Stara sem 35
In v tem ti le vidiš potrditev za svoj zastarel stereotip, ne vidiš pa tega, da manj lepe prav tako lahko ljubijo barabe.
Prav tako pa se problem pojavi že pri določanju lepote, pa pri določanju meril o tem kdo je prava baraba in kdo ni prava baraba. 🙂
Mene bolj zanima zakaj želijo ljudje verjeti v to, da lepa dekleta ljubijo barabe ? 🙂
Kot, da pošteni moški dobijo le nelepe…Ali pa imajo barabe prioritete, da lahko izberejo le lepe.[/quote]
Pošteni moški dobijo nelepe ali pa dobijo lepe ki so že ponucane in so ”past their prime” bi lahko rekli…. po domače so že 30+ kjer jim družbeno gledano biološka urica tik taka in kjer želijo enega ki bo pridno hodo v službo, naredo 1-2 froca (običajno) in se bo pustil lažje vodit (ups prilagajat po Markotovo) njenim željam (zahtevam)
Ne rabiš ti verjet v to, ampak to nebo spremenilo dejstva da tako je Robi…. najgrše sošolke/sosošolke z osnovne in srednje šole imajo pri 24/25/26 že otroke, nekatere celo 2…. Sošolke ali sosošolke ki jih nebi nikdar uvrstil v seznam seksi sošolk…. njihovi tipi so bolj ali manj vsi antisocialni čudaki ki jih v srednjih šolah te iste ženske niso pogledale ker so še kar upale da bodo doble tiste ta ”dobre” potem pa hop vzet te ki bodo itak vse naredli da namočijo in zdaj lahko povem zgodbo kar naprej…. ti bodo skupaj še nekih 5-10 let pol pa
a) bodo te bivše sošolke/sosošolke hotele ŽIVET ne bit mame od 20tih naprej in bodo prevarale tipe z prvim ki jih bo hoto položit
b) se bodo razšli ker bodo tipi meli poln kufer ene in iste luknje (ali jih bodo zalotle pri varanju) ker si bodo nabili malo samozavesti da zdaj pa so dobli eno in bodo probali dobit mlajše katerim bodo ti ”odrasli” froci v izziv oziroma se bodo počutle pomembne te drolje pri 18tih ali 20tih..
c) bodo vztrajali v zvezi zaradi otrok
Tole si malo prikrojil zato, ker rad v to verjameš. Resnica pa je, da otroke pri teh letih imajo tako lepe kot tiste manj lepe (grde po Matkičevo). Ti sicer ne rabiš verjet v to, ampak to ne bo spremenilo dejstva, da tako je. 😉 (pa to ni provokacija)
Tole si malo prikrojil zato, ker rad v to verjameš. Resnica pa je, da otroke pri teh letih imajo tako lepe kot tiste manj lepe (grde po Matkičevo). Ti sicer ne rabiš verjet v to, ampak to ne bo spremenilo dejstva, da tako je. 😉 (pa to ni provokacija)[/quote]
Se strinjam. Tiste najgrše, kot pravi Matkič, ponavadi nihče niti povohal ni.
Če želi ženska čim dlje uživati, pa ni odvisno od njene lepote, ampak karakterja.
Nisem čisto nič prikrojil…. zakaj imajo ”grde” prej otroke je jasno in logično… No saj ne rečem da nobena ”lepa” nima otroka hitro…
Dejstvo je da grde(kar nekaj izmed njih če ne postanejo tečne zagrenjene 30 letnice) ki jih noben ne ”povoha” XY let tja do 21-27 vzamejo prvega ki jih (ali drugega) na te pa se spravijo enaki luzerčki antisocialni ki pri ”lepih” nimajo moznosti radi pa bi namakali… in to je recept za ”katastrofo” v smislu družine in odnosa….
one dobijo froca, on pa namaka in sta oba ”srečna…. par let…. običajno iz take zgodbe pridejo potem ven ”solidne” mamice ki dajo nekaj malega na sebe ali pa zapuščene zagrenjene babe…. Moški pa večinoma pridejo vsi zanemarjeni lenuhi itd….
Jaz poznam 5 primerov ko imajo otroka v moji generaciji….. in samo 1 je taka da bi reko da je nadpovprečno seksi/lepa (sicer meni osebno ni všeč ampak gledano po štelu) ostale so po lestvici od 1-10 največ na 5 morda 5,5/10
Matkić, glede tvoje teorije… Nekaj mi razloži…
Stara sem malo čez dvajset, nisem “ponucana” oziroma kakor že ti temu rečeš…Mislim, da imam poštenega moškega, sem v večletni zvezi. Urica mi še ne tiktaka, kar pomeni, da nisem iz tega razloga pograbla prvega, ki je prišel mimo.
Glede na tvojo teorijo moram biti grda, kot smrtni greh, da se enega držim iz obupa. Bognedaj, da bi bila z njim iz ljubezni.
Sebe ne smatram za grdo, odkrito lahko rečem, da so moški zainteresirani za mene. Sicer pa boš ti verjetno boljše vedel.
Kaj tu pa tvoja teorija pade v vodo??
Stara sem malo čez dvajset, nisem “ponucana” oziroma kakor že ti temu rečeš…Mislim, da imam poštenega moškega, sem v večletni zvezi. Urica mi še ne tiktaka, kar pomeni, da nisem iz tega razloga pograbla prvega, ki je prišel mimo.
Glede na tvojo teorijo moram biti grda, kot smrtni greh, da se enega držim iz obupa. Bognedaj, da bi bila z njim iz ljubezni.
Sebe ne smatram za grdo, odkrito lahko rečem, da so moški zainteresirani za mene. Sicer pa boš ti verjetno boljše vedel.
Kaj tu pa tvoja teorija pade v vodo??[/quote]
Matkič je tu le merilo nekoga, ki ne more ujeti tistega, kar si domišlja, da mu pripada!
Torej ni merilo!!
Ne pade nič v vodo, vedno je nekje na Svetu primer ki zavrača neko logično teorijo kar se tiče medosebnih odnosov in partnerstev….
Tvoj primer samo pove da izjeme potrjujejo pravilo…. Drugo pa je odebeljeno …. misliš! Kar je res bo povedal čas…. Je tvoj tip starejši od tebe več kot 2 leti?
Ne pade nič v vodo, vedno je nekje na Svetu primer ki zavrača neko logično teorijo kar se tiče medosebnih odnosov in partnerstev….
Tvoj primer samo pove da izjeme potrjujejo pravilo…. Drugo pa je odebeljeno …. misliš! Kar je res bo povedal čas…. Je tvoj tip starejši od tebe več kot 2 leti?[/quote]
Matkić – saj si že do sedaj jasno izrazil, da trpiš, odkar so ti v Ihanu razselili svinje po vsej državi.
Se boš pač navadil na ožji izbor kandidatk
Vidim da v Sloveniji imate iste probleme kot v Franciji 25-30-40 let pa se vedno sama
te vrste deklet pa so ze v mladosti ocenjevale mozke z potentialom ki ga imajo da jim
dovoli prima zivljenje -avto sluzba -denar -hisa -dopust itd cim ve spoznate typa ce on ne
odgovarja vasi socialni lestvici ga boste na kratko ignorirale ..Posebno tiste ki so visoko
studirane in se celo do 28-30 let se nigdar niso delale .Od fanta pa vse pricakujete da bi
ze imel vse cetudi ve ste nesposobne na njih racunate da vas prima vzdrzujejo ..
Ko boste pa koncno 35 let imele in zacnete delat na pol cene in se vedno Mac-Do
jeste ker drugega se niste sposobne da si zasluzite z vasimi visokimi solami se naekrat
zavedate da ste stare cikve postale pa da zdajle niti star pes vas ne povoha ..
Kaj si zamisljate ker ste visoke sole delale da boste obvezno direktorje bank imele .
vedite da ti imajo ze veliko izbiro prav takole kot zdravniki odvetniki ali notarji .
Ce bi ble bolj skromne bi dopustile tudi srednje tehnicarje do sebe ki nimajo obvezno
velike place toda oni delajo in so sigurni kot typi .
Zakaj tisti ki so na visokih polozajih so redki recimo 200-500 v enem mestu kot ljubljana
vzamite se zdravnike in visje stroke jih je se 2000 vseh skupaj .Vecinoma najboljsi so
ze zbrani in poroceni .
Zdaj pa tudi veste da vse visje greste po socioprofesionalni lestvici –zenske kot mozki so
takole razdeljeni .
Cisto gori ti imajo dosti koz ki se vrtijo okoli njih zaradi tega jih je samo 10 % resnih drugi
ali varajo ali se veckrat locijo ali zberejo nove koze ki so na razpolago .
Se pravi tisti ki vam ostanejo so neresni
Ko pa pridemo do srednje solcev ali tehnicarjev pa je odpad okoli 50% vse kar je resno
pa je ze zavzeto ..locenci in tisti ki ihcejo same aventure pa je druga polovica teh pa
ne boste spremenili ..
Ah pozabil sem da se tudi dekleta po vsej lestvici skurbajo
zdaj pa racunajte koliko moznosti imate da srecate pravega typa ali isto
pravo zensko ki je vredna da se ustavimo ..
Evo malo dela za tiste ki statistike delajo lahko zracunate koliko % moznosti imate za uspeh
To je preveliko posploševanje. Varajo tudi manj lepa dekleta in tudi tista še manj lepa. Varanje sploh ni pogojeno z zunanjim videzom, pač pa z osebnostjo, značajem oziroma zrelostjo ali pogledom na svet in sebe.
Aha, ženske so v bistvu vse po vrsti kur**, potem pa ko postanejo starejše, pa dobijo najslabše od moškega, saj to jim gre! Kako enostavno je življenje, če smo ekstremisti in se utapljamo v stereotipih, saj vse posplošimo v par stavkov in nam je vse jasno, a ne? 😉
Ja, MISLIM! Roko v ogenj lahko dam samo za sebe in za nikogar drugega! Me je življenje dovolj naučilo…
Sicer pa, kar ne vem me ne boli, torej dokler ne začutim, da nekaj ni prav se ne bom obremenjevala.
Kaj pa ima tukaj starostna razlika veze s čim? Ampak naj ti bo, ravno dve leti je starejši.[/quote]
S tem ima starostna razlika veze da čeravno je dostikrat tudi tak da moški gledamo in lovimo MLAJŠE od nas samih pa je velikokrat tudi tako da tisti ki lovijo samo in izključno mlajše običajno pri lastni generaciji nimajo šans… vam mlajšim pa se zdimo(/jo taki moški bolj odrasli (zaradi razlike v letih pa tudi zato morda ker so oni na faksu ve pa v srednji (primer ne mislim tebe) ali pa zato ker že imajo službe itd….
Torej si morda pomislila da je tip začel osvajat tebe (če te je) ker je v resnici eden izmed tistih ki drugače ni imel šans dobit punce (ista generacija)
Odgovor si lahko podaš sama ali pa morda celo on (vendar verjamem da bi se zlagal)
Saj pravim ko nekdo nekaj napiše da je tak to ne pomeni 100% (sploh v partnerskih odnosih) in če si ti izjema kar je čisto možno to lahko samo potrjuje ”pravilo”
kdo pa ni kurba…. Kurba ni samo brezposelni ki ne prejema nobene pomoči…. vsi ostali dajemo naše TELO (roke, noge, mozgane drugi pač kurce in pizde) ter čas v zameno za keš….
Torej kaj si ti 😀
Razlika med plačilom za seks in samo seksom je samo ta da te drugi običajno stane več! razen če si reven in/ali ne ceniš živcev 😀
in samo ti matjazko in še par psihičev lahko jemlje posplošitev kot 100%…. kolikokrat moram povedat da tudi če rečemo vse ženske so kurbe ali vsi tipi varamo to ne pomeni da dejansko vsi ampak večina…. vedno se najde 1 ki je kontra ampak ker je verjetnost tako nizka se ne splača zapravljat časa tipkat zmeraj vse te nedoločnike ki postavijo trditev v večino (načeloma, običajno, velikokrat, večinsko itd) ampak pač napišeš absolutno….
Ker jaz se pač ne mislim it z vami igrat ničelno teorijo če veš kaj je to.
Delno ti dam prav, Matkic. Niti približno pa glede mojega primera. Mislim, da dvoletna razlika v starosti, ne pomeni prav nič, niti razlike v razmišljanju ali karkoli drugega. Vse je odvisno od človekove zrelosti, nekdo je lahko pri svojih 40tih bolj nezrel kot nekdo pri 25tih.
Saj če pogledamo okoli, se nekateri 40letniki/ce obnašajo hujše kot nekdo v puberteti. Ne obstaja zastonj kriza srednjih let, ko človek začne razmišljati, da je življenje šlo mimo njega in potem razdirajo družine, uničujejo kar so gradili celo življenje, da se ne bi počutili prikrajšane.
Zato ni nobena garancija za žensko, če najde situiranega moškega,par let starejšega s službo, avtom in itd., da je pa sedaj našla očeta za svoje otroke ter varen pristan.
Ne trudi se jim razlagat, ker je brezveze…tukaj na temu forumu je večina ljudi, ki ne more sprejeti stvari takšne kakšne so v reali…lažje jim je živeti en fejk lajf zato , ker se ne bo potrebno sočiti z realnostjo.
Always ask questions that’s where the truth resides!
Lp
A čas za dodatne razlage pa potem imaš? :)) Ker ti je težko napisat besedo “večina” ali pa “60%”, namesto besede “vsi”? Beseda “vsi” ima nek pomen in pomeni VSI, torej 100% in ne to, kar si ti predstavljaš v svoji glavi zaradi svoje malomarnosti. Saj ti nihče ne bere misli. Zato raje uporabljaj besede, ki bodo povedale to, kar je v tvojih mislih, ne pa da pričakuješ, da te bodo ljudje brali, razumeli pa drugače kot je napisano. Vsi pač ne vedo, da si malomaren pri podajanju mnenja. 😉
poglej jaz ne poznam tvojega primera…. niti ne govorim o 40 letnikih… ampak govorim ko tip žica 2 leti mlajšo žensko on pa je star 21-25 To je običajno ”dokaz” da ni sposoben ujet bolj ”zrele” od sebe…. meni osebno…. ni pa to pravilo!
pri 40 vs 38 ni razlike…. pri 19 in 17 pa verjemi da je razlika mnogo bolj očitna 🙂 ali pa pri 20 in 18….
Saj pravim vedno je nekje 1 primer ki ovrže teorijo…. ampak tu se ne gre za ničelno teorijo ampak za overall….
In če od 100 primerov samo 1 ali 2 ne veljata neki tezi ki jo izpostavi kdo tukaj ali tudi psiholog to ne pomeni da ta teza ne drži… ravno nasprotno ta 1 ali 2 primera potrjujeta tezo 🙂 ker sta ekstremni primer… kot sta lahko pač vidva.
joj Markec debilček mali… če se bova lovila za vsako besedo potem veš kaj se zgodi na koncu ti ignoriraš in se delaš kao frajerja kot že ničkolikokrat… še vedno si spušil in ko vidiš da pušiš potem začneš komentirat le delne replike na moje prispevke…. če pa se ne spomniš pa poglej zgodovino…. mimogrede pa še poglej tvoje lastno zanič pisanje.
Še nikol nisem imel tega občutka, vedno se mi je zdelo, da je obratno. ;)[/quote]
Ja saj točno o tem govorim point pa je da se ti je to ZDELO… samo to in nič več 🙂
Še nikol nisem imel tega občutka, vedno se mi je zdelo, da je obratno. ;)[/quote]
Ja saj točno o tem govorim point pa je da se ti je to ZDELO… samo to in nič več :)[/quote]
Tako kot tebi. Torej sva oba zmagovalca. 🙂
Aha, ženske so v bistvu vse po vrsti kur**, potem pa ko postanejo starejše, pa dobijo najslabše od moškega, saj to jim gre! Kako enostavno je življenje, če smo ekstremisti in se utapljamo v stereotipih, saj vse posplošimo v par stavkov in nam je vse jasno, a ne? ;)[/quote]
Kako enostavno je življenje, če smo teoretiki brez izkušenj in puščamo odprte vse možnosti..
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www.mylot.com/Content/images/emotes/rofl.gif[/img]