj in več izkušaj. Potreben ti je samo ščepec poguma in malce smelosti, da ugotoviš, da po 35 ni konca sveta. 😉
odpri kletko in spusti to ptico…ne hrani je…v naravi bo… in manj te bo kljuvala v tvoji glavi.
.
da si ne misliš, da mi, ki ti (eni več, drugi manj) tukaj odgovarjamo, te ptice nimamo?
in eno verjami: neumno je v tvojih pogojih brati priče iz drugih izkljuvanih glav.
35, brrrrr, br, br, br. br, br.
dovolj, premalo in pravočasno, da še ni dovolj “skluvana”>glava:)
.
.
Jeder Mensch hat seinen Vogel.
Vsak človek ima svojo ptico.
nemški pregovor
drži se.
jutri ob 17:11 h je največji praznik. dan zimskega solsticija. obrat.
Tipček po vrsti, prvo ene 50 cm snega, da bomo mi mal uživali, potem pa tiste temperature kot v pečici.[/quote]
Sneg ni užitek, tudi ko se sredi zimske noči nekje na Pokljuki, Bogu iza lađa, valjam gol po snegu pred zgroženimi očmi ostalih in jim zatrjujem, da je to zeloooo zdravo :)[/quote]
Tu in tam poizkusi biti trezen!☺☺☺☺
Glede na to, da jih je pa na tem svetu en kup, ki tega ne dojamejo nikoli in sčasoma postanejo sila “razgledane”, “moderne” in “pametne”, kot nekatere gospe iz sosednje teme, je zanjo to vsekakor že pol rešitve, za drugo polovico bo pa v nadaljevanju ( upam, da uspešno ) poskrbela sama …[/quote]
Ena razgledana, moderna in pametna gospa iz sosednje teme ima v resnici zelo dober nasvet za ženske, ki iščejo partnerja. Za razliko od večine tu gor…
Glede na to, da jih je pa na tem svetu en kup, ki tega ne dojamejo nikoli in sčasoma postanejo sila “razgledane”, “moderne” in “pametne”, kot nekatere gospe iz sosednje teme, je zanjo to vsekakor že pol rešitve, za drugo polovico bo pa v nadaljevanju ( upam, da uspešno ) poskrbela sama …[/quote]
Ena razgledana, moderna in pametna gospa iz sosednje teme ima v resnici zelo dober nasvet za ženske, ki iščejo partnerja. Za razliko od večine tu gor…[/quote]
A tistega, da naj ne iščejo več ?
Tipček po vrsti, prvo ene 50 cm snega, da bomo mi mal uživali, potem pa tiste temperature kot v pečici.[/quote]
a si ti čisto pri zdravi??
v dokaz pridi k meni kidati sneg na parkingu
Seveda jih niso vohale, ko so si pa skoz tiščale nos 😉
In končno jim je kapnilo, da lahko tudi vohajo, da to sploh obstaja in da jim nekdo celo zadiši, čeprav na pogled ni ravno sanjski princ…. :))
In potem srečno živita do konca njunih skupnih dni…. 🙂
Seveda jih niso vohale, ko so si pa skoz tiščale nos 😉
In končno jim je kapnilo, da lahko tudi vohajo, da to sploh obstaja in da jim nekdo celo zadiši, čeprav na pogled ni ravno sanjski princ…. :))
In potem srečno živita do konca njunih skupnih dni…. :)[/quote]
A tak se ti tolažiš ker te nobena ni povohala dokler niso ble 30?
LOL
Forum je zaprt za komentiranje.