Stara sem 35
Ja saj točno o tem govorim point pa je da se ti je to ZDELO… samo to in nič več :)[/quote]
Tako kot tebi. Torej sva oba zmagovalca. :)[/quote]
Zakaj govoriš kaj se je meni in kaj ne… jaz nisem napisal da se mi je karkoli zdelo jaz VEM … tebi se pa zdi da si zmagovalec… jaz pa VEM da jaz sem 🙂
Ne govori spet na pamet…
Tako kot tebi. Torej sva oba zmagovalca. :)[/quote]
Zakaj govoriš kaj se je meni in kaj ne… jaz nisem napisal da se mi je karkoli zdelo jaz VEM … tebi se pa zdi da si zmagovalec… jaz pa VEM da jaz sem 🙂
Ne govori spet na pamet…[/quote]
Eh, vsakemu od nas se samo zdi. Tebi se recimo zdi, da veš. 😉
Seveda, zato pa vedno s sabo nosim manjšo lupo in prosim vsako mimoidočo gospodično, za katero se zdi, da njena koža ni prav nič porcelanasto bela, če si lahko od bližje pogledam njene kožne obrazne pore. :)[/quote]
Haha Matjažko manjšo lupo 😀 😀
Pikapolonica27 ne sekiraj se preveč prvič si še zelo mlada tako, da dvomim, da imaš kake opazne nepravilnosti na obrazu.
In drugič moški takih malenkosti še opazimo ne 🙂
Ja opazimo…. razen če maš super dobro postavo (ritka, joški itd)[/quote]
Zanemarljivo v primerjavi s tem, kaj vse doleti moške s starostjo. Nekateri moški zgledajo prav “brutalno” za svoja leta in če bi jim zamenjal spolovilo, bi tega moškega (sedaj kot žensko) družba takoj zavrgla.[/quote]
moški svet je moški svet, ženski svet je ženski svet….. vsak ima svoje lastnosti in zakone čeravno se nekateri iz obeh spolov trudijo to podreti in zamegliti mejo ter lastnosti ki nas definirajo….
nekatere ženske so tudi ”brutalno” švoh in bi jih na vsakem malo bolj fizično zahtevnem delovnem mestu zavrgli če bi jim dali ”luleka” da bi jih sploh sprejeli lol
polno je takih stvari…. in vsaka je lahko ”brutalna”
Ja opazimo…. razen če maš super dobro postavo (ritka, joški itd)[/quote]
Ja ti mogoče res opaziš meni je pa prav vseeno če ima kako malo nepravilnost na obrazu.
Kam bi pa prišel, če bi gledal vsako malo žensko nepravilnost madona :)[/quote]
A sem rako da mi je vseeno ali da mi ni vseeno?
Napisal sem samo da OPAZIM(o)
kapiš?
35-letna samka!
Si na idealni poti da postaneš ljubica. Pri teh letih žal samskih moških ni več. Sedaj si se zavedala, kaj vse si zamudilai in boš vzela prvega , ki ti bo pihal na dušo. To pa bo sigurno en malo naveličan zakonec, tam okrog 40, ki ti bo obljubljal gradove, dal pa nič … no skoraj… razen s e x a.
Upam, da se motim.V vsakem primeru , pa javkanje ne bo nič pomagalo, le akcija.
Če misliš mene, se me ne izogibajo niti poročeni niti samski moški 😉
Moraš pa priznati, da statistično gledano jih je zelo malo, pa še verjetnost, da ti je kateri od tistih nekaj samskih nedko všeč je minimalna. Pri 25 je bil izbor ful velik, pa sem komaj našla nekaj po svojem okusu.
Poznam pa kar nekaj 33 in 34 letnic, ki so v tem času “uhvatile” poročene moške – no sedaj nekatere tudi po njihovi zaslugi “ločence”. Oziroma poznam 5 toliko starih, ki so v zvezi s poročenim in le eno, ki je uspela pri 34 najti samskega – pa še to 4 leta mlajšega fanta.
Pozdravljene…punce ..zenske…žene….dame…in vse ki ste se udeležile tega posta…foruma….NAJ VAS VIDIM KOLIKO JE ZDAJ TE ZENSKOSTI V HLAČAH!!
Zanima me koliko se jih bi resno odločilo…da prezivi vikend z menoj….sem samski….imam 38 let….dobro preskrbljen….skratka pospravljeno postresje…pa kar vidim najbolj pomembno je to da imam dva ušesa…in pa vse zobe…in to moje NARAVNE…..:)
TAKO ZDAJ BOM TU ODDAL OGLAS…:
SPOZNAL BI RAD ŽENSKO….:
-KI BI PREZIVELA VIKEND Z MENOJ!
ostalo na ZS…
no pa da vas vidim koliko vas je takih ki si to upate….:)
Forum je zaprt za komentiranje.